www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tudoranu

Active Members
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tudoranu last won the day on November 4 2020

tudoranu had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  Chasing I, Melanj, the Cabarets
 • Gear
  1989 Gibson Les Paul Studio (aka Bezna)
  Ibanez AW electroacustica (aka Sticky)
  Carvin Vintage16, Fender Blues Jr & pedale OCD,EHX,TREX,TC Electronic,Alairex,VisualSound, Strymon.
  George'L cables

Recent Profile Visitors

9434 profile views

tudoranu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

 1. D'angelico Premier Doublecut https://www.thomann.de/gb/dangelico_premier_dc_champagne.htm Upgrades: doze GFS Retrotron (70's Rickenbacker feel) si capacele de la potentiometre transparente . Set-up facut de Augustin (intonatie, fret dressing & leveling, nut tusq) Exceptand stiluri foarte agresive chitara se preteaza cam la orice fiind foarte versatila, mint condition, din primele serii care aveau QC-ul in US. Vine cu husa D'angelico foarte strasnica si dozele originale
 2. Pereche doze scoase de pe un Epiphone Sheraton II korean (90's) in urma unui upgrade.
 3. Walrus Iron Horse Boutique high gain distortion pedal de inspiratie Proco Rat Pedala este in stare impecabila functional si foarte buna cosmetic. Este v2 (din primele modele) care a fost facut in carcasa de v1.
 4. Boutique fuzz : Skreddy Lunar Module Mini Deluxe Pedala foarte versatila (de la Jack White la Gilmore) si nu se calca pe bataturi cu restul pedalelor de drive/od de pe pedalier. Multumesc
 5. las si eu asta aici.. fiecare intelege ce vrea
 6. iMAC 21.5" late 2012 CPU QuadCore i7 3,1Ghz RAM 16Gb 1600 SSD 256 Samsung EVO Estetic: 9,8 Funtional: 10 Stare perfecta, fara zgarieturi, ciobituri sau pixeli morti, duce cam orice task de randare foto, video sau audio. Folosit intr-un mic home studio. Accesorii: tastatura, mouse si trackpad toate perfect functionale. (placa de sunet si monitoarele nu sunt incluse) Nu ma intereseaza schimburi. Exclus trimis in tara, mac-ul pleaca doar in bratele viitorului posesor dupa test si verificare. Multumesc.
 7. Salut, De vanzare un remote control pentru Pigtronix Echolution 2 & Echolution 2 Deluxe. Nou nout luat doar pentru a intregi o comanda de thomann, deschis , testat, bagat la loc. Cine are Echolution-ul stie ce face :). 320 de lei pe thomann pretul meu fiind 250.
 8. schimb cu flanger stereo, noise gate, tc doubler sau o pedala de low gain overdrive.
 9. Salut, Am facut switch-ul la un fuzz asa ca HALO-ul Jr. sta pe bara. Mi-a fost camarad de baza pt riff-uri si lead-uri . Este o pedala de high gain moderna cu multe optiuni de eq dar mai ales.. multe optini de a creste drive-ul Stare f buna , folosita dar nu abuzata.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.