www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

aliniasi

Active Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

12 Good

About aliniasi

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  Past: Blindspot , 7 band
 • Gear
  Bass :Ltd B-50
  Acoustic: IBANEZ GS09E05
  Digitech BP200

Recent Profile Visitors

5656 profile views
 1. Gantera 10kg cu urmatoarele specificatii:- 1 bară de 2 kg, diametru de 28 mm, lungime 35 cm- 2 stop- discuri - 4 discuri de 1 kg, diametru de 28 mm- 2 discuri de 2 kg, diametru de 28 mm.Pretul este per bucata!La achzitionarea a 2 gantere pretul total este de 150lei.Pretul este fix ,produsele sunt aproape noi ,fara ambalaj original.Nu ma intereseaza schimburile!Transportul este suportat de catre client!
 2. Cheie cu prelungitor pentru bujii 16mm de la YATO ,modelul YT-0817. 3/8'(10mm) x 280mm ,magnetica pentru o manevrabilitate mai usoara a bujiilor.Este noua ,nu a fost folosita niciodata.Nu fac schimb !Transportul se achita de catre client.
 3. Greutati pentru glezna si incheietura mainii X-FACT cu greutatile urmatoare: 2x 1.1kg si 2x2.3kgPretul pentru cele de 1.1kg : 50leiPretul pentru cele de 2,3kg: 65leiDaca se achizitioneaza ambele pretul este 100lei.Pretul este fix ,produsele sunt noi fara ambalaj original.Nu ma intereseaza schimburile!Transportul este suportat de catre client!
 4. Vand amp modeling/multi-effect processor DigiTech BP200,cateva zgarieturi din cauza depozitarii la un loc cu alte pedale. Made in USA(se poate vedea si in poza) -Nu a fost umblata in ea (se poate vedea pe suruburi),nu are nici cea mai mica problema,nu a fost scapata sau lovita,a fost folosita extrem de rar si de asta o vand(am pus si o poza cu ea plina de praf,coltul din dreapta jos nu e lovita am pus o poza aditionala..) -Accept orice test si pot trimite prin curierat cu posibilitatea de a fi verificata. -Processor + incarcator original. "The BP200 is a revolutionary Amp Modeling/Multi-effects processor designed specifically for bass guitar. Under the hood of the BP200 is the powerful AudioDNA™ DSP processor, providing 16 bass amp and stompbox models and a host of other effects (22 total) for creating your own signature sound. The built-in expression pedal can be assigned to control your choice of parameters in real time. Each effect includes up to 3 adjustable parameters giving you the flexibility to create the exact sound you are looking for. The 6 character alpha-numeric display and 3 knob matrix based user interface provide simple, straight forward editing functions. The Rhythm Trainer is a great tool for polishing up your timing with your choice of different patterns, tempo, and adjustable volume level. A chromatic tuner lets you quickly check or tune your instrument to one of 4 different tuning references. The BP200 comes ready to use with 40 great Factory Presets, and includes 40 User Presets for your own custom creations. The rear panel features a single 1/4" input, a 1/4" TRS stereo output, 1/8" stereo headphone output and a 1/8" stereo Jam-A-Long™ input. " Trimit prin curierat ,doar cu plata transportului in avans(70-80lei sau cat o fi dus-intors in caz de nu se ridica coletul)! Transportul este suportat de client si este liber sa aleaga orice firma/modalitate. Predare personala in Iasi!
 5. Capacele pentru roti Mega Drive sunt confectionate din material de inalta calitate, ABS, care confera produselor rezistenta, flexibilitate si durabilitate, indiferent de variatiile de temperatura.CARACTERISTICI GENERALEDiametru janta compatibila 13 inchMaterial ABSCuloare NegruPredare personala in IASI!Capacele sunt noi si nu se accepta schimburi ,pretul este FIX!
 6. Vand 2x cauciucuri Vittoria Mezcal III Rigid 26x2.1(versiunea cu peretii negri,nu maro) , pretul este FIX. Sunt niste cauciucuri foarte bune pentru bicicleta,le-am folosit 32km dar am demontat bicicleta complet. Pretul lor de noi au fost 250lei/set (125lei bucata) Pretul pe care il vreau 140lei/set sau 90lei bucata. Inca au tepii pe ele ,deci sunt sa zic 2%uzate pentru ca am mers 32km. Trimit prin curierat cu plata a 40lei in avans!Predare personala in iasi !
 7. Role Oxelo Active FIT3 ,au fost purtate de 3-4 ori intr-un final am decis ca nu este de mine. Marimea 43 ,sunt unisex(exact ca in poza)Le-as fi returnat eu personal dar rolele au fost primite cadou acum 1 an si nu detin nici bonul fiscal,am verificat pretul de nou fiind 165lei(sau 190lei in alte tari unde comercializeaza Decathlon) Nu prezinta defectiuni ,doar frana e foarte putin roasa ,dupa cum am spus le-am testat de vreo 3-4 ori si inevitabil ..a terbuit sa o folosesc.Pretul este fix! Preferabil predare persoanala in IASI TRIMIT PRIN CURIERAT DOAR DACA SE ACHITA IN AVANS 40lei (adica transportul dus-intors)
 8. Dupa cum spune si titlu ,sunt in cautarea unei electrice nu foarte uzata. Astept ofertele aici,in privat sau pe adresa de mail(pe mail 100% o sa le vad)! 250lei este maxim ! Preferabil din Iasi(dar nu obligatoriu).
 9. Cumpar o chitara bass acustica sau electrica ,buget maxim 400lei. De preferat electro-acustic sa fie bass-ul....poze ,detalii,sound sample-uri,etc. Transportul sa fie prin curierat sau ma deplasez eu in limita a 80-100km din Iasi. Go go go !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.