www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Eldrian

Veteran
  • Posts

    377
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti and around

Other Information

  • Band
    Fuzzed out instrumental garage stoner from the Romanian desert
  • Gear
    Fender'n'Squier'n'Epi'n'Revelation'n'Reghin'n'Dynacord'n'Laney'n'Warwick'n'Ashdown'n'God_knows_what_else

Recent Profile Visitors

10814 profile views

Eldrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

41

Reputation

  1. Sunt 3 chestii - neck relief, string height si intonation. (na ca nu mai vreau sa traduc) Neck relief - ai zis ca e cu surubelnita. Colegul a pus un filmulet mai sus care iti explica. String height - surubelele alea mici pentru care iti trebuie imbus (ridici/cobori coarda). Tot colegul de mai sus, al doilea filmulet. Intonation : tot o surubelnita, sunt astea : https://guitargearfinder.com/guides/guitar-intonation/ Pentru inaltimi recomandate, citeste manualul (si daca ai luat-o de noua, clar a venit cu manual) , in care ai totul explicat, pe modelul tau. Daca nu ai, https://support.fender.com/hc/en-us/articles/115005949546-Fender-Guitar-Owner-s-Manuals De curiozitate, ce model e ?
  2. Nu stiu ce faci acolo cu imbus-ul, dar 99.9999% sigur ca nu intonatia o reglezi. Probabil inaltimea. Marea problema este ca vrei sa canti si standard, si drop C. Daca sari des de la una la alta mereu vei avea probleme, de intonatie, de truss, de buzz, numai chestii de care nu ai nevoie ca beginner. Sfatul meu, tine-o in standard pana scapam odata de lockdown apoi daca te hotarasti pe drop C, (sau pe standard, cum vrei) mergi la cineva autorizat si fa-ti un setup pentru acordajul pe care il vrei. Iommi are .42 pentru C#, am un prieten care a cantat stoner cu .42 pentru drop C, e preferinta personala.
  3. E Fender Fender ? ( sau e Squier sau copie ) , pune pls o poza cu accesul la truss rod. Orice ar fi, verifica de n ori inainte (google) ce imbus iti trebuie, de ce dimensiune, standard imperial sau european (daca le incurci si l-ai stricat atunci chiar vei fi obligat sa il duci la cineva), sau poate ai truss la care se poate umbla cu surubelnita. Fender-ul meu a venit fara imbus-uri si la multi vine fara, un pic de google si o tura la magazinul de brico cel mai apropiat te salveaza. Tot de imbus vei avea nevoie si sa umbli la saddles.
  4. Ai vreo sovietica sau bulgaroaica cu care sa combini dozele ?
  5. Nimic afara de faptul ca, to my eyes, acolo scrie StAtuS si "internation" nu "international" . Am gasit numai asta : https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fsovietguitars.com%2Fe107_plugins%2Fforum%2Fforum_viewtopic.php%3F99147
  6. 1. 2. Nici 99.9% din membrii tuturor formatiilor pe care le asculti. 3. Nici vorba. Pe scurt, just go for it !
  7. vreun Reghin one-off sau ceva ?
  8. Okay, nu a iesit ce ar fi putut sa iasa... Up ?
  9. Cum este action-ul ? Also... este 190 de lei sau euro ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.