Jiganie

Active Members
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

About Jiganie

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  Descend into Despair https://www.facebook.com/descendintodespairband/
 • Gear
  Schecter C-1 EX
  Line 6 HD500

Recent Profile Visitors

3,450 profile views
 1. Jiganie

  vând [EXPIRAT] Line 6 POD HD500

  Aici sunt si pozele promise. Daca cineva vrea si case-ul din imagine (impreuna cu procesorul) il pot da cu 200 de lei; case-ul l-am facut eu cu piese de calitate, e exact pe masura, mai incape alimentatorul si 1-2 cab luri de chitara, e solid.
 2. Procesorul e in stare foarte buna, functioneaza corect toate butoanele, are alimentatorul original, mai am si cutia. Fac si niste poze mai spre seara. Pret fix.
 3. Jiganie

  cumpăr Chapman ML3 Modern

  Dupa mine nu-i chiar atat de simpatic. Nu trebuie multa psihologie ca sa-l mirosi ca e cam prefacut
 4. Jiganie

  vând Husa chitara electrica Ibanez

  cam asa cu o chitara intr-insa
 5. Jiganie

  Atomic Amplifire?

  Au mai trecut doi ani de la ultima postare aici, poate sunt useri care au incercat jucaria asta sa impartaseasca niste pareri?
 6. Vand o husa Ibanez, pentru chitara electrica; e destul de solida, stratul de protectie destul de gros (poate 1 cm), starea e foarte buna, toate fermoarele functioneaza perfect, cusaturile , manerele si bretelele in regula, nu sunt uzate. Singurul 'defect' e in interior acolo unde vine headstockul, pe-acolo s-a ciuruit putin de la corzi, dupa cum se vede in poza.
 7. Jiganie

  vând [EXPIRAT] EMG 81 / 85 set

  Vand set EMG 81/85, de pe o chitara Ibanez RGT6exfx. Vreau sa pun altceva, dar dozele sunt inca pe chitara, le voi da jos doar cand gasesc cumparator; de aceea atasez doar o poza cu chitara. Le dau cu tot cu cablaraie, potentiometri (1 vol, 1 ton), jack.
 8. Sa recapitulez variantele: 1. chitara asa cum este -> 650 de lei 2. doza inlocuita cu una EMG H3 -> 550 de lei 3. fara doza -> 400 de lei
 9. Sunt curios ce fel de lemn e? Ma astept sa-l fi ales si pentru alte calitati nu doar ptr ca e uscat 3 ani si bucata are dimensiuni potrivite. Mersi pentru ca sharuiesti si spor la treaba!
 10. mai facem o varianta la 550 de lei, cu doza inlocuita cu un EMG H3 ?
 11. intentia conteaza
 12. Daca vrea cineva o varianta si mai 'dezbracata' (fara cheite, bridge, etc..), se poate discuta...
 13. 650 de lei; eventual 400 fara doza
 14. Vin sarbatorile, facem reduceri!
 15. Am facut o mica inregistrare; prima parte e fara nici un efect, fara procesare, a doua parte cu ceva efecte tot ptr clean, inregistrata prin interfata: https://vocaroo.com/i/s0H03IRGuwea