www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pauleta161

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About Pauleta161

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timişoara / Arad

Other Information

 • Band
  Harvest Arad
 • Gear
  Strymon
  TC Electronic
  Pedaltrain Classic Jr.
  Analog Endeavours

Recent Profile Visitors

3483 profile views
 1. Revine la vânzare pedala din titlul. Condiție impecabilă, pedala e ca nouă. Folosita extrem de putin. Prefer cash, dar sunt deschis și la anumite schimburi cu un reverb / compressor bun sau un TELECASTER.
 2. Salut, vand un J Rockett Archer nou-nout, adus din State. L-am folosit maxim o ora, arata si suna impecabil!!! Are un sunet extraordinar (legenda e adevarata) si imi pare foarte rau ca trebuie sa il dau insa nu se imprieteneste arata de bine cu overdriveul Strymon Sunset! Pot sa livrez gratis in Arad/Timisoara. Coletul Fan costa maxim 30 de lei. Pedala fiind impecabila vine in cutia originala! La Thomann pretul e 1057 RON + inca vreo 100 de lei transportul. mersi!
 3. Ca si schimb as fi interesat de un Reverb bun sau un Overdrive mai boutique. Mersi oricum de oferta!
 4. Pedala in stare buna. Putem discuta pe forum sau la telefon. 0728 918 529
 5. Vand iPhone SE, achizitionat de la iStyle Timisoara acum un an. Stare impecabila. Functioneaza excelent! A fost tinut in husa mereu si are si sticla de protectie!Vine impreuna cu accesoriile originale: casti, incarcator si cutie. Are Husa Ringke Fusion.In weekend il pot livra pe gratis si in Arad.
 6. sau schimb cu gat telecaster maple/rosewood, daca e cazul pot sa ofer si diferenta
 7. Salut, Cumpar o chitara marime 3/4, de preferabil o acustica in genul acesteia. https://www.soundcreation.ro/chitare-acustice-cid9_3213/hora-reghin-standard-m-3-4-id8031.html#prettyPhoto Ideea sa e sa fie functionala, nu vreau nimic spectaculos. Platesc eu transportul
 8. Salut, Vand o pedala achizitionata anul trecut din topicul acesta: Functioneaza si arata excelent, dar sta nefolosita din cauza unui proiect ce nu s-a mai concretizat. La Thomann, pedala e 825 RON, eu o dau cu 450 RON, si ofer bonus un cablu patch de calitate MXR (achizitionat din State cu 8$). Vine fara cablu de alimentare. Trimit si prin curier pe cheltuiala cumparatorului
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.