www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bguitar

Newcomers
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Bguitar last won the day on June 30

Bguitar had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  The Curls
 • Gear
  Catalinbread Dirty Little Secret
  Jam Pedals Tubedreamer
  Wampler Ego
  Strymon Flint
  Walrus Julia v2
  MXR M82
  Vox Time Machine

  Gibson Les Paul Junior
  Gretsch G5420TG 50s

  Si cate si mai cate...

Recent Profile Visitors

5597 profile views

Bguitar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

65

Reputation

 1. Up! Am vrut initial sa o pastrez, dar revine la vanzare.
 2. Vand un bas Music Man Stringray 5 Special, culoarea Tectonic Blue Sparkle, cumparat anul trecut de la Anderton's. Motivul vanzarii este ca nu mai cant aproape deloc la el, si e pacat sa stea necantat, mai ales la cat de bun este ca instrument. Ca specificatii, are 22 de freturi stainless steel, fretboard din ebony, gatul roasted maple, tunere light weight, o doza humbucker cu posibilitate de serie, paralel si split, EQ pe 3 benzi si preamp de 18V. Basul are pe el un set de Elixir 45-135 si vine cu inca un set sigilat in case. Functionalitate 10/10, aspect 9.9/10 (are un ding mic care apare si in poze). Vine in case-ul original, cu toate accesoriile si hartiile. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalat impecabil. Pentru o idee mai buna despre cum arata basul in realitate, am pus doua video-uri cu exact acelasi model. Nu accept schimburi! Pretul nu este negociabil, un bas nou in practic aceeasi stare costa la Thomann cu 50% mai mult.
 3. Vand un Vox AC15C1, varianta de 15W cu un singur difuzor a celebrului amplificator de la Vox. E cumparat anul asta de la MC Music, dar vreau sa il dau deoarece mi-am luat un Helix LT si nu mai am nevoie de el. E varianta cu difuzor Celestion G12 Greenback. E practic nou nout, aspect si functionalitate 10/10. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile si accesoriile. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalat impecabil. Nu accept schimburi!
 4. Vand un procesor Line 6 HX Effects, cumparat de la Muziker anul trecut. Are toate efectele de la Line 6, in mono sau stereo, avand posibilitatea de a adauga si pedale analog in lantul de efecte. Poate functiona si ca amp switcher, poate fi conectata la el si o pedala de expresie pentru volum/wah/whammy sau controlul oricarui parametru al unui efect. Suna atat de bine incat m-a convins sa trec la Line 6 Helix LT, acesta fiind si motivul pentru care vand HX Effects-ul. E 10/10 la aspect si functionalitate. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile si accesoriile, cu setarile din fabrica si ultimul firmware. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalat impecabil. Nu accept schimburi!
 5. Vand un cabinet Orange PPC112 1x12 cu difuzor Celestion G12 Vintage 30 de 60W la 16 ohmi. Cabinetul a fost cumparat anul trecut de la MC Music. Il vand deoarece nu il mai folosesc. Aspect si functionalitate 10/10. Vine in ambalajul original. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalat impecabil. Nu accept schimburi!
 6. Vand o pedala MXR Sub Machine, cumparata de la Muziker anul trecut. E o pedala de fuzz cu sub-octave dar si octava superioara, ceea ce o face super versatila. Se pot obtine din ea tonuri de la wall of sound la Hendrix la fuzz normal. E 9.5/10 la aspect si 10/10 la functionalitate. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata impecabil. Nu accept schimburi!
 7. Vand o pedala BOSS Tera Echo, cumparata de la Thomann in 2020. E un echo mai neconventional, responsive la dinamica mainii drepte, care are si functie de Freeze. E greu de explicat in cuvinte cum suna, mai bine ascultati demo-ul de mai jos. E 10/10 la aspect si functionalitate. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata impecabil. Nu accept schimburi!
 8. Vand o pedala Catalinbread Dirty Little Secret, cumparata de la Thomann in 2020. E o emulare foarte buna de Marshall Super Lead si Super Bass. E 10/10 la aspect si functionalitate. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata impecabil. Nu accept schimburi!
 9. Vand o pedala Keeley Super Phat Mod, cumparata de la Thomann in 2020. E varianta de BOSS BD-2 a cunoscutului pedal maker american Robert Keeley. Dupa ce a modificat atatea pedale, s-a decis sa scoata pedala lui proprie, cu "Phat Mod"-ul inclus. E 10/10 la aspect si functionalitate. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata perfect. Nu accept schimburi!
 10. Vand o pedala Tc Electronic Ditto, cumparata de la Muziker anul trecut. E un looper simplu, cu un singur knob si un singur switch. E 10/10 la aspect si functionalitate. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata perfect. Nu accept schimburi!
 11. Vand un sistem wireless BOSS WL-20L, cumparat anul trecut de la Fly Music. E un sistem simplu, are un transmitator si un receiver. Ambele au baterie interna si se incarca cu un cablu USB. Autonomia e teoretic de 7 ore pentru receiver si 12 ore pentru transmitator. Eu il foloseam 30 min-1h pe zi si trebuia sa ii incarc o data la 7-8 zile. Il vand deoarece nu il mai folosesc. Sistemul e 10/10 la aspect si functionalitate. E recomandat pentru instrumente cu doze active, cu toate ca poate fi folosit fara probleme si cu instrumente cu doze pasive. Diferenta dintre WL-20L, care e pentru doze active, si WL-20, care e pentru doze pasive, este ca WL-20 are si o simulare de cablu in sunet, pe cand WL-20L are sunetul 100% transparent. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalat impecabil. Nu accept schimburi!
 12. Vand o sursa de alimentare Truetone 1 Spot Pro CS 12, cumparata de la Thomann in 2020. E o sursa foarte puternica si versatila, putand sa alimenteze de la orice pedala analog cu diferite polaritati pana la pedale gen Strymon, Eventide sau chiar Line 6 (am alimentat cu ea un pedalboard care avea printre altele si un HX Stomp si un HX Effects, fara pic de bazait sau sunet nedorit). Fiecare iesire poate sa duca mai mult decat scrie pe ea, atata timp cat suma curentului tras nu trece de 3000mA. O vand deoarece nu o mai folosesc. Sursa functioneaza perfect. Vine in ambalajul original, cu toate cablurile si accesoriile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata impecabil. Nu accept schimburi!
 13. Up! Problema cu potentiometrele a fost rezolvata. Acum pedala e 10/10 la aspect si functionalitate. Pret nou: 650 RON
 14. Vand o pedala EarthQuaker Devices Spatial Delivery V2, cumparata de la Thomann in 2020. E un envelope filter care are si functie de sample & hold. O vand deoarece nu o mai folosesc. Pedala functioneaza perfect, dar knob-urile de Range si Resonance se intorc putin mai greu, pentru ca la un moment dat pedala a fost scapata pe jos. In orice caz, nu afecteaza absolut deloc functionalitatea. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata perfect. Nu accept schimburi!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.