• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

varu' maftei

Veteran
 • Content count

  805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

varu' maftei last won the day on October 30 2013

varu' maftei had the most liked content!

Community Reputation

175 Excellent

About varu' maftei

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov

Other Information

 • Nume
  Victor
 • Trupa
  NOMAD

Contact Methods

 • Website URL
  http://myspace.com/vicknott
 1. Super, multumesc !
 2. De ce nu se mai afiseaza ultimele posturi de la fiecare sectiune ?
 3. vând

  In stare exceptionala, cu urechi de rack incluse. Pret 2500 lei + transport (desi as prefera sa il luati direct de la mine din Brasov). La schimb ma intereseaza Arturia Keystep + diferenta. http://www.vintagesynth.com/clavia/nord2.php
 4. vând

  Closed !
 5. vând

  Schimb cu Arturia Keystep + diferenta.
 6. cumpăr

  Se poate inchide.
 7. vând

  Poze, ce fel de lampi i-ai pus, 110 sau 220 V ?
 8. No offence, dar deja exista Blame Hofmann, doua trupe cover Tool pentru Romania mi se pare overkill !
 9. vând

  Black Friday price: 1500 lei !
 10. Multumesc tuturora, am gasit rezolvarea pe un alt forum. Trebuia sa deselectez optiunea "Allow the computer to turn off this device to save power" a porturilor USB din Device manager/ Universal serial bus controllers / Power management.
 11. Am verificat deja asta.
 12. Nu se impaca cu cablul midi-usb (cu care ma conectez la un sintetizator hardware extern), pe care il vede dar imi da eroarea "can't open MIDI port", spre deosebire de Fruity Loops unde totul merge perfect. Cablul e asta: http://miditech.de/en-213-produkte-midilink Ceva idei ? Merci anticipat.
 13. cumpăr

  Pret: 0 RON Localitate: brasov Contact: PM Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Cine are o lampa modelul asta ? Astept oferte.
 14. vând

  1700 lei urgent !
 15. Eu am AD10, sunt foarte multumit. http://www.maxonfx.com/compact-series-effects-pedals/ad10-analog-delay