www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bguitar

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Bguitar last won the day on December 1 2019

Bguitar had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

2 Followers

About Bguitar

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  The Curls
 • Gear
  Catalinbread Dirty Little Secret
  Jam Pedals Tubedreamer
  Wampler Ego
  Strymon Flint
  Walrus Julia v2
  MXR M82
  Vox Time Machine

  Gibson Les Paul Junior
  Gretsch G5420TG 50s

  Si cate si mai cate...

Recent Profile Visitors

4648 profile views
 1. Whammy-ul, pedalboard-ul, Big Muff-ul, tuner-ul si switch-ul de ls Strymon au plecat. Up!
 2. Vand un Gretsch Electromatic G5420TG Limited Edition cu case si straplocks. Culoarea este cea care face chitara sa fie Limited Edition. Combinatia de negru cu hardware gold si pickguard si pickup cover tortoise a fost fabricata pentru o perioada scurta, la sfarsitul lui 2019 - inceputul lui 2020, cand am cumparat si eu chitara de la Thomann. Aceasta vine cu straplock-uri montate pe ea, dar am pastrat si butoanele de strap originale. O vand deoarece nu prea o folosesc si e pacat sa stea necantata. Chitara e 9.5/10 la aspect (are un blemish mic langa tuner-ul de la Mi-ul gros) si 10/10 la functionalitate. Suna si sta acordata foarte bine, chiar si cu folosirea Bigsby-ului. De la Thomann a costat cu tot cu case si straplock-uri peste 5200 RON, eu vreau pe ea 3500 RON pret fix. Nu raspund la mesaje cu schimburi.
 3. Digitech Whammy DT - 450 RON https://www.thomann.de/intl/digitech_whammy_dt.htm
 4. Am facut curatenia de toamna si niste gear a ramas pe dinafara, deci vand un Pedaltrain Classic 2 Soft Case si mai multe pedale. Toate sunt 10/10 la aspect si functionalitate. Toate inafara de Pedaltrain si JamManStereo vin in cutia originala cu toate accesoriile. Pedaltrain-ul vine cu mai putin velcro hook iar JamMan-ul vine cu sursa si manual, doar ca nu in cutia originala. Trimit in tara prin FanCourier, pe cheltuiala cumparatorului cu ramburs sau pe cheltuiala mea cu plata in cont in prealabil. Nu raspund la PM-uri cu schimburi! Preturile nu sunt negociabile! Preturi: Friedman Golden Pearl - 500 RON https://www.thomann.de/intl/friedman_golden_pearl_overdrive.htm MXR M82 Bass Envelope Filter - 500 RON https://www.thomann.de/intl/mxr_m_82_bass_envelope_filter.htm Digitech JamMan Stereo - 450 RON https://www.thomann.de/intl/digitech_jamman_stereo.htm Pedaltrain - 300 RON https://www.thomann.de/intl/pedaltrain_classic_2_sc.htm T-Rex Replay Box - 300 RON https://www.thomann.de/intl/t_rex_replay_box.htm Electro Harmonix Big Muff Pi USA - 250 RON https://www.thomann.de/intl/electro_harmonix_bigmuff_pi.htm Strymon MiniSwitch - 200 RON https://www.thomann.de/intl/strymon_miniswitch.htm Korg Pitchblack Advance - 200 RON https://www.thomann.de/intl/korg_pitchblack_advance.htm
 5. Up! Au plecat si Strymon Ola si EHX POG2. Au mai ramas urmatoarele: Pedaltrain Novo 32 - 700 RON Electro Harmonix Mod Rex - 850 RON MXR Dookie Drive V1 - 1100 RON MXR Custom Badass Modified OD - 300 RON MXR Custom Badass '78 Distortion - 250 RON Korg Pitchblack Advance - 200 RON
 6. Up! Phase 90-ul, pedala de volum si Metro 16 si CS-6 au plecat. Strymon Ola e rezervat. Friedman-ul se retrage momentan.
