gigimarga

Veteran
 • Content count

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

gigimarga last won the day on March 17

gigimarga had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

About gigimarga

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Gear
  un squire turbo

Recent Profile Visitors

14,295 profile views
 1. Salut! Ma intereseaza cateva efecte Ibanez mai vechi sau mai noi: Ibanez PC10 Prime Dual Chorus / Ibanez CCL Dual Chorus Ibanez PH10 Bi-Mode Phaser / Ibanez BPL Bi-Mode Phaser Ibanez PH99 Classic Phase Ibanez RC99 Rotating Chorus Ibanez PH5 Phaser Ibanez PM7 Phase Modulator Ibanez PH7 Phaser Ibanez TC7 Tri Mode Chorus Ibanez BN5 Black Noise Ibanez CD5 Cyberdrive Ibanez CR5 Crunchy Rhythm Ibanez FZ5 60's Fuzz Ibanez MF5 Modern Fusion Ibanez SP5 Slam Punk Ibanez BCL Bi-Mode Chorus Nu le vreau neaparat pe toate...cel mai mult ma intereseaza primele 6
 2. gigimarga

  cumpăr Electroharmonix The Worm

  Ma intereseaza doar varianta noua...
 3. Salut! Ma intereseaza un tremolo Electroharmonix Super Pulsar in stare buna. Astept oferte!
 4. Cumpar un EHX Worm in stare buna. Ofer maxim 300 RON pentru varianta noua, respectiv 250 RON pentru varianta veche IN CAZUL IN CARE ARE SI ALIMENTATOR...altfel, mai scad 50 RON.
 5. gigimarga

  cumpăr MXR Phase 100

  Multumesc mult, dar este model nou (am vazut deja pedala si nu are optocuploarele pe care le vreau eu).
 6. Salut! Cumpar un MXR Phase 100 in stare buna, preferabil o varianta mai veche. Efectul trebuie sa nu fi fost modificat/reparat!!!
 7. Salutare! Am tot incercat in ultimele zile sa incarc pe un TC Electronic Nova System preset-urile din versiunea "Limited" (https://www.tcelectronic.com/brand/tcelectronic/nova-system-presets), dar nu am reusit. Am folosit soft-ul recomandat de ei in pagina respectiva (MidiOx pentru Windows) si o interfata Midi-USB chinezeasca si ieftina. Interfata cred ca functioneaza, deoarece am reusit cu ea sa actualizez software-ul de pe Nova System, dar fisierul SysEx nu am reusit sa-l incarc. Imi tot da niste mesaje referitoare la buffere si alte chestii. Am incercat diverse variante si setari, inclusiv alt software, dar fara succes. Cred ca nu ma pricep eu suficient Am cautat si tutoriale pe Youtube, dar majoritatea celor pe care le-am gasit foloseau un software de Mac, respectiv SysEx Librarian. In concluzie, a reusit cineva sa incarce aceste preset-uri de pe Windows (eu am Windows 8.2)? Daca da, cum?!!! Multumesc mult!
 8. Salut! De vanzare urmatoarele efecte MXR: 1. Flanger M-117R - stare impecabila, are alimentator, cutie si accesorii - pret: 550 RON (la Thomann este 770 RON) 2. Stereo Chorus M-134 - functioneaza perfect, nu are alimentator, cutie si accesorii, iar un capac de la baterii nu mai sta (este rupt) - pret: 600 RON (la Thomann este 950 RON) Daca le vrea cineva pe ambele, atunci le las la 1000 RON! La schimb ma intereseaza doar EQD Afterneath sau EHX Super Pulsar (cu diferente, dupa caz).
 9. Salut! Starlight-ul este un flanger analog cu un LFO digital foarte interesant. Se poate folosi atat pentru un sunet clasic, cat si pentru tot felul de chestii experimentale. Ma intereseaza la schimb un EQD Afterneath sau un EHX Super Pulsar (cu o diferenta din partea mea), dar puteti incerca si cu alte efecte interesante de modulatie.
 10. Nu am spus ca nu sunt dispus si sa le cumpar...
 11. Salut! Ma intereseaza efectele din titlu, respectiv: 1. Ibanez PM-7 Phase Modulator 2. Ibanez TC-10 Twin Cam Chorus (sau ceva asemanator de la Ibanez) 3. EQD Afterneath 4. Korg SQ-1 sequencer Am mai multe efecte de dat si as prefera schimburi (dar nu am stiut cum sa scriu asta in titlu). Astept oferte!
 12. Salut, Razvan! Ai dreptate, de la tine l-am luat