www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bguitar

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Bguitar last won the day on December 1 2019

Bguitar had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

1 Follower

About Bguitar

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Band
  The Curls
 • Gear
  Catalinbread Dirty Little Secret
  Jam Pedals Tubedreamer
  Wampler Ego
  Strymon Flint
  Walrus Julia v2
  MXR M82
  Vox Time Machine

  Gibson Les Paul Junior
  Gretsch G5420TG 50s

  Si cate si mai cate...

Recent Profile Visitors

4384 profile views
 1. Vand 10 pedale si doua pedalboard-uri. In ordinea numerelor de pe tricou: 1. Korg Pitchblack Advance - 200 RON https://www.korg.com/us/products/tuners/pitchblack_advance/ https://www.thomann.de/ro/korg_pitchblack_advance.htm 2. BOSS FL-50L - 250 RON https://www.boss.info/global/products/fv-50h_50l/ https://www.thomann.de/ro/boss_fv50l.htm 3. MXR Custom Badass '78 Distortion - 250 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-custom-badass-78-distortion/ https://www.thomann.de/ro/mxr_78_custom_badass_distortion.htm 4. MXR Custom Badass Modified OD - 450 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-custom-badass-modified-o-d/ https://www.thomann.de/ro/mxr_m77_custom_badass_modified_od.htm 5. MXR Custom Shop Phase 90 LED - 450 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-script-phase-90-led/ https://www.thomann.de/ro/mxr_custom_shop_phase_90_led.htm 6. MXR Dookie Drive V1 - 1100 RON https://www.jimdunlop.com/mxr-dookie-drive/ https://www.thomann.de/ro/mxr_dookie_drive_b_j._armstrong_486927.htm (asta din link e V3, V1 nu se mai produce) 7. Electro Harmonix POG 2 - 1250 RON https://www.ehx.com/products/pog2 https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_pog2.htm 8. Electro Harmonix Mod Rex - 850 RON https://www.ehx.com/products/mod-rex https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_mod_rex.htm 9. Friedman Golden Pearl Overdrive - 650 RON https://friedmanamplification.com/products2/golden-pearl-pedal https://www.thomann.de/ro/friedman_golden_pearl_overdrive.htm 10. Strymon Ola - 1300 RON https://www.strymon.net/products/ola/ https://www.thomann.de/ro/strymon_ola.htm Mentiuni: - MXR Custom Badass '78 e 10/10 la functionalitate dar 7.5/10 la aspect. Are vopseaua dusa in unele locuri. - MXR Dookie Drive e la pretul complet deoarece e o pedala de colectie. Nu cred am folosit-o mai mult de o ora in total. E 10/10 la aspect si functionalitate si cred ca merita cumparata de un fan inrait. Pedalboard-uri: 1. Pedaltrain Novo 32 cu flight case (e varianta mai veche, fara roti. Vine eventual si cu niste pedalboard risers) - 700 RON https://pedaltrain.com/products/novo-32-with-wheeled-tour-case https://www.thomann.de/ro/pedaltrain_novo_32_tcw.htm 2. Pedaltrain Metro 16 cu Soft Case + TrueTone CS6 - 600 RON https://pedaltrain.com/products/pt-m16-sc https://www.thomann.de/ro/pedaltrain_metro_16_sc.htm https://truetone.com/cs6/ https://www.thomann.de/ro/truetone_1_spot_pro_cs6.htm Metro 16-ul si Truetone-ul vin la pachet, sursa fiind deja montata pe pedalboard. Dupa cum se vede si din poze, velcro-ul nu este pus pe pedalboard. Motivul vanzarii este ca nu si-au gasit loc in setup-ul meu de ceva timp. Inafara mentiunilor, toate produsele sunt 10/10 la aspect si functionalitate si vin impachetate foarte bine in ambalajul original, cu toate accesoriile. Trimit prin FanCourier oriunde in tara. Daca plata va fi in cont in prealabil, fac eu cinste cu transportul. Altfel, transportul va fi platit de cumparator. Nu accept schimburi!
