www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

laurbass

Newcomers
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj

Recent Profile Visitors

1843 profile views

laurbass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Salut! Am deja anuntul la vanzari basuri a unei chitari bas Fender MIM in 4 corzi cu un ton excelent . Chitara este in stare ca noua atat functional cat si estetic ( fara nicio zgarietura sau lovitura ) , la care mai adaug o husa groasa noua si o curea fender.Ultimul meu pret sete de 1800 lei . Am vazut ca ai buget de 1500 lei , dar sa stii ca acest bas merita toti banii . Nou costa intre 550 -700 Euro . As putea sa trimit coletul la tine acasa prin curier f bine ambalat .Tel meu in caz ca esti interesat este 0722305372.
 2. De aceste sarbatori, Craciun si An Nou , fac un cadou celor care doresc sa cumpere ,suma de 200lei , pretul deci, l-am scazut la 1800 lei .
 3. Pret 2000 lei ,la care adaug si o husa groasa , de f buna calitate, noua . Bassul are doze originale si cordar gottoh + un ton f bun
 4. Vand EBS II preamplificator pt bass , pret 999 lei si ODB 3 pret 275 lei. Obiectele se afla in stare ca noua si le dau in cutiile lor. Nu cred ca are rost sa le descriu sau sa atasez poze deoarece sunt binecunoscute . Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 5. Cumpar FENDER J.B. DELUXE AMERICAN 5 CORZI . Ofer pretul pietei.
 6. Vand un Fender MIM jazz bass in 4 corzi cu un ton aprop[iat de cel american , culoare midnight red ,in stare impecabila fara nici o zgarietura sau altceva Poze si sunet cu bassul pt cei interesati pot trimite in privat. Il vand deoarece nu mai cant de ceva vreme, si nici nu prea mai am timp pt asa ceva . O mostra aici . Multumesc! Cum ziceam 4 corzi
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.