www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pauleta161

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pauleta161

  1. Pedala in stare buna. Putem discuta pe forum sau la telefon. 0728 918 529
  2. Bravo, baieti pentru initiativa. RESPECT Din pacate, RGC-ul ramane un site sigur deoarece experti ca voi dau feedback la anunturile dubioase. Ce e drept si mie mi se parea cam dubios "Gibson-ul" acela si asta din mai multe motive.
  3. Desi exista exceptii, cam toate chitarile pana in 1000$ sunt facute in China. Sunt de acord cu colegul Alex: vorbeste cu un cunoscator care sa te indrume. Depinde si cat de avansat esti: daca esti mai la inceput nu investii multi bani. Cel mai important e ca banii influenteaza calitatea chitarii: o chitara de 500 de lei va fi de o calitate corespunzatoare. In afara de acest brand nu ai gasit ceva mai cunoscut, Fenderul are electroacustice bune, si Ibanezul sau Yamaha sunt ok.
  4. salut, as fi interesat de chitara. ai niste poze reale?
  5. Chitara a ajuns la un fericit proprietar cu pofta de cantat! Chiar arata super bine si suna foarte bine pentru categoria ei! Vanzatorul este un baiat foarte de treaba si pe parcursul tranzactiei s-a comportat ca un adevarat profesionist! Respect!
  6. salut, sunt interesat de un schimb cu o chitara acustica Fender, uite aici si un link! http://guitarshop.ro/hitara-acustica-fender-cf-60_p2777.html poti sa imi spui de ce vrei sa o vinzi / schimbi? ai putea sa pui un demo mic...?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.