www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jiganie

Active Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Jiganie last won the day on July 13

Jiganie had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About Jiganie

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  Descend into Despair https://www.facebook.com/descendintodespairband/
 • Gear
  Schecter C-1 EX
  Line 6 HD500

Recent Profile Visitors

3,690 profile views
 1. Vand aceasta chitara de prin 80 si ceva, luata de aici de la userul kiwi zzz. Multe informatii nu am, doar ce am mai gasit pe net: https://www.youtube.com/watch?v=f_X8-9FS5OU http://the-electric-guitar.blogspot.com/2008/09/marina-revival-series-fl-2-electric.html aici apare alt nume Revival series, insa pare exact aceeasi marfa; Am luat-o de dragul de a avea o chitara cam de-o varsta cu mine, insa sta degeaba acum. I-am schimbat tastele cu unele din inox, lucrarea nu e perfecta, dar destul de buna, se canta bine, si tastele fiind noi se mai pot aranja fara probleme. Dozele sunt no-name, s-ar putea sa fie cele originale ca par vechi, suna vintage, foarte frumos pe clean mi se pare mie. Tremolo e blocat cu o bucata de lemn, o pot scoate daca se doreste. In rest exact asa cum se vede, o vand cu 350 cu cat am luat-o.
 2. Jiganie

  vând [EXPIRAT] Schecter C1-EX scala 26.5"

  1600 sau 1300 fara doze!
 3. Jiganie

  vând [EXPIRAT] Schecter C1-EX scala 26.5"

  Accept si schimburi cu ceva de valoare apropiata; sa fie 6 corzi, bridge fix, doze pasive; sa nu fie LP, si sa imi placa .
 4. Jiganie

  vând [EXPIRAT] Ibanez RGT6EXFX

  1600, facem sa fie bine!
 5. Jiganie

  Chitare Handmade

  Arata destul de bine asta RGA-like!! N-ar fi rau sa avem cat mai multi 'mesteri' priceputi, asa ca bafta si din partea mea si 'tine sus munca buna'!.
 6. O chitara Schecter C-1 EX (EX de la extended scale), de 26.5", in stare foarte buna. Fata de specificatiile pe care le gasiti in catalogul Schecter din 2003 (pag 15, link producator mai sus + voi atasa o poza), are in plus un set de doze Seymour Duncan Distortion (SH6), split doze prin push-pull pe butonul de ton, si nut GraphTech. Mai are si un defect estetic, un loc in care a sarit vopseaua undeva pe langa imbinarea dintre fretboard si neck, in zona de catre nut. Asa am primit-o cand am cumparat-o din SUA in urma cu 1-2 ani. Am reparat, acum atat ca se vede reparatia, la deget nu se simte mai deloc; va asigur ca nu are nici o problema chitara din cauza asta, am folosit-o cu brio si la 2-3 concerte, inregistrari album. Atasez si o imagine cu treaba descrisa. Ce mai pot spune ca e o chitara solida si ce e remarcabil la ea e ca dintre cate chitare am avut si vazut pe la colegii de trupa, este dintre cele cu o acustica foarte 'mare'; adica suna grozav atunci cand o canti la rece, unplugged, e foarte rezonanta. In rest, pentru cine vrea acordaje joase pe 6 corzi, fara corzi prea groase, asta e! Mai am o chitara la vanzare, si voi vinde doar una din doua, prima care isi gaseste cumparator. Iau una cu 7 corzi, si una din cele cu 6 trebuie sa plece, oricare, ca imi plac la fel de mult si nu pot decide.
 7. Jiganie

  Lutier in Cluj?

  In Cluj este si un anume Lucian care face treaba buna, lumea il cam stie; daca nu e pe aici pe forum poate nu are nevoie nici de reclama, sau poate e dar sta pitit ...
 8. Jiganie

  vând [EXPIRAT] Ibanez RGT6EXFX

  1700, chiar daca a trecut Antoldu
 9. Jiganie

  vând [EXPIRAT] Ibanez RGT6EXFX

  Reducere speciala, doar pe durata UNTOLD -> 1700 !
 10. Dupa parerea mea e o chestiune destul de simpla: de X lei poti lua second ceva ce a costat 2X lei, care poate fi mult mai bun decat ceva ce iei nou cu X lei... numa' zic..(si scuze de offtopic)
 11. O chitara Ibanez neck-through foarte misto, in stare foarte buna, din 2006 Made in Korea, doze EMG 81/85.
 12. Jiganie

  Ideea mea de chitara portabila

  hmmm..cred ca datorita acestei postari o sa mi se puna pata sa-mi fac si eu una
 13. Jiganie

  vând [EXPIRAT] Line 6 POD HD500

  Aici sunt si pozele promise. Daca cineva vrea si case-ul din imagine (impreuna cu procesorul) il pot da cu 200 de lei; case-ul l-am facut eu cu piese de calitate, e exact pe masura, mai incape alimentatorul si 1-2 cab luri de chitara, e solid.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.