www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gigimarga

Veteran
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

gigimarga last won the day on March 17 2018

gigimarga had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About gigimarga

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  ?!!!
 • Gear
  Mesa Boogie Dual Caliber DC3, Ibanez RG-??? si gramezi de efecte

Recent Profile Visitors

14,958 profile views
 1. gigimarga

  cumpăr Boss CE-5

  Cumpar un chorus Boss CE-5, varianta cu eticheta de pe spate roz sau albastra. La schimb, pot sa dau orice am vanzare, plus sau minus o diferenta.
 2. Ma intereseaza si un reverb bun la schimb...ceva de la EHX, de preferat...
 3. Ma intereseaza si un reverb, mai ales de la EHX...
 4. Nu ma mai intereseaza Fulltone OCD la schimb...incercati cu altceva...cel mai mult m-ar interesa un tremolo mai pricopsit...
 5. Nu ma mai intereseaza Orange 2 Stroke EQ...
 6. Boss SD-1 iese de la vanzare...l-am transformat in Landgraff Dynamic Overdrive si imi place cum suna...si am economisit si vreo 500 de euro :)))
 7. Salut! Ma intereseaza sa cumpar un Orange Two Stroke EQ Boost (https://orangeamps.com/products/fx-pedals/two-stroke/) si un Orange Kongpressor (https://orangeamps.com/products/fx-pedals/kongpressor/). Nu conteaza daca sunt mai uzate sau nu, esential este sa functioneze OK. Orice oferta trebuie sa contina un pret!!! Multumesc!
 8. gigimarga

  vând Various effects + pedalboard

  Hello, Gautier! Are you interested to trade your Ibanez TS7 for a Boss SD-1 in mint condition (with box)? Thank you! Radu
 9. La schimb ma intereseaza doar Fulltone OCD 1.3/1.4 original!!! 1. Boss Dual Overdrive SD-2: 250 RON 2. Boss Super Overdrive SD-1: 150 RON 3. HardWire Valve Distorstion SC-2: 200 RON 4. TC Electronic Vintage Tube Primer: 250 RON (modificat de mine pentru a avea inca 5 variante de clipping)
 10. Schimb un Wampler Pinnacle Limited Edition in stare foarte buna doar cu un Fulltone OCD 1.3 sau 1.4. NU ma intereseaza nicio clona de Fulltone OCD!!! Pentru cine doreste sa-l cumpere, pretul este 500 RON.
 11. gigimarga

  cumpăr Efecte Ibanez

  Multumesc mult, levi! Din pacate, chorus-ul si TS-ul le am, iar delay-ul nu ma pasioneaza...
 12. Buna seara, In browser se vede pretul, adica 2500 RON, in partea de sus a anuntului. Din pacate, nu folosesc Taptalk... Numai bine, Radu
 13. Salut, Gabriel! Nu imi dau seama cum am uitat sa pun pozele cu statia...cred ca varsta este de vina Numai bine, Radu
 14. Salut! Vand un combo Mesa Boogie Dual Caliber DC-3 in stare buna. Este un combo cu care poti obtine o multitudine de tonuri, deoarece are o gramada de reglaje pe fiecare canal (clean/lead), precum si celebrul EQ Mesa Boogie. Doar cu predare personala in Bucuresti. Nu ma intereseaza niciun schimb!!!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.