• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

norex

Newcomers
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About norex

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 05/03/96

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu-Mures

Other Information

 • Nume
  Norbert
 • Trupa
  Szabó Elöd és a TITÁN and Homonyik Sándor
 • Scule
  Musicman Stingray 5
  USA
  1989
 1. Mersi mult!
 2. Salutare! Pun si eu o poza cu bass-ul meu, e la mine de un an si sunt foarte multumit de el. E vorba de Musicman Stingray 5 USA fabricat in anul 1989.
 3. Salutare! Scuze de raspunsul tarziu. Amp-ul este dat !
 4. Salutare ! Are cineva de vanzare pickguard pentru Stingray 5? Poate sa fie de orice culoare, numai sa nu fie negru.
 5. vând

  up!
 6. vând

  up
 7. vând

  up!
 8. vând

  Pret: 30 RON Localitate: Reghin Contact: bnorbi96@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare Straplock Warwick. Este de culoare neagra. Functioneaza perfect. Motivul vanzarii este pentru ca la noul meu bass nu se mai potriveste.
 9. vând

  Salut ! Iti ofer 100 de lei maine si rezolvam.
 10. Mersi mult! Voi incerca si eu sa vad care imi place mai mult si care se potriveste mai bine cu el Nu de mult a ajuns bass-ul. E fenomenal !
 11. Deoarece nu vreau sa incep un topic nou as dori sa va intreb ceva aici. Cei care utilizati Musicman Stingray-uri ce fel de corzi folositi? Adica stiu ca acum toata lumea o sa zica sa-mi cumpar ceea ce-mi place mie. Faza e ca eu pana acum am cantat numai pe Rockbass-uri si cu corzi Warwick, deci despre celalalte corzi nu stiu prea multe. Deci care ar fi corzile care s-ar potrivi cel mai bine pe un Stingray 5?
 12. Asa e. Ai dreptate. Sper ca totul va fi in regula. In curand va sosi unul din 1989.
 13. vând

  Interesant Doar din curiozitate fara nicio intentie, ce fel de beneficii aduce faptul ca e signature ?
 14. Eu am inceput cu 4 corzi si din curiozitate o data am incercat una de 5, de atunci nu am renuntat la ea. Este bine sa fie acolo, chiar daca unora li se pare in plus. Mie imi place faptul ca oricand am nevoie mai acele 5 note joase acolo si te ajuta si in timpul jocului si iti da impresia de mai mult spatiu de joc. Desigur putine bass-uri au coarda Si acceptabila, dar totusi mie imi este o necesitate.
 15. Dupa parerea mea noile modele de la Warwick sunt mai bune, mai calitative. Ca venind vorba sunt China, dar totusi din punt de vedere calitativ sunt mai aproape de Germany. Am folosit ambele modele (modelul vechi si modelul nou) mi-au placut. Totusi e parerea mea.