www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[Q]

Active Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

[Q] last won the day on December 20 2018

[Q] had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About [Q]

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Ernie Ball Music Man JP7
  Engl Powerball 2
  Axe fx Ultra
  Mesa Boogie Stereo 2:fifty
  Headrush pedalboard
  Orange PPC112
  Behringer FCB1010 Uno

Recent Profile Visitors

7,575 profile views
 1. Poate/Daca are cineva un mini wah si nu-l mai foloseste sa dea un semn
 2. Daca are cineva o pedala de expresie ex1 care sta degeaba prin casa (sau altceva care sa se inteleaga cu m9) sa lase un mesaj si ne intelegem
 3. Oops...rectificare lungime: 50cm latime: ~29cm inaltime: 9cm
 4. Chitara este in stare foarte buna, dar prezinta unele urme de uzura si zgarieturi ale lacului. Se da impreuna cu husa.
 5. Pedalboard-ul este absolut nou, din aluminiu (il vand pentru ca mai am un rockboard stage). Se da impreuna cu geanta, un alimentator pentru pedale Rockpower NT50 si cateva cabluri de legatura.Dimensiunile aproximative: 50cm x 9cm x 10cmTransportul prin curier este inclus in pret.
 6. Pedala este in stare foarte buna, functioneaza fara probleme si se da impreuna cu alimentator. Transportul este inclus in pret.
 7. Pedala prezinta urme normale de uzura si functioneaza fara probleme. Din pacate nu mai am cutia...se da strict pedala. Transportul prin curier este inclus in pret.
 8. Pedala prezinta urme normale de uzura si functioneaza fara probleme. Din pacate nu mai am cutia...se da strict pedala. Transportul prin curier este inclus in pret.
 9. Este in stare ca noua, are doar urme de praf, are foliile pe display-uri. Are ultima varianta de firmware + cateva IR-uri de la ownhammer incarcate cu care suna substantial mai bine. Pretul transportului prin curier este inclus. Poze: https://drive.google.com/open?id=1uGawpSBTw7lk_I5-25dGdm_USrqmP9Mr
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.