gigimarga

Veteran
 • Content count

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

gigimarga last won the day on March 17

gigimarga had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

About gigimarga

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Gear
  un squire turbo

Recent Profile Visitors

14,201 profile views
 1. gigimarga

  cumpăr MXR Phase 100

  Multumesc mult, dar este model nou (am vazut deja pedala si nu are optocuploarele pe care le vreau eu).
 2. Salut! Cumpar un MXR Phase 100 in stare buna, preferabil o varianta mai veche. Efectul trebuie sa nu fi fost modificat/reparat!!!
 3. Salutare! Am tot incercat in ultimele zile sa incarc pe un TC Electronic Nova System preset-urile din versiunea "Limited" (https://www.tcelectronic.com/brand/tcelectronic/nova-system-presets), dar nu am reusit. Am folosit soft-ul recomandat de ei in pagina respectiva (MidiOx pentru Windows) si o interfata Midi-USB chinezeasca si ieftina. Interfata cred ca functioneaza, deoarece am reusit cu ea sa actualizez software-ul de pe Nova System, dar fisierul SysEx nu am reusit sa-l incarc. Imi tot da niste mesaje referitoare la buffere si alte chestii. Am incercat diverse variante si setari, inclusiv alt software, dar fara succes. Cred ca nu ma pricep eu suficient Am cautat si tutoriale pe Youtube, dar majoritatea celor pe care le-am gasit foloseau un software de Mac, respectiv SysEx Librarian. In concluzie, a reusit cineva sa incarce aceste preset-uri de pe Windows (eu am Windows 8.2)? Daca da, cum?!!! Multumesc mult!
 4. Salut! De vanzare urmatoarele efecte MXR: 1. Flanger M-117R - stare impecabila, are alimentator, cutie si accesorii - pret: 550 RON (la Thomann este 770 RON) 2. Stereo Chorus M-134 - functioneaza perfect, nu are alimentator, cutie si accesorii, iar un capac de la baterii nu mai sta (este rupt) - pret: 600 RON (la Thomann este 950 RON) Daca le vrea cineva pe ambele, atunci le las la 1000 RON! La schimb ma intereseaza doar EQD Afterneath sau EHX Super Pulsar (cu diferente, dupa caz).
 5. Salut! Starlight-ul este un flanger analog cu un LFO digital foarte interesant. Se poate folosi atat pentru un sunet clasic, cat si pentru tot felul de chestii experimentale. Ma intereseaza la schimb un EQD Afterneath sau un EHX Super Pulsar (cu o diferenta din partea mea), dar puteti incerca si cu alte efecte interesante de modulatie.
 6. Nu am spus ca nu sunt dispus si sa le cumpar...
 7. Salut! Ma intereseaza efectele din titlu, respectiv: 1. Ibanez PM-7 Phase Modulator 2. Ibanez TC-10 Twin Cam Chorus (sau ceva asemanator de la Ibanez) 3. EQD Afterneath 4. Korg SQ-1 sequencer Am mai multe efecte de dat si as prefera schimburi (dar nu am stiut cum sa scriu asta in titlu). Astept oferte!
 8. Salut, Razvan! Ai dreptate, de la tine l-am luat
 9. Circuitul este cel original (placa, potentiometrele si footswitch-ul), dar cutia este una patetica Dupa cum arata componentele, pare a fi o versiune mai veche (vintage). Unul dintre optocuploare a fost inlocuit cu unul la fel, dar suna impecabil. De asemenea, a fost inlocuita si o rezistenta. Cu o investitie mica (o cutie mai aratoasa), puteti sa aveti un phaser foarte bun!
 10. Una dintre cele mai interesante pedale de distors pe care le stiu. Potentiometrul Balance permite selectarea benzii in care va fi distorsionat mai puternic semnalul. Practic, se poate canta cu ea de la hard la metale. Un alt demo pentru alt model foarte asemanator (suna mai aproape de realitate decat demo-ul anterior): Efectul:
 11. Efectul functioneaza perfect, dar nu arata foarte bine. Schimb cu Boss OS-2.
 12. Un overdrive foarte bun, cu doua moduri (Crunch si Lead) care pot fi setate separat sau sa ciclezi intre ele. Efectul este in stare buna, avand cateva mici "ciupeli":
 13. Desi nu cred ca am prea multe sanse sa gasesc un Roland Space Echo RE-201, imi incerc, totusi, norocul