www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gigimarga

Veteran
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

gigimarga last won the day on March 17 2018

gigimarga had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About gigimarga

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  ?!!!
 • Gear
  Mesa Boogie Dual Caliber DC3, Ibanez RG-??? si gramezi de efecte

Recent Profile Visitors

14,830 profile views
 1. Nu ma mai intereseaza Orange 2 Stroke EQ...
 2. Boss SD-1 iese de la vanzare...l-am transformat in Landgraff Dynamic Overdrive si imi place cum suna...si am economisit si vreo 500 de euro :)))
 3. Salut! Ma intereseaza sa cumpar un Orange Two Stroke EQ Boost (https://orangeamps.com/products/fx-pedals/two-stroke/) si un Orange Kongpressor (https://orangeamps.com/products/fx-pedals/kongpressor/). Nu conteaza daca sunt mai uzate sau nu, esential este sa functioneze OK. Orice oferta trebuie sa contina un pret!!! Multumesc!
 4. gigimarga

  vând Various effects + pedalboard

  Hello, Gautier! Are you interested to trade your Ibanez TS7 for a Boss SD-1 in mint condition (with box)? Thank you! Radu
 5. La schimb ma intereseaza doar Fulltone OCD 1.3/1.4 original!!! 1. Boss Dual Overdrive SD-2: 250 RON 2. Boss Super Overdrive SD-1: 150 RON 3. HardWire Valve Distorstion SC-2: 200 RON 4. TC Electronic Vintage Tube Primer: 250 RON (modificat de mine pentru a avea inca 5 variante de clipping)
 6. Schimb un Wampler Pinnacle Limited Edition in stare foarte buna doar cu un Fulltone OCD 1.3 sau 1.4. NU ma intereseaza nicio clona de Fulltone OCD!!! Pentru cine doreste sa-l cumpere, pretul este 500 RON.
 7. gigimarga

  cumpăr Efecte Ibanez

  Multumesc mult, levi! Din pacate, chorus-ul si TS-ul le am, iar delay-ul nu ma pasioneaza...
 8. Buna seara, In browser se vede pretul, adica 2500 RON, in partea de sus a anuntului. Din pacate, nu folosesc Taptalk... Numai bine, Radu
 9. Salut, Gabriel! Nu imi dau seama cum am uitat sa pun pozele cu statia...cred ca varsta este de vina Numai bine, Radu
 10. Salut! Vand un combo Mesa Boogie Dual Caliber DC-3 in stare buna. Este un combo cu care poti obtine o multitudine de tonuri, deoarece are o gramada de reglaje pe fiecare canal (clean/lead), precum si celebrul EQ Mesa Boogie. Doar cu predare personala in Bucuresti. Nu ma intereseaza niciun schimb!!!
 11. gigimarga

  vând [EXPIRAT] Echolution 2 Ultra Pro

  Momentan delay-ul este rezervat.
 12. Salut! Schimb un Boss SD-1 in stare foarte buna cu Marshall Vibratrem sau Boss OS-2 sau Marshall BB-2.
 13. Cred ca este cel mai complex delay existent pe piata...foarte multe facilitati, accesibile fie direct, fie prin intermediul soft-ului dedicat...sunetul este superb, datorita, cred, filtrelor analogice. Pachetul contine, pe langa delay, un cablu USB (pentru update-ul software-ului sau utilizarea programului dedicat), alimentator (dar necesita un adaptor pentru stecher - cred ca este pentru Marea Britanie) si un footswitch extern (care se vinde separat!). Pretul pe site-ul Pigtronix este 449$ (delay-ul) + 65$ (footswitch) = 514$, adica in jur de 2100 RON!!! Din acest motiv PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL, DAR PLATESC EU TRANSPORTUL PRIN CURIER! VA ROG FARA PROPUNERI DE SCHIMBURI!!!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.