www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

eduard.alexandru

Veteran
  • Posts

    1690
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi / Botosani

Recent Profile Visitors

25330 profile views

eduard.alexandru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

757

Reputation

  1. E Triumph Speed Triple https://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/roadsters/speed-triple
  2. Buget mic și RB model nou nu prea se potrivesc. Serios, go for Hora sau, și mai bine, Harley Benton. Au trecut zilele în care instrumentele ieftine erau și proaste.
  3. Ultima listă de pe precedentul thread e din septembrie 2015. Până clarificăm ce mai au oamenii din respectiva listă sau ce pot pune în loc va dura... Fix de asta am pus obiectele enumerate în primul post fără să cer ceva în schimb.
  4. Ca să demarăm treaba, donez următoarele: 1) single-coil, poziția bridge, luat de pe Squier Classic Vibe 2) humbucker neck scos de pe Dean ML Black & Gold 3) alimentator 9V plus cabluri (foarte lungi) pentru a alimenta 4 pedale; el zice că scoate 2 amperi, dar mă îndoiesc. Nu e genial, dar e bun pentru cineva cu puține pedale sau ca back-up.
  5. Salutare tuturor ! Doresc să revitalizez un proiect început în 2013 de userul AddRien ( aici ). Deschid alt topic deoarece în cel vechi nu s-a postat de 2 ani. Sper să fie bine venită inițiativa și să avem grijă să nu repetăm greșelile care au dus la întreruperea precedentului proiect. Regulament1. Participantul să fie membru RGC de cel puţin un an, să aibă minimum 50 de posturi şi fără "cazier" la Mica Publicitate2. Cel ce solicită un obiect, trebuie să ofere, în acelaşi post, alt obiect funcţional şi de valoare aproximativ la acelaşi nivel cu obiectul solicitat, să ofere detalii despre obiectul oferit, alături de o poză a acestuia.3. Să păstreze obiectul oferit şi să-l dea primului solicitant (fără PM), dacă oferta acestuia respectă punctul 2. Perioada de la solicitare până la livrarea obiectului către solicitant să nu depășească trei (3) săptămâni de la data solicitării.4. Solicitantul trebuie să plătească transportul obiectului solicitat ( dacă cei doi se înţeleg în particular asupra altor condiţii de transport este problema lor )5. Cei ce doresc să posteze obiecte în Debara, în baza cărora să solicite ulterior alte obiecte la schimb, o pot face şi trebuie să precizeze acest lucru din start, iar obiectele depuse trebuie să respecte toate condiţiile din regulament.6. Obiectul odată postat în ofertă, în Debara, nu poate fi dat în afara ei. Dacă obiectul oferit nu este solicitat o perioadă lungă de timp ( 60 de zile, să zicem ), ofertantul areposibilitatea de a-l înlocui cu un altul.7. Nerespectarea regulamentului, înseamnă excluderea din Debara, iar dacă obiectul postat în Debara nu se mai încadrează în regulament, în cazul în care participantul are un obiect deja luat, va fi nevoit să-l returneze, pe cheltuiala lui. 8. Un utilizator nu poate avea deodată mai mult de 3 produse în debara (pentru a se evita ca o singură persoană să ia tot ce oferă alții și să le înlocuiască cu ceva ce poate nu va vrea nimeni niciodată) EXEMPLU:X postează aici obiectul A (care are legătură cu muzica) de la el din casă, ce nu-i mai trebuie. Y se uită pe topic, vrea obiectul A. Anunță omul, prin mesaj aici, cade de acord cu transportul, și postează, la rându-i, în continuare obiectul B, de la el din casă, de care nu are nevoie.
  6. Vând Korg Kaos-Pad, ca nou. E o jucărie draguță, știe de la reverb-uri, delay, phaser și combinații între ele pînă la synth wah și diverse turbăciuni. Se dă și un alimentator compatibil de 4.5V .
  7. Perfect pentru cântat la volum mic dar cu un ton cel puțin decent, Blackstar Fly3 e unul din puținele cuburi mici cu joase clare, puternice, canal de drive, compresie și reglaje de ton care oferă numeroase posibilități. Ieșirea de căști / linie are simulator de cabinet. Cubul e ca nou. Nu include alimentator, dar se poate folosi cu orice sursă de 9V. (see dog for TONE scale)
  8. Vând 2 doze EMG P-X made in USA, vârful de gamă al producătorului. Au magneți AlNiCo și, comparativ cu EMG P standard, au ton mai vintage și o prezență mai bună. Sunt un upgrade considerabil pentru orice P-bass, se pot monta fără bătaie mare de cap. Preț: 220 lei bucata sau 380 lei împreună.
  9. Nu pot lăsa feedback pentru mica publicitate. Îmi spune că nu am completat toate câmpurile obligatorii ( yes, I did). Is this a known issue?
  10. Folosesc tunerul recomandat de Fiveseven atât pentru bass cât și chitară. Se poate acorda fără probleme și cînd bate un tobar lângă tine. Un plus pentru mine e că poți așeza dispay-ul cum ai chef. Sfat: Ia orice între 20 și 70 de lei care îți place cum arată. Costă cam cât o comandă de pizza, deci ai grijă să fie pe gustul tău.
  11. Foloseste cu incredere controlul de volum de pe chitara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.