 2. Vand un pian digital Casio Privia PX-160 negru cu stand, 3 pedale si scaun. Il vand deoarece nu am reusit sa ma tin de invatat de cantat la pian. Toate au fost cumparate in iunie 2018 si au stat doar in casa. Pianul a fost cumparat de la McMusic, iar stand-ul, pedalele si scaunul au fost luate de la Thomann. Toate sunt 10/10 la aspect si functionalitate. Demo-uri: https://www.youtube.com/watch?v=P73-2OcRhQk https://www.youtube.com/watch?v=YpglRY1cgF8 https://www.youtube.com/watch?v=7GSEtROspCk In total, pretul pentru toate produsele noi e aproximativ 3000 RON. Eu vreau pe ele 2000 + transport cu ramburs sau 2000 si platesc eu transportul cu plata in cont in prealabil. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin FanCourier, impachetat foarte bine. Nu raspund la mesaje cu schimburi! Pretul nu este negociabil!
 3. Up! Revine la vanzare! Pachetul ramas: Chitara, Case-ul, Straplock-urile. 3300 RON
 4. Up! Pret nou: 3300 RON, dar strap-ul nu mai este inclus. Pachetul ramas: Chitara, Case-ul, Straplock-urile. Daca cineva este hotarat sa cumpere chitara si vrea wiring-ul original, il pot reface pe gratis.
 5. Vand un Hartke HD75. Amplificatorul a fost cumparat de la Thomann in 2018 si a fost folosit doar in casa. Este 10/10 la aspect si functionalitate. Il vand deoarece nu il folosesc. Din pacate nu mai am cutia in care a venit, asa ca il pot da doar in Iasi, unde poate fi si testat. Link: https://www.thomann.de/ro/hartke_hd75.htm Pretul este de 700 RON. Nu accept schimburi! Pretul nu este negociabil!
 6. Vand un LTD EC-1000 Vintage Black cu doze Seymour Duncan si straplocks, curea si case. Chitara a fost cumparata in decembrie 2017 de pe Thomann. Deoarece am luat-o inainte de reglementarile cu lemnul, fretboard-ul e din rosewood. Singurul defect pe care il are sunt niste zgarieturi superficiale pe spate, dupa cum se vede si in poze. Chitara a fost chitara mea principala pentru o perioada buna de timp, dar acum nu o mai folosesc, acesta fiind si motivul vanzarii. In plus, adaug la pachet si un set de locking tuners Schaller deja montate, un strap Minotaur foarte confortabil si un case ESP in care chitara se potriveste perfect. Gatul e foarte comod si rapid, are locking tuners, locking bridge si tailpiece, taste inalte si groase. Vine cu corzi noi D'Addario 10-46, setata cu actiune mica (4/64 inch la fretul 12 pentru Low E si 3/64 inch la fretul 12 pentru High E) fara buzz. Dozele sunt cele stoc, adica Seymour Duncan SH-4 in bridge si Seymour Duncan '59 in neck. Chitara a fost modificata de catre mine cu un wiring de Telecaster, cu master volume, master tone si switch. Am upgradat pot-urile la unele CTS de 500K, iar capacitorul este Orange Drop de 22nF. Am ales sa pun knob-uri crem de Stratocaster si un switch tip crem, dar le pot schimba cu knob-urile aurii originale si switch tip-ul negru. Link-uri: https://www.thomann.de/ro/esp_ltd_ec1000vbduncan.htm https://www.thomann.de/ro/schaller_s_locks_go.htm (pe chitara este versiunea veche, mai buna dupa parerea mea, dar care avea acelasi pret) https://www.thomann.de/ro/minotaur_super_xl_classic_strap_black.htm https://www.thomann.de/ro/esp_ltd_case_lpeclipse.htm In total, pretul pentru toate produsele noi e aproximativ 4900 RON, asta neincluzand setup-ul. Eu vreau pe ele 3500 + transport cu ramburs sau 3500 si platesc eu transportul cu plata in cont in prealabil. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin FanCourier, impachetat foarte bine. Nu accept schimburi! Pretul nu este negociabil!
 7. Salut! Mie imi place chitara foarte mult, doar ca am mai multe si vreau sa raman cu una singura. E treaba mea ce fac cu banii si chitarile mele si nu inteleg de unde nevoia de a da sfaturi pe care nu le cere nimeni. Din fericire pentru viitorul proprietar, chitara nu e a ta si eu in locul meu as vinde-o. Mersi de up!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.