www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Patrick

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  N/A

Patrick last won the day on July 5

Patrick had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Patrick

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

274 profile views
 1. Patrick

  Vand pedale chitara

  Vand urmatoarele pedale; se pot ridica si testa la o sala de repetitii care e in zona Plevnei. seymour duncan tweak fuzz - 200lei boss ds-2-150lei marshall jh-1-120 lei compresor boss cs-3 - 250 lei rocktron silver dragon - 200 lei ( distors pe lampi )
 2. Hello. Caut baieti si fete pentru 2 proiecte. Unul linistit, altul nelinisit. Proiectul nelinistit este o continuare a unui proiect mai vechi care se numea avalanche street. Avem cateva piese noi care au pastrat registrul asta : Pentru proiectul linistit am atasat niste inregistrari facute cu telefonul. *** Proiectul linistit are nevoie si de bas *** Sala de repetitii unde repeta ambele formatii este in zona Plevnei. Nu fiti timizi, suntem super dragu'. Voice 247.m4a Voice 248-1.m4a Intru rar aici. Whatsapp 0724851564
 3. Pedala Fuzz / Octavian in stare impecabila. Este foarte versatila si grea, o vand pentru ca nu-si mai are in locul in contextul in care cant acum.
 4. Chitara este intr-o conditie foarte buna, o am de 2 ani, dar nu prea am avut timp s-o gadil., asa ca este ca noua. Am atasat un link in care aveti toate specificatiile tehnice. Cel mai mic pret pe care l-am gasit pe net este de 3300 lei, asa ca o voi tine la 2600 lei mult timp, nu ma grabesc. Vine insotita de hardcase.
 5. Yo, Suntem 3 bajeti ( 25 - 30something ani ), vrem sa reluam un proiect stoner pus pe hold de vreun an si avem nevoie de un basist. Avem sala, avem chef de cantat, avem iubire de dat si de primit. Daca ai bas, esti familiar cu genul, esti disponibil 2 zile pe saptamana pt repetitii si iti surade ideea de a compune si canta live, da un semn. N-are rost sa scriu 300 de randuri, o sa las in descriere un album si daca esti interesat, vorbim mai multe in privat. Trupa se numeste Avalanche Street.
 6. Patrick

  vând Hard Case Les Paul

  up
 7. Patrick

  vând Hard Case Les Paul

  Hard case Epiphone pentru modele Les Paul, in stare impecabila. Pretul este usor negociabil
 8. Produsul este ca nou. Pretul este usor negociabil. Predare personala in Bucuresti.
 9. Flanger Boss BF-2 made in Taiwan. Pedala funcioneaza perfect, nu accept schimburi. Pretul este usor negociabil.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.