www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

laviana1980

Active Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About laviana1980

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Sibiu

Recent Profile Visitors

1,623 profile views
 1. laviana1980

  Doua Intrebari

  Thanks 57.
 2. laviana1980

  Doua Intrebari

  Oky doky . Au venit noile doze . As vrea inainte sa le montez sa inregistrez cu cele vechi ceva pe clean si pe distors pentru a le putea compara. Vreau sa pastrez aceleasi corzi (care sunt aproape noi) si aceeasi inaltime la doze. Vreau sa bag chitara in amp care e un marshall si de acolo prin emulated line in direct in placa de sunet a calculatorului unde am reaper. Pentru a avea rezultate cat mai corecte sa inreg cu egalizatorul amp-ului la ora 12 (gain,bass,medii,inalte,contur,volum) fara alte efecte, atat pe clean cat si pe distors? Sau exista alta metoda mai buna pentru a compara dozele. Am si procesor de ex.
 3. laviana1980

  Doua Intrebari

  Multumesc Castal.
 4. laviana1980

  Doua Intrebari

  Thanks Dar eu vreau push/pull la potentiometrul de ton.
 5. laviana1980

  Doua Intrebari

  Imi poate da cineva o schema cu wiring-ul?
 6. laviana1980

  Doua Intrebari

  Din ce vad aici are un switch cu 3 poz, un volum si un ton. Tonul are pot push/p. Are urmat. variante: doza neck , ambele si bridge. Cand apasa pot push /p are single coil neck , single coil de la ambele si single coil bridge. Cam asta as vrea, dar nu stiu cum sa fac wiring-ul.
 7. laviana1980

  Doua Intrebari

  Da , asta cu cel mai bun clean e o exprimare aiurea recunosc. Cum obtin un clean ca de single coil sau aproape de single coil? Prin splitarea humbucker bridge, humb. neck sau ambele? Dozele au doua fire, dar le schimb cu niste seynmour duncan. Dispun de niste bani care vreau sa ii invetesc in modif. Nu am schimbat pana acum doze stoc,asa ca sunt curioasa daca se vor observa schimbari in ton. Dupa asta probabil ca ma voi linisti si voi ajunge la concluzia lui airhead. Dar vreau sa traiesc pe propria piele experienta
 8. laviana1980

  Doua Intrebari

  Din ce m-am documentat am inteles ca pot pune potentiometrul push pull in locul celui de ton De cati km trebuie sa fie? La mine cel de volum si cel de ton au 250k. Sa pun ambele de 500? Cum obtin cel mai bun clean ?doza bridge sau doza neck ca si sungle coil-uri sau doza de bridge si doza de neck amandoua legate im paralel ca single coil?
 9. laviana1980

  Doua Intrebari

  Am cumparat pana la urma o chitara cu doua humbuckere.am un ton,un volum si un 3 way switch. As vrea sa fac unele modificari si sa am la switch o poz full humbucker bridge, una full humbucker neck , o poz ambele humbuckere bridge si neck si una buna ptr cleanuri. Asta de clean cum sa o realizez? Daca poate cineva sa imi explice eventual cu mentinerea swithului cu 3 poz si ptr clean am inteles ca se poate pune un push and pull switch Nu radeti, chiar nu ma pricep cu chestii deastea.
 10. laviana1980

  Setare Actiune Corzi

  S-a inteles pe deplin Thanks for answers.
 11. laviana1980

  Setare Actiune Corzi

  Asta e manualul primit la achizitia chitarei Spuneam ca e actiune mare ptr ca am citit pe aici ca unii au 1.5mm la fret 12 e subtire. EG_QC67530_body_en_web-1.pdf
 12. laviana1980

  Setare Actiune Corzi

  Am inteles.Thanks Mike. Ps : in manual scrie actiunea la ultimul fret. E vb de manualul general de la chitarile yamaha.
 13. laviana1980

  Setare Actiune Corzi

  La chitara mea electrica in manual spune ca se seteaza actiunea la ultimul fret astfel E subtire 1.9 B 2.0 G 2.1 D 2.2 A 2.3 E gros 2.4 1. Aceasta este considerata o actiune mare? Mentionez ca , chitara are vintage tremolo Nu pot seta e subtire la 1.9 ca apare fretbuzz, la 2mm e ok. 2. In aceste conditii si celelalte corzi trebuie setate la 2.1 pana la 2.5mm sau ramane numai e subtire la 2mm? 3. Daca se seteaza de la 1.9 pana la 2.4mm de exemplu dozele la ce inaltime se seteaza? Se pun la aceeasi inaltime si la e subtire si la e gros? Va rog un raspuns ca sunt in impas Multumesc.
 14. laviana1980

  Doua Intrebari

  multumesc de raspunsuri mai am o intrebare: de ce se pune elastic deala de prins parul peste corzi ca in videoclipul asta?
 15. laviana1980

  Doua Intrebari

  1.Daca imi cumpar o chitara cu doua doze humbucker partea de clean va avea de suferit? adica clean-ul va suna mai naspa pe o astfel de chitara? eu acum am numai single coil pe chitara. daca da exista o solutie de a avea un clean ca de single coil pe o chitara cu doua humbuckere? 2. De ce as alege alte doze decat cele stock pe o chitara ? toata lumea zice ca doza x suna asa, doza y suna altfel, etc. aceste lucruri nu se pot rezolva din egalizator? sau exista o diferenta?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.