www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tudoranu

Active Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

tudoranu last won the day on November 4 2020

tudoranu had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About tudoranu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  Chasing I, Melanj, the Cabarets
 • Gear
  1989 Gibson Les Paul Studio (aka Bezna)
  Ibanez AW electroacustica (aka Sticky)
  Carvin Vintage16, Fender Blues Jr & pedale OCD,EHX,TREX,TC Electronic,Alairex,VisualSound, Strymon.
  George'L cables

Recent Profile Visitors

9011 profile views
 1. De vanzare amplificator Carvin Vintage 16 USA. Este un combo 1x12 de 16W full lampa. Este o platforma excelenta pentru pedale, soundul si dinamica fiind de inspiratie Fender Tweed. Este echipat cu un Celestion Cannabis Res (aprox 100$) Atenuator de putere de la 16 la 5W, 3 way EQ, reverb. Mai am un amp la vanzare (Fender Blues Jr) care si el are un upgrade de difuzor si anume un Celestion G12 Heritage (se poate face swap de difuzoare) Folosindu-le intr-un rog stereo mie asa mi-a sunat cel mai bine (Heritage-ul in Blues Jr si Cannabis Rex-ul in Carvin) Nu stiu cat de relevant este dar impreuna se pot auzi aici (setup-ul LesPaul-ului)
 2. De vanzare un Fender Blues Jr. III Amplificatorul nu cred ca mai are nevoie de prezentari. Singura mentiune este ca a primit un upgrade de difuzor si anume un Celestion G12 Heritage luat dintr-un cabinet Marshall din anii 90 (aprox 100$) Difuzorul suna superb (la o descriere rapida l-as plasa undeva intre greenback si creamback) si este o platforma excelenta pentru pedale. Nu stiu cat de relevant este dar impreuna se pot auzi aici (setup-ul LesPaul-ului) Mai am un amp la vanzare (Carvin Vintage 16) care si el are un upgrade de difuzor si anume un Celestion Cannabis Rex (se poate face swap de difuzoare) Folosindu-le intr-un rog stereo mie asa mi-a sunat cel mai bine (Heritage-ul in Blues Jr si Cannabis Rex-ul in Carvin)
 3. D'angelico Premier Doublecut https://www.thomann.de/gb/dangelico_premier_dc_champagne.htm Upgrades: doze GFS Retrotron (70's Rickenbacker feel) si capacele de la potentiometre transparente . Set-up facut de Augustin (intonatie, fret dressing & leveling, nut tusq) Exceptand stiluri foarte agresive chitara se preteaza cam la orice fiind foarte versatila, mint condition, din primele serii care aveau QC-ul in US. Vine cu husa D'angelico foarte strasnica si dozele originale
 4. Pereche doze scoase de pe un Epiphone Sheraton II korean (90's) in urma unui upgrade.
 5. Walrus Iron Horse Boutique high gain distortion pedal de inspiratie Proco Rat Pedala este in stare impecabila functional si foarte buna cosmetic. Este v2 (din primele modele) care a fost facut in carcasa de v1.
 6. Boutique fuzz : Skreddy Lunar Module Mini Deluxe Pedala foarte versatila (de la Jack White la Gilmore) si nu se calca pe bataturi cu restul pedalelor de drive/od de pe pedalier. Multumesc
 7. las si eu asta aici.. fiecare intelege ce vrea
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.