www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pauleta161

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Pauleta161

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timişoara / Arad

Other Information

 • Band
  Harvest Arad
 • Gear
  Ernie Ball VP Jr
  TC Polytune 3
  EHX Soul Food
  TC Spark
  Strymon Timeline
  TC Hall of Fame 2
  Switch Analog Endeavours
  Pedaltrain Classic 3
  Gibson Les Paul Studio with Bigsby
  Sebastian Acoustic Guitar

  MXR / BOSS guitar cables

Recent Profile Visitors

3844 profile views
 1. Salut vand o pedala excelenta, un overdrive deja consacrat care sta bine in mix si in orice configuratie de pedale. Are cutia si manualele, dar e fara alimentator, asa a venit din fabrica Pret: 280 + transportul (20-30 lei)
 2. Salut vand o pedala de overdrive / boost, cine a incercat scule de la Strymon stie ce calitate excelenta au pedalele lor. Pedala suna excelent, de la light gain la metale, are si boost...practic sunt 2 pedale intr-o singura carcasa. pedala vine in cutia originala, cu alimentator strymon, sticker, practic e tot pachetul complet! Pret: 1200 + transportul (20-30 lei) Sunt o gramada de video-uri pe youtube, asta e reprezentativ:
 3. Salut, vand un pedalier deja clasic pentru chitaristi care a devenit neincapator pentru numarul pedalelor achzitionate. pedalierul e in stare excelenta, husa are un mic defect, de aici si pretul mai scazut. Livrez gratis in zona TM / AR, pentru alte zone cumparatorul plateste transportul.
 4. Salut, Vind o chitara electrica copie Les Paul Santa Fe. Suna super ok pentru categoria asta de pret, am cantat mult cu ea si nu am avut nici un fel de probleme. De altfel, am fost impresionat de calitatea constructiei chitarii, e foarte confortabila la mana! Review-uri bune sunt la topicul asta de pe forum, la un moment dat apare si chitara mea, care e obtinuta la un schimb de aici, de pe RGC.
 5. Revine la vânzare pedala din titlul. Condiție impecabilă, pedala e ca nouă. Folosita extrem de putin. Prefer cash, dar sunt deschis și la anumite schimburi cu un reverb / compressor bun sau un TELECASTER.
 6. Salut, vand un J Rockett Archer nou-nout, adus din State. L-am folosit maxim o ora, arata si suna impecabil!!! Are un sunet extraordinar (legenda e adevarata) si imi pare foarte rau ca trebuie sa il dau insa nu se imprieteneste arata de bine cu overdriveul Strymon Sunset! Pot sa livrez gratis in Arad/Timisoara. Coletul Fan costa maxim 30 de lei. Pedala fiind impecabila vine in cutia originala! La Thomann pretul e 1057 RON + inca vreo 100 de lei transportul. mersi!
 7. Ca si schimb as fi interesat de un Reverb bun sau un Overdrive mai boutique. Mersi oricum de oferta!
 8. Pedala in stare buna. Putem discuta pe forum sau la telefon. 0728 918 529
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.