www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMD

Newcomers
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GeorgeMD

 1. Vand un bass Harley Benton HBZ-2004, nou, cumpărat la începutul anului (deci în garanție încă), în ideea ca îmi va placea bass-ul. Nu imi place. Nou, în gig-bag Thomann cu padding de 2cm de la cumpărare, unde sta de cand l-am luat. Interesul și timpul pentru muzica a scăzut anul acesta, de asta se și dă. Predare personala în Iași și Suceava.
 2. 1000 urgent, ca am găsit ce ma interesa.
 3. Vand un Ibanez RG421, culoare mahogany oil, practic noua. Foarte puțin folosita, inca in garantie un an si jumătate. An de fabricație 2022. O vand pentru ca vreau un Kramer. Preder predare personala în jud. Suceava (Fălticeni) sau in Iasi.
 4. Vand un blackstar fly 3, ca nou, la cutie + garanție inca un an. Merge perfect, fara nici o problema. La cerere dau si poze. Trimit si in tara.
 5. Vand un stratocaster cumpărat inițial pentru un proiect de relic, insa timpul puțin m-a făcut sa renunț la el. Ca bube - ding-uri, zgârieturi pe ici colo, ingalbeneala naturala, lipsa un buton de la o cheita si block-ul trem-ului are lipsa o bucățică, nume de diverse formații scrise cu negru pe spatele corpului (nu se vad decât in reflexie).
 6. Vand un amplificator pentru chitara electrica pentru casti Fender Mustang Micro. Ca nou, foarte puțin folosit. Am si cutia si este in garantie inca un an si ceva.
 7. Vand chitara mea de suflet, anume un Schecter Sun Valley Super Shredder negru mat, cu mai multe upgrade-uri: - locking nut-ul înlocuit cu unul Schaller - floyd-ul înlocuit cu Gotoh 1996T - dozele înlocuite cu un set de Seymour Duncan Blackouts Setup complet facut, action foarte mic. In ultimul an a stat necantata, dupa cum se vede si dupa praful de pe ea si corzile corodate. Predare personala în Iași și Suceava.
 8. Vand o chitara electrica Ibanez RG421MSP in stare foarte bună. Chitara a fost cumpărată de pe forum și o vand pentru ca timpul pentru cantat s-a redus recent la 0 si as prefera sa investesc banii in altceva (si anume un Kindle Oasis - sau schimb cu unul, daca e cineva doritor). Chitara este in stare foarte bună, setata, gata de cantat. Se da cu softcase Gibson si o pot preda personal in Iasi si Suceava, sau trimit prin curier. Revin cu mai multe poze.
 9. Vand un gat de chitara electrica pentru Stratocaster, 21 de taste jumbo, in stare perfecta, tastiera de palisandru, finish de tru oil. Vine cu taste vintage locking. Nu apare in poze dar are si pragus de os. Predare personala în Iași și Suceava.
 10. Vand un corp de chitara electrica, in stare destul de proasta, in sensul in care s-a încercat montarea mai multor bridge-uri fara succes, cu urmele de rigoare. Se vinde asa cum se vede in poze, cu tot cu suruburi si neck plate. Pot preda personal in Iasi si Suceava.
 11. Vand o pedala de wah, marca Behringer, model Hellbabe, nefolosita vreodata, impecabila, la cutie. O dau pentru ca nu o folosesc si ocupa spațiu degeaba. Predare personala în Iași și Suceava.
 12. Vand un grif pentru telecaster, tastiera palisandru, inlay-uri abalone, radius de 9.5", pregătit pentru inserat tastele.
 13. Vand un gat de chitara, pentru stratocaster/telecaster, 21 taste jumbo, tastiera palisandru. Se potriveste perfect cu corpul din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
 14. Vand un corp de chitara, model stratocaster, fara bridge-ul din poze. Pret modic, absolut fix. Vopseaua de pe el este nitro. Este pereche cu gatul de chitara din anunturile mele. Impreuna 250 de lei.
 15. Nu te supara, dar cum ai ajuns la prețul tau? https://www.soundstudio.ro/amplificator-chitara-electrica-joyo-jta-05.html
 16. Vand o chitara electrica, marca Alvarez, cu multiple modificări : - cheite vintage locking - pickguard nou + doze Alnico 5 + wiring push-pull care adauga doza de bridge la neck - tremolo Wilkinson cu block de otel - lacul de pe gat înlocuit complet cu Tru Oil Pretul este modic si absolut fix. Predare personala în Iași și Suceava.
 17. Vand un set de doze pentru Telecaster - Bootstrap Original Recipe - Produse in SUA, Alnico 3, Bridge: ~6.4kOhm, Neck: ~7.2kOhm. Le luasem pentru un proiect care nu s-a mai materializat. Niciodata folosite. Capacul neck-ului este auriu. Predare personala în Iași și Suceava.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.