www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

yeswhere man

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

0 Neutral

About yeswhere man

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Ramnicu Sarat

Other Information

 • Band
  Fortele de Munca
 • Gear
  Marshall Valvestate 8080, TC Electronic NOVA SYSTEM, Harley Benton BM-75 Trans Red

Recent Profile Visitors

170 profile views
 1. yeswhere man

  vând RME Fireface 800

  Se retrage de la vanzare.
 2. yeswhere man

  vând Mindprint En-Voice MkII

  Se retrage de la vanzare.
 3. Se retrage de la vanzare.
 4. yeswhere man

  vând DBX 120XP - Subharmonic Synthesizer

  Se retrage de la vanzare.
 5. yeswhere man

  vând Chestii de studio - megaofertă

  Oferta nu mai este valabila.
 6. yeswhere man

  vând Egalizator DBX 1231

  Se retrage de la vanzare.
 7. Toate componentele, la pachet - 4000 lei Placă de sunet RME Fireface 800 T.C. Electronic Triple C Stereo - Multiband compressor DBX 120XP - Subharmonic Synthesizer Mindprint En-Voice MkII Egalizator DBX 1231 Microfon de studio SM PRO Audio MC01 Microfon T-Bone SCT 800 - cu lampă
 8. yeswhere man

  vând SM PRO Audio MC01

  Microfon decent pentru home-studio. Are ambalajul original. Funcționează ok. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 9. Microfon decent pentru home-studio. Are toate accesoriile - suport pentru stativ, cablu de conectare la alimentator și alimentator original. I-a fost înlocuită lampa chinezească 12AX7 cu un Tungsram ECC85. Ofer bonus încă 4 lămpi - un RFT, un Haltron, un TAD și o lampă rusească. Toate sunt funcționale și sunt ambalate și protejate în cutii separate. Numai lămpile costă cât prețul microfonului. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 10. Egalizator profesional, pentru live și studio. Arată de nota 7, funcționează de nota 10. I-am schimbat 3 potențiometre cu piese originale DBX, cumpărate din USA. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 11. Crossover profesional pentru bass și sub-bas. Poate fi folosit atât live cât și în studio. Funcționează foarte bine. Butoanele sunt în stare foarte bună. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 12. Pretul este 650 lei - negociabil.
 13. Chanell-strip cu performanțe deosebite la întregistrarea microfoanelor de studio și a instrumentelor. Are alimentare 48V - phantom. Funcționează foarte bine. Toate butoanele și switch-urile sunt în stare foarte bună. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 14. Multiband compresor performant. Utilizabil în studio sau live. Funcționează fără probleme. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 15. yeswhere man

  vând RME Fireface 800

  Up! 2000 lei
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.