www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

srk91

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About srk91

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad

Recent Profile Visitors

445 profile views
 1. Up! Bridge- 50 RON Doze -140 RON Neck - 250RON
 2. Vand un multiprocesor de efecte Line 6 POD HD 500X impreuna cu case. Se pot gasi foarte multe informatii pe google/ youtube. A stat tot timpul in case fiind folosit cu mare grija, cu toate acestea, in coltul din stanga se poate vedea ca s-a luat putin vopseaua. Am incercat sa surprind cat mai bine in poza acest defect. Case-ul are, cateva zgarieturi si urme superficiale. Si-a facut treaba foarte bine si inca este in stare buna inspre foarte buna. Link case: https://www.thomann.de/ro/thon_case_fuer_line6_pod_hd500.htm Singurul meu regret este ca nu l-am folosit la potentialul maxim si il vand deoarece doresc sa achizitionez un alt multiprocesor mai compact. Se vinde impreuna cu alimentator si cablu USB + case. Schimb doar cu Line 6 HX STOMP + diferenta din partea mea. Predare personala in Arad si Timisoara, trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 3. Vand un amplificator de chitara Electrica GM-420, putere 20 W, control volum, trei căi (bas / medii / înalte), intrare Jack pentru instrumente, ieşire căşti, buton Overdrive Motivul vanzarii: nu il mai folosesc de ceva timp. Predare personala in Arad sau Timisoara, trimit si in tara, costul transportului fiind suportat de cumparator.
 4. Se vand urmatoarele: Gat Telecaster Frisina, 22 taste in stare buna . Un mare plus sunt cheitele Kluson Deluxe care pastreaza foarte bine acordajul. Necesita schimbarea nut-ului - 300 lei Bridge Telecaster, no name-, uzura normala, fara suruburi - 80 lei Set doze Telecaster, no name, doza de bridge este ecranata cu foite de cupru, ca si sunet peste squier - 170 lei Predare personala Arad sau Timisoara, trimit si in tara, transportul il plateste cumparatorul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.