www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jiganie

Active Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jiganie last won the day on September 4 2020

Jiganie had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  Genune
 • Gear
  Aria Pro II ThorSound; Yamaha 120 SJ
  Mooer GE200

Recent Profile Visitors

5448 profile views

Jiganie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

53

Reputation

 1. Am cumparat procesorul nou, inca mi se pare ca suna ok, l-am folosit si live si nu m-as teme sa-l mai folosesc, doar ca as face upgrade la unul cu mai multe switchuri. Partea cea mai buna e ca poti incarca Impulse Response (IR)-urile tale, si asta il poate face sa sune si mai bine. Totul functioneaza perfect, nici o problema, fara joc la butoane sau alte minuni. Are instalate un set de tonuri cumparate de la Choptones (Metal Pack vol.2 for GE200), le las instalate. Mai are si cateva IR-uri pe care le-am incarcat. Tonurile se pot edita si din softul instalat pe calculator, se poate si folosi ca interfata audio (sa inregistrezi intr-un DAW de ex), are metronom bun ptr exersat, looper, tuner, tot ce trebuie. Una peste alta, as zice ca e un procesor destul de bun pentru gama lui de pret, dar o spun si altii, ca e plin de reviewuri pe youtube, exista si grup de useri pe FB, deci se pot gasi multe informatii.
 2. Vand acest amplificator de camera, sau 'desktop amp' cum spun unii, doar pentru ca nu reusesc sa il folosesc (copil mic, viata..etc.). Il am de trei ani si ceva, primul proprietar, a stat doar in casa si l-am folosit mult prea putin. Suna bine si arata ca nou. Are cateva tipuri de amp, de la clean la brutale, un canal chiar si ptr bas. Are un aux in, destul de bun si pentru ascultat muzica de pe alt dispozitiv, de ex telefon; poti si canta peste piesa respectiva si e fain ca are butoane de volum separat ca sa ajustezi nivelul chitarei fata de muzica. Exista si posibilitatea de editare mai in detaliu a tonurilor dintr-un software (THR Editor) instalat pe computer, de care se leaga prin USB. Gasiti informatii si reviewuri pe youtube. Nu vreau schimburi, dar daca vrei sa il iei impreuna cu o chitara (am doua la vanzare), s-ar putea sa iau in considerare.
 3. Un bridge de Ibanez cu 7 corzi, pentru seria RG sau RGD. In stare foarte buna, negru, cu tot cu suruburi.
 4. Update: am pus la loc cheitele originale, pret 700 de lei. Arat si doza de bridge originala pe care o instalez in curand.
 5. O chitara rara, fabricata in japonia in 1982. Grif din 3 bucati, foarte stabil, o imbinare corp-grif extrem de fixa, cum rar vezi la chitare bolt-on din zilele noastre. Din pacate un fost proprietar i-a modificat forma headstock-ului. In rest i-am schimbat cheitele cu niste Grover, dar mai am originalele, le dau si pe alea, însă gaurile au fost largite la 10mm pentru astea noi. Tastele au fost nivelate recent si are un nut din os. Voi monta la loc doza de bridge originala, dar daca o vrei si pe asta (SD hotrails) discutam.
 6. Cateva imagini la zi; fretmarkers sunt autocolante Jockomo. 900 de lei, 800 cu dozele originale. Pot pune la loc butonul de ton in loc de acel switch si pot sa o livrez acordata standard sau cum vrei tu (acum o am in drop B si intonatia e fara probleme) si setata pentru acordajul respectiv, astea incluse-n pret.
 7. Care ati luat chitara asta? Nu o dati mai departe, sa vada si altii cum e ?
 8. Chitara este o Yamaha PAC120SJ, niste specificatii de pe net: Body: Alder, Neck: Maple Bolt, Fingerboard: Rosewood, 350mm radius, Frets: 22, Scale: 648mm, Controls: 3 position selector, master volume, Bridge: fixed bridge 6. Chitara are mai multe modificari: - finisajul: atat corpul cat si neckul au fost colorate apoi date cu ulei (produse Crimson Guitars), matching headstock fata-spate-corp; - modificat putin forma headstock; - rotunjit putin muchia corpului in zona mainii drepte, adica i-am facut putin armcut; - dozele inlocuite cu doze Epiphone cu capac metalic, in special ptr look; mai am si dozele vechi, suna ok si alea, le dau daca le vrei. - bridge, cheite, capace doze sunt satinate, cred ca se observa in imagini; - scos butonul de ton si pus un split pe doze; - are un nut din os acum, mai recent decat pozele;
 9. Ori de fapt e neagra original si a fost vopsita?
 10. Ai cumva ceva info despre modelul asta? Nu il găsesc în cataloagele Schecter.
 11. De la Crimson Guitars, asa https://www.crimsonguitars.com/collections/finishing/products/stunning-stains Negru si verde pentru corp si head, negru si putin putin rosu pe neck. Apoi ulei, tot de la Crimson astia.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.