www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Danutz21sm

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Satu Mare

Recent Profile Visitors

1789 profile views

Danutz21sm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Vand sau schimb doze (pickups) vintage made by teisco gold foil facute prin 60' in japonia, un ton superb si o putere in doze fantastica, am dat volumul pe maxim la chitara mea si un fender strat usa si stratul abia ca se auzea. Dozele suna vintage atat clean cat si rock un sunet foarte placut, suna mai bine ca vintage-ul meu paradise v100. Nu stiu ce pret sa pun dozelor as prefere un schimb cu alte chitari, doze, efecte plus minus diferenta astept oferte. Motivul vanzarii, am incercat sa reconditionez chitara originala dar nu mi-a iesit exact cum m-am asteptar bridgeul nou epiphone find rigid si prea inalt nu pot lasa corzile mai jos..asa ca prefer sa se bucure altcineva de ele . https://reverb.com/au/item/1626404-gold-foil-pickups-from-vintage-teisco
  2. Salut vand si eu un vintage v100 tot la pretul tipului doar ca Am si hardcase
  3. daca iti dau la schimb un cry baby SLASH de la dunlop..original.. ce suma de bani ar mai trebui sa pun sa complectezi daca vrei? .. mi se pare sau nut-u e rupt in poza a 2-a?
  4. Salut am si eu un Vintage V100.. dar este mult mai ieftin ca si al tipului si + am si hardcase
  5. Pret: 0 RON Localitate: Satu Mare Contact: 0749863270 Link producator: http://www.jimdunlop.com/blog/slash-and-his-signature-cry-baby-rock-super-bowl-xlv/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi dau la schimb pedala cry baby slash.. ca si noua.. nu o folosesc absolut deloc.. i-am facut si un incarcator.. sau ce o fi.. ca sa nu folosc bateri de 9v pentru el.. dau al schimb cu orice chitara.. de preferabil acustica.. daca e mai slaba mai puneti diferenta.. daca e mai buna pun eu diferenta.. nu ezitati sa intrebati..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.