www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pauleta161

Newcomers
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pauleta161

 1. Salut vand o pedala excelenta, un overdrive deja consacrat care sta bine in mix si in orice configuratie de pedale. Are cutia si manualele, dar e fara alimentator, asa a venit din fabrica Pret: 280 + transportul (20-30 lei)
 2. Salut vand o pedala de overdrive / boost, cine a incercat scule de la Strymon stie ce calitate excelenta au pedalele lor. Pedala suna excelent, de la light gain la metale, are si boost...practic sunt 2 pedale intr-o singura carcasa. pedala vine in cutia originala, cu alimentator strymon, sticker, practic e tot pachetul complet! Pret: 1200 + transportul (20-30 lei) Sunt o gramada de video-uri pe youtube, asta e reprezentativ:
 3. Salut, vand un pedalier deja clasic pentru chitaristi care a devenit neincapator pentru numarul pedalelor achzitionate. pedalierul e in stare excelenta, husa are un mic defect, de aici si pretul mai scazut. Livrez gratis in zona TM / AR, pentru alte zone cumparatorul plateste transportul.
 4. Revine la vânzare pedala din titlul. Condiție impecabilă, pedala e ca nouă. Folosita extrem de putin. Prefer cash, dar sunt deschis și la anumite schimburi cu un reverb / compressor bun sau un TELECASTER.
 5. Salut, vand un J Rockett Archer nou-nout, adus din State. L-am folosit maxim o ora, arata si suna impecabil!!! Are un sunet extraordinar (legenda e adevarata) si imi pare foarte rau ca trebuie sa il dau insa nu se imprieteneste arata de bine cu overdriveul Strymon Sunset! Pot sa livrez gratis in Arad/Timisoara. Coletul Fan costa maxim 30 de lei. Pedala fiind impecabila vine in cutia originala! La Thomann pretul e 1057 RON + inca vreo 100 de lei transportul. mersi!
 6. Ca si schimb as fi interesat de un Reverb bun sau un Overdrive mai boutique. Mersi oricum de oferta!
 7. Pedala in stare buna. Putem discuta pe forum sau la telefon. 0728 918 529
 8. Vand iPhone SE, achizitionat de la iStyle Timisoara acum un an. Stare impecabila. Functioneaza excelent! A fost tinut in husa mereu si are si sticla de protectie!Vine impreuna cu accesoriile originale: casti, incarcator si cutie. Are Husa Ringke Fusion.In weekend il pot livra pe gratis si in Arad.
 9. sau schimb cu gat telecaster maple/rosewood, daca e cazul pot sa ofer si diferenta
 10. Salut, Cumpar o chitara marime 3/4, de preferabil o acustica in genul acesteia. https://www.soundcreation.ro/chitare-acustice-cid9_3213/hora-reghin-standard-m-3-4-id8031.html#prettyPhoto Ideea sa e sa fie functionala, nu vreau nimic spectaculos. Platesc eu transportul
 11. Salut, Vand o pedala achizitionata anul trecut din topicul acesta: Functioneaza si arata excelent, dar sta nefolosita din cauza unui proiect ce nu s-a mai concretizat. La Thomann, pedala e 825 RON, eu o dau cu 450 RON, si ofer bonus un cablu patch de calitate MXR (achizitionat din State cu 8$). Vine fara cablu de alimentare. Trimit si prin curier pe cheltuiala cumparatorului
 12. Pedala in stare buna. Putem discuta pe forum sau la telefon. 0728 918 529
 13. Bravo, baieti pentru initiativa. RESPECT Din pacate, RGC-ul ramane un site sigur deoarece experti ca voi dau feedback la anunturile dubioase. Ce e drept si mie mi se parea cam dubios "Gibson-ul" acela si asta din mai multe motive.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.