www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pacman

Active Members
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Epiphone Wilshire
    Fender Strat 98'
    Ceva pedale...

Recent Profile Visitors

11888 profile views

Pacman's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

54

Reputation

  1. Salutare. Caut un Line6 Helix LT de vanzare. Important ar fi sa fie in stare perfecta de functionare si in stare ok dpdv estetic. Merci!
  2. Schimb cu ts808 normal sau mini!!! Negociabil.. Ia delay-ul neamule.
  3. Schimb cu tube screamer (doar ts808 normal sau mini) + diferenta. UP
  4. Alimentatorul si delay-ul crossfire s-au vandut. Ramane delay-ul Layla Delilah. UP!
  5. Pret: 420 Localitate: Bucuresti Contact: 0740.145.246 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, vand doua pedale de delay, plus un adaptor. 1. Delay Crossfire (ala mov) - un delay simplu, analog si cinstit. Pret: 100RON 2. Delay Layla Delilah - Echo Plexi - un delay care are incorporat un boost de volum; acesta este facut de Sorin. Pastreaza foarte bine inaltele pe coada de delay. Bineinteles, este analog. Pret: 250 RON 3. Alimentator Rocktron On-Tap. Alimentator 9V, nu mai stiu exact cati Ah... Stiu sigur ca a functionat cu brio alimentand 7 pedale (analog si digital). Pret: 110RON Toate se aud si se probeaza in Bucuresti. Trimit in tara pe banii si cerintele cumparatorului, dar plata se va face prin transfer bancar. Pentru cine ia toate cele 3 de mai sus, pretul este 420RON.
  6. Aparent ii zice foam case.... My bad. Caut ceva in genul asta: http://www.thomann.de/ro/gator_foam_case_electric_guitar.htm?ref=search_rslt_gator+soft+case_250318_1 Multam'
  7. Salutare, Nu cred ca sunt prea multe de spus. Caut un soft case pentru chitara electrica, de preferat in Bucuresti. Singura conditie este ca acesta sa fie intr-o stare cel putin acceptabila. Astept oferte. Vorbim atunci de bani si de eventuale schimburi. Seara faina.
  8. Pacman

    Doze Ieftine

    Pret: 120 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0746.116.716 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Am gasit doua doze care stateau degeaba: -Bc Rich de bridge (cablul ar trebui prelungit..) ; Pret:50 lei -Ibanez INF3 ; Pret:70 lei Nu accept schimburi. Trimit numai via curier. Seara faina:).
  9. Pacman

    Emg 81/85

    Nu se da separat! Doar set. UP!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.