www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jiganie

Active Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jiganie last won the day on September 4 2020

Jiganie had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  Genune
 • Gear
  Aria Pro II ThorSound; Yamaha 120 SJ
  Mooer GE200

Recent Profile Visitors

5569 profile views

Jiganie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

54

Reputation

 1. Hmmm... a trecut momentul, doar daca o inchiriezi o saptamana :). Tot vreau sa probez candva una din asta, dar mai trebuie sa astept..alt moment.
 2. Am cumparat procesorul nou, inca mi se pare ca suna ok, l-am folosit si live si nu m-as teme sa-l mai folosesc, doar ca as face upgrade la unul cu mai multe switchuri. Partea cea mai buna e ca poti incarca Impulse Response (IR)-urile tale, si asta il poate face sa sune si mai bine. Totul functioneaza perfect, nici o problema, fara joc la butoane sau alte minuni. Are instalate un set de tonuri cumparate de la Choptones (Metal Pack vol.2 for GE200), le las instalate. Mai are si cateva IR-uri pe care le-am incarcat. Tonurile se pot edita si din softul instalat pe calculator, se poate si folosi ca interfata audio (sa inregistrezi intr-un DAW de ex), are metronom bun ptr exersat, looper, tuner, tot ce trebuie. Una peste alta, as zice ca e un procesor destul de bun pentru gama lui de pret, dar o spun si altii, ca e plin de reviewuri pe youtube, exista si grup de useri pe FB, deci se pot gasi multe informatii.
 3. Vand acest amplificator de camera, sau 'desktop amp' cum spun unii, doar pentru ca nu reusesc sa il folosesc (copil mic, viata..etc.). Il am de trei ani si ceva, primul proprietar, a stat doar in casa si l-am folosit mult prea putin. Suna bine si arata ca nou. Are cateva tipuri de amp, de la clean la brutale, un canal chiar si ptr bas. Are un aux in, destul de bun si pentru ascultat muzica de pe alt dispozitiv, de ex telefon; poti si canta peste piesa respectiva si e fain ca are butoane de volum separat ca sa ajustezi nivelul chitarei fata de muzica. Exista si posibilitatea de editare mai in detaliu a tonurilor dintr-un software (THR Editor) instalat pe computer, de care se leaga prin USB. Gasiti informatii si reviewuri pe youtube. Nu vreau schimburi, dar daca vrei sa il iei impreuna cu o chitara (am doua la vanzare), s-ar putea sa iau in considerare.
 4. Un bridge de Ibanez cu 7 corzi, pentru seria RG sau RGD. In stare foarte buna, negru, cu tot cu suruburi.
 5. Care ati luat chitara asta? Nu o dati mai departe, sa vada si altii cum e ?
 6. Ori de fapt e neagra original si a fost vopsita?
 7. Ai cumva ceva info despre modelul asta? Nu il găsesc în cataloagele Schecter.
 8. De la Crimson Guitars, asa https://www.crimsonguitars.com/collections/finishing/products/stunning-stains Negru si verde pentru corp si head, negru si putin putin rosu pe neck. Apoi ulei, tot de la Crimson astia.
 9. Se pare ca a trecut ceva timp, dar tot am recidivat, de data asta insa mai clasic, mai cumpatat :). Chitara asta e cea care sufera modificari acum, arata bine si asa natur, insa am vrut sa fac ceva mai special. Initial planuiam sa o 'tatuez', cu pirogravura, ceva brazi, copaci, tematica de padure, si sa ii dau si o nuanta verzui cumva. Am dat cu slefuitu' am inceput cu negru si verde cu slefuit intre ele, si mi-a iesit ceva ce imi place atat de mult incat am renunta la tatuaj.
 10. Am pus la loc dozele originale, pret nou 1800. Mai las si o poza cu ocazia asta.
 11. Un set de 6 cheite de pe un Epiphone LP Special II.
 12. Vand acest bridge Hipshot, modelul Ibby HM 7, ce inlocuieste bridgeuri Gibraltar I si II de pe chitare Ibanez cu 7 corzi. Gasesti toate informatiile pe site-ul Hipshot https://hipshotproducts.com/products/7-string-ibby-hm-guitar-bridge:, . In stare foarte buna, fara urme de uzura. A stat putin timp pe chitara pe care o am la vanzare.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.