www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Daiabitiz Uyup Zwurp

Active Members
 • Posts

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Daiabitiz Uyup Zwurp last won the day on April 27 2021

Daiabitiz Uyup Zwurp had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

12910 profile views

Daiabitiz Uyup Zwurp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

55

Reputation

 1. Salutare, vând urgent piesa din titlu. Am cumpărat-o pentru un Squier Affinity Stratocaster, însă nu se potrivește fără modificarea în prealabil a chitarei. Intenționez să returnez piesa către Thomann, însă încerc întâi aici. Nu a fost despachetat, trimit si poze prin PM. Mersi!
 2. Știu că ziceai că nu-l mai vinzi, dar... există șanse să te fi răzgândit intre timp?
 3. Salut, as dori sa (re)achizitionez aceasta pedala. Am vandut-o intr-un exces de zel si minimalism acum un an si acum mi s-a facut dor de ea; am testat si un Ricochet, motiv pentru care am inchis topicul original, insa nu m-am impacat cu ea. Cautarile continua. Pretul pe care il pot oferi este de 600 RON, +/- in functie de starea in care se prezinta pedala. Mersi.
 4. Salut, doresc să schimb MIDI Controller Behringer FCB1010 cu pedală efect, după cum urmează: - WhammyDT + diferență din partea mea - Fuzz (EarthQuaker Devices Erupter, ZVEX Fuzz Factory, DOD Carcosa Fuzz...) - Tremolo (BOSS TR-2) - Vibrato (BOSS VB-2/VB-2W) - Phase (MXR Phase 95 Mini) Sunt deschis la sugestii în ceea ce privește categoriile listate și pot plăti o diferență unde este cazul. Fie că e vorba de schimb sau vânzare, controllerul MIDI vine însoțit de un cablu MIDI Roland. (Stickerele vor fi date jos, l-am folosit scurt timp cu Ableton)
 5. Donez ce se vede in imagine: Cablu Fender Casti Sony MDR V-55 Capace potentiometru Prelungitoare 2 cabluri jack mici
 6. Salut, vand Dunlop Dual-Design Straplok System. Am renuntat la ele deoarece nu le mai folosesc. Predare personala in Cluj-Napoca sau Bistrita, in tara livrare