www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bluestring

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Buzău

Other Information

  • Gear
    Prea multe....

Recent Profile Visitors

5856 profile views

bluestring's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. Vand Roland jc60.Nu știu sa spun multe despre ea...prezintă urma trecerii anilor,de la un anumit volum încolo suna suprasaturat,efectele nu funcționează ,plasa arată ca atacata de pisici... Nu spun toate astea ca să o fac de râs ,vreau sa fiu cât mai aproape de adevăr cu descrierea...nu mai am timp,chef ,interes,spațiu sa ma ocup cu restaurarea ei.Am adunat o căruță de scule și chiar nu știu de ce.... Ma amuza afirmația " pentru cunoscători " sau " cine știe cunoaște " însă un pasionat o poate readuce la starea atât de apreciata a modelului ăstuia. Mari cheltuieli nu cred sa implice.prețul este negociabil. De preferat ar fi o întâlnire pentru a vedea / testa/ canta produsul. Mulțumesc! Toate bune!
  2. Vand chitara Yamaha sj 550 hr,cumparata în urma cu 5 sau 6 ani,nu mai știu exact...I am schimbat switch ul și a fost retastata ,destul de bine ,zic eu. Arata destul de bine pentru vârsta ei,prezintă zgârieturi minore în lac și niște ding uri.De preferat ar fi sa ne vedem fata în fata pentru a fi verificata,testata,cântată. Prețul este 1700 ron,negociabil. Mulțumesc! Toate bune!
  3. combo de chitara bass roland dbass 115 x...are ușoare urme de uzura, insa nu a suferit nicio intervenție asupra lui..il vand pentru ca mi am cumparat un alt rig de bass...face fata cu brio atat in sala de repetitie cat si in cluburile mai mici.. Difuzor neodynium,ceea ce il face usor de carat...are si roți.. Pentru orice detalii putem vorbi fie aici ,fie prin telefon. Toate bune!
  4. Salut! http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/sennheiser-freeport-wireless-presentation-set Are un switch,il poti seta fie pentru voce,fie instrument. Daca esti interesat, vorbim pe PM. Toate bune!
  5. Salut!un schimb cu...? http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/sennheiser-freeport-wireless-presentation-set
  6. Pret: 500 ron Localitate: Buzau Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare!vand sistemul descris mai sus...il am de aproximativ 3 ani, ...sunt multumit de prestatia lui..nu e a opta minune a lumii, iar pentru ca il vand nu il laud excesiv, insa isi face treaba. Prezinta urme usoare de uzura.vreau sa il vand pentru ca am gasit un combo la superoferta...Pica superoferta respectiva,il retrag si eu de la vanzare. Pretul cerut consider ca e rezonabil..negociabil
  7. chitara si tocul date!noul proprietar sa le stapaneasca sanatos!multumesc,RGC!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.