www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bguitar

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

Bguitar last won the day on December 14 2021

Bguitar had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

2 Followers

About Bguitar

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  The Curls
 • Gear
  Catalinbread Dirty Little Secret
  Jam Pedals Tubedreamer
  Wampler Ego
  Strymon Flint
  Walrus Julia v2
  MXR M82
  Vox Time Machine

  Gibson Les Paul Junior
  Gretsch G5420TG 50s

  Si cate si mai cate...

Recent Profile Visitors

5218 profile views
 1. Up! Problema cu potentiometrele a fost rezolvata. Acum pedala e 10/10 la aspect si functionalitate. Pret nou: 650 RON
 2. Vand o pedala EarthQuaker Devices Spatial Delivery V2, cumparata de la Thomann in 2020. E un envelope filter care are si functie de sample & hold. O vand deoarece nu o mai folosesc. Pedala functioneaza perfect, dar knob-urile de Range si Resonance se intorc putin mai greu, pentru ca la un moment dat pedala a fost scapata pe jos. In orice caz, nu afecteaza absolut deloc functionalitatea. Vine in ambalajul original, cu toate hartiile. Predare personala in Iasi sau o trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului, ambalata perfect. Nu accept schimburi!
 3. Up! Revine la vanzare, doar ca are deja velcro-ul montat si vine fara Rockboard Mod. Pret nou: 400 RON
 4. Vand un MJT Stratocaster Candy Apple Red Heavy Relic. Este chitara din acest topic: https://forums.rgc.ro/topic/135697-expirat-mjt-stratocaster-candy-apple-red-over-white-heavy-relic/ . Mai multe detalii despre specs gasiti acolo, nu are sens sa dau copy-paste, dar, pe scurt, e o chitara premium care suna exceptional. Are un wiring special, al doilea buton de ton fiind un blend care adauga doza de neck la orice pozitie. Eu o vand din cauza ca nu prea cant la ea in ultimul timp, dar asta doar pentru ca nu prea mai cant in ultimul timp in general. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin FanCourier ambalat corespunzator, pe cheltuiala cumparatorului (transportul ar trebui sa fie in jur de 50 de lei). Nu accept schimburi!
 5. Vand un Gigrig Quartermaster 6 cumparat anul trecut de la Anderton's. Cam cel mai bun switcher neprogramabil din lume. Ajuta la pastrarea tonului chitarii scotand cu totul pedala sau pedalele din lantul de sunet cand aceastea nu sunt folosite. In plus, e mult mai convenabil dpdv ergonomic sa ai acces la toate pedalele direct de pe randul de jos al pedalboard-ului. Elimina acel "tap-dance" cunoscut de toata lumea. Vine in ambalajul original, cu un jack Evidence Audio SiS (pentru bagat in return daca unul din loop-uri este folosit pentru un tuner). Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului. Pretul este deja negociat. Nu accept schimburi!
 6. Vand un pedalboard RockBoard Tres 3.1 cu hardcase impreuna cu un patchbay RockBoard MOD 3 V2. Le-am cumparat pe ambele anul asta de la Muziker. E un pedalboard excelent, echivalentul putin mai mare a lui Pedaltrain Metro 20, si are avantajul optiunii de montare a patchbay-ului. E foarte incapator dedesubt, am reusit sa montez si un 1spot CS12 acolo. Velcro-ul nu a fost montat pe pedalboard, este 100% nefolosit. Patchbay-ul are 3 intrari/iesiri stereo, o intrare XLR, doua iesiri XLR, o intrare IEC si o intrare/iesire cu mufa standard pentru alimentarea pedalelor de chitara/bas. Ambele vin in ambalajul original, cu toate accesoriile. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin Fan Courier, pe cheltuiala cumparatorului. Pretul este deja negociat. Nu accept schimburi! Pedalboard-ul si patchbay-ul se vand doar impreuna.
 7. Vand un Line6 HX Stomp cumparat in aprilie de la Muziker. Nu cred ca are nevoie de prezentare. Il vand deoarece am deja un HX Effects si Stomp-ul sta degeaba. Functioneaza perfect, vine in cutia originala, cu toate accesoriile. Predare personala in Iasi. Trimit in tara prin Fan Courier cu ramburs, pe cheltuiala cumparatorului, sau gratis, daca plata este facuta in cont in prealabil. Pretul este deja negociat. Nu accept schimburi!
 8. Up! Au ramas: Catalinbread Dirty Little Secret MKIII - 600 RON Keeley Super Phat Mod - 550 RON GigRig QuarterMaster 6 - 900 RON EarthQuaker Devices Spatial Delivery - 750 RON BOSS Tera Echo - 450 RON
 9. Nano a fost primul care a plecat, din pacate, deci nu mai e valabil.
 10. Up! A plecat si Mod Rex. Au ramas: Catalinbread Dirty Little Secret MKIII - 600 RON Keeley Super Phat Mod - 550 RON GigRig QuarterMaster 6 - 900 RON EarthQuaker Devices Spatial Delivery - 750 RON BOSS Tera Echo - 450 RON Electro Harmonix Triple Foot Controller - 100 RON Laney FS-2 Mini - 75 RON
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.