www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jiganie

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Jiganie last won the day on September 4 2020

Jiganie had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Band
    Genune
  • Gear
    Aria Pro II ThorSound; Yamaha 120 SJ
    Mooer GE200

Recent Profile Visitors

6074 profile views

Jiganie's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

54

Reputation

  1. O chitara cu un raport calitate pret f bun, pentru cine vrea sa incerce 7 corzi, dar nu numai. Am cantat putin pe ea, e totul in stare foarte buna, iar setupul e mai bun decat cel cu care vine din magazin o chitara la pretul ei. Sunt primul proprietar, am cumparat-o in toamna 2021, asa ca inca mai are cateva luni de garantie. As schimba eventual cu o chitara cu 6 corzi, scale de 25.5 (am doar mai lungi), cu bridge fix.
  2. Hmmm... a trecut momentul, doar daca o inchiriezi o saptamana :). Tot vreau sa probez candva una din asta, dar mai trebuie sa astept..alt moment.
  3. Care ati luat chitara asta? Nu o dati mai departe, sa vada si altii cum e ?
  4. De la Crimson Guitars, asa https://www.crimsonguitars.com/collections/finishing/products/stunning-stains Negru si verde pentru corp si head, negru si putin putin rosu pe neck. Apoi ulei, tot de la Crimson astia.
  5. Se pare ca a trecut ceva timp, dar tot am recidivat, de data asta insa mai clasic, mai cumpatat :). Chitara asta e cea care sufera modificari acum, arata bine si asa natur, insa am vrut sa fac ceva mai special. Initial planuiam sa o 'tatuez', cu pirogravura, ceva brazi, copaci, tematica de padure, si sa ii dau si o nuanta verzui cumva. Am dat cu slefuitu' am inceput cu negru si verde cu slefuit intre ele, si mi-a iesit ceva ce imi place atat de mult incat am renunta la tatuaj.
  6. Probabil nu mai are importanta, dar am dat peste asta si am revenit: pana la urma eu cred doar ca am cantat pe amp (sim) cu prea mult gain fara noise-gate corect...deci...mai invatam ca nu e nevoie de gain maxim nici macar pentru metale maxime ..
  7. In cazul asta m-as gandi si eu ca ceva fire undeva se ating, cum spunea cineva mai sus; as verifica fir cu fir, zonele unde firele nu au izolatie, pe unde sunt lipite firele..
  8. Am si eu o problema similara, pe exact acelasi Ibanez rgdix6, cu aceleasi doze. Eu cred ca inteleg in mare cum e cu legatura la bridge si astea, si totusi nu am reusit sa inteleg unde e problema...sa nu fie ceva legat de dozele astea in sine; daca bine retin, cand tin mana pe corzi zumzetul parca se opreste, cum e normal, insa cand sunt pe ceva amp high-gain nu-l mai pot controla. Mai investighez si mai spun aici daca ma prind care-i baiul.
  9. Nu glumeam, chiar ma intreb asta pentru ca nu am pus mana pe una, iar ceea ce ma face sa ma gandesc la asta e, cum ziceam mai sus, pozitia strap-buttonului, care e undeva in dreptul tastei 16, fata de 13 la un strat; adica e clar mai aproape de centru de greutate. Dar daca zici ca nu se simte, foarte bine, poate incerc, nu am mai avut si ma tenteaza forma. Mai spune-mi te rog ce crezi despre asta: daca ai corpul chitarei atarnat de strap la aceeasi inaltime cu al unui strat (sau RG sau alta forma similara), pentru ca mana dreapta sa fie acolo unde-ti place, tot datorita pozitiei strap-butonului, ma astept ca griful sa fie ceva mai sus (sau/si mai la stanga) decat la tele. Mersi de raspuns!
  10. Salutare Nu am cantat deloc un telecaster, si ma intreb daca din cauza formei, a poziției strap-button fata de centrul de greutate i se duce neckul in jos atunci cand canti in picioare? Ma gândesc ca depinde si ce lemne are in el. Daca aveți niste păreri pe bază de experiență, va rog! Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
  11. Arata destul de bine asta RGA-like!! N-ar fi rau sa avem cat mai multi 'mesteri' priceputi, asa ca bafta si din partea mea si 'tine sus munca buna'!.
  12. In Cluj este si un anume Lucian care face treaba buna, lumea il cam stie; daca nu e pe aici pe forum poate nu are nevoie nici de reclama, sau poate e dar sta pitit ...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.