 7. Vand 10 pedale si doua pedalboard-uri. In ordinea numerelor de pe tricou: 1. Korg Pitchblack Advance - 200 RON https://www.korg.com/us/products/tuners/pitchblack_advance/ https://www.thomann.de/ro/korg_pitchblack_advance.htm 2. BOSS FL-50L - 250 RON https://www.boss.info/global/products/fv-50h_50l/ https://www.thomann.de/ro/boss_fv50l.htm 3. MXR Custom Badass '78 Distortion - 250 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-custom-badass-78-distortion/ https://www.thomann.de/ro/mxr_78_custom_badass_distortion.htm 4. MXR Custom Badass Modified OD - 450 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-custom-badass-modified-o-d/ https://www.thomann.de/ro/mxr_m77_custom_badass_modified_od.htm 5. MXR Custom Shop Phase 90 LED - 450 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-script-phase-90-led/ https://www.thomann.de/ro/mxr_custom_shop_phase_90_led.htm 6. MXR Dookie Drive V1 - 1100 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-dookie-drive/ https://www.thomann.de/ro/mxr_dookie_drive_b_j._armstrong_486927.htm (asta din link e V3, V1 nu se mai produce) 7. Electro Harmonix POG 2 - 1250 RON https://www.ehx.com/products/pog2 https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_pog2.htm 8. Electro Harmonix Mod Rex - 850 RON https://www.ehx.com/products/mod-rex https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_mod_rex.htm 9. Friedman Golden Pearl Overdrive - 650 RON https://friedmanamplification.com/products2/golden-pearl-pedal https://www.thomann.de/ro/friedman_golden_pearl_overdrive.htm 10. Strymon Ola - 1300 RON https://www.strymon.net/products/ola/ https://www.thomann.de/ro/strymon_ola.htm Mentiuni: - MXR Custom Badass '78 e 10/10 la functionalitate dar 7.5/10 la aspect. Are vopseaua dusa in unele locuri. - MXR Dookie Drive e la pretul complet deoarece e o pedala de colectie. Nu cred am folosit-o mai mult de o ora in total. E 10/10 la aspect si functionalitate si cred ca merita cumparata de un fan inrait. Pedalboard-uri: 1. Pedaltrain Novo 32 cu flight case (e varianta mai veche, fara roti. Vine eventual si cu niste pedalboard risers) - 700 RON https://pedaltrain.com/products/novo-32-with-wheeled-tour-case https://www.thomann.de/ro/pedaltrain_novo_32_tcw.htm 2. Pedaltrain Metro 16 cu Soft Case + TrueTone CS6 - 600 RON https://pedaltrain.com/products/pt-m16-sc https://www.thomann.de/ro/pedaltrain_metro_16_sc.htm https://truetone.com/cs6/ https://www.thomann.de/ro/truetone_1_spot_pro_cs6.htm Metro 16-ul si Truetone-ul vin la pachet, sursa fiind deja montata pe pedalboard. Dupa cum se vede si din poze, velcro-ul nu este pus pe pedalboard. Motivul vanzarii este ca nu si-au gasit loc in setup-ul meu de ceva timp. Inafara mentiunilor, toate produsele sunt 10/10 la aspect si functionalitate si vin impachetate foarte bine in ambalajul original, cu toate accesoriile. Trimit prin FanCourier oriunde in tara. Daca plata va fi in cont in prealabil, fac eu cinste cu transportul. Altfel, transportul va fi platit de cumparator. Nu accept schimburi!
 8. Vand un pian digital Casio Privia PX-160 negru cu stand, 3 pedale si scaun. Il vand deoarece nu am reusit sa ma tin de invatat de cantat la pian. Toate au fost cumparate in iunie 2018 si au stat doar in casa. Pianul a fost cumparat de la McMusic, iar stand-ul, pedalele si scaunul au fost luate de la Thomann. Toate sunt 10/10 la aspect si functionalitate. Demo-uri: https://www.youtube.com/watch?v=P73-2OcRhQk https://www.youtube.com/watch?v=YpglRY1cgF8 https://www.youtube.com/watch?v=7GSEtROspCk In total, pretul pentru toate produsele noi e aproximativ 3000 RON. Eu vreau pe ele 2000 + transport cu ramburs sau 2000 si platesc eu transportul cu plata in cont in prealabil. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin FanCourier, impachetat foarte bine. Nu raspund la mesaje cu schimburi! Pretul nu este negociabil!
 9. Up! Revine la vanzare! Pachetul ramas: Chitara, Case-ul, Straplock-urile. 3300 RON
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.