www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gigimarga

Veteran
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

gigimarga last won the day on March 17 2018

gigimarga had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

About gigimarga

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  ?!!!
 • Gear
  Mesa Boogie Dual Caliber DC3, Ibanez RG-??? si gramezi de efecte

Recent Profile Visitors

15,393 profile views
 1. Salut! Vreau sa cumpar un phaser EHX Bad Stone in stare buna de functionare.
 2. Vand un tremolo TC Electronics Choka ca nou sau schimb cu alte efecte de modulatie din aceasta serie, al caror raport pret/calitate m-a impresionat foarte placut
 3. Nu ma mai intereseaza Dimebag Wah, ci TC Electronic Nova Delay sau Nova Reverb...
 4. Salut! Ma intereseaza sa cumpar un TC Electronic Nova Reverb in stare buna, preferabil cu alimentator. Astept oferte!
 5. Deoarece mi-am dat seama ca nici in 100 de ani nu voi avea timp, bani și chef să pun în cutii toate efectele pe care le-am construit, m-am hotărât să le vând/schimb. Așa cum se vede în poze, efectele AU doar potențiometre și, eventual, comutatoare, dar NU AU jack-uri, mufe de alimentare, cutii și footswitch-uri!!! În majoritatea cazurilor, NU știu cât de asemănător sună față de original!!! Majoritatea sunt fuzz-uri, overdriver-e și distors-uri, dar am și cateva mai rare/interesante: Pearl OC-7, Death By Audio Echo Dream, câteva chorus-uri și flanger-e, un distors pe mai multe benzi, 2-3 tremolo-uri! Dacă cineva este interesat de un efect anume, o să mă gândesc dacă l-am construit vreodată sau nu...ceea ce se vede în poze nu este chiar tot ceea ce am Cel mai mult m-ar interesa să le ia pe toate cineva pasionat de DIY, la fel ca mine...mai am de dat și mai multe efecte incomplete, cablaje sau, poate, chiar și piese...la schimb, aș vrea să-mi pună în cutii mai multe efecte pe care vreau să le păstrez și să-mi construiască 2-3 efecte...dacă este pasionat de așa ceva, sigur ne vom înțelege Prețurile sunt mici, zic eu: 20-30 RON un booster/fuzz/distors/overdrive simplu, 40-50 RON un booster/fuzz/distors/overdrive complex și 70-100 RON efectele de modulație...mă interesează și schimburi cu efecte!
 6. Cand am cumparat aceasta bijuterie, nu credeam ca o voi vinde vreodata...dar, dupa 2 ani, am constatat ca am folosit-o de maxim 10 ori :))) Pe scurt, este un tape delay cu reverb pe arc extraordinar...are foarte multe posibilitati de reglaj, inclusiv selectarea mai multor capete simultan...mai multe detalii in demo-uri de mai jos! A fost verificat si reglat de catre electronistii de la firma din Olanda de unde l-am cumparat...suna perfect...am si doua benzi de schimb pentru el. Singurul lucru care s-ar putea sa ma intereseze la schimb este un Fender Baja Telecaster (as prefera sa nu fie varianta Blonde), nemodificat si in stare foarte buna...insa doar daca o pot testa pe statia mea! Pretul este deja negociat si prefer predarea personala in Bucuresti!!!
 7. Salut! Ma intereseaza un auto-wah analogic, la un pret rezonabil. Cel mai mult as vrea un MXR Auto Q (varianta pentru chitara) sau unele pedala vechi Ibanez/Maxon, dar astept si alte variante. NU ma intereseaza absolut sigur: 1. pedale din categoria Behringer/Mooer/Joyo/Valeton 2. pedale digitale 3. EHX Q-Tron (poate doar varianta Plus, cea cu loop) 4. Boss AW-3 5. clone DIY Pedalele mai scumpe ma interseaza doar la schimb si cu o diferenta din partea mea.
 8. Ibanez WD-7 ma mai intereseaza doar la schimb...
 9. Ma intereseaza sa cumpar un delay Ibanez DE-7 si, poate, si un wah Ibanez Weeping Demon WD-7, in stare buna. Astept oferte
 10. Vreau sa cumpar un Ibanez Bottom Booster BB-9 in stare buna. Astept oferte!
 11. Vreau sa cumpar un wah Dimebag Cry Baby in stare buna. Daca cineva este interesat si de schimburi, discutam.
 12. Am vandut si TC Electronic-ul pe Reverb.
 13. gigimarga

  vând [EXPIRAT] Fulltone OCD

  Daca este cazul, mai dau si o mica diferenta de bani...
 14. gigimarga

  vând [EXPIRAT] Ibanez Bi-Stage Phaser

  Nu-i graba mare...trimite-mi adresa intr-un mesaj ca sa-ti expediez efectul...plata transportului iti revine.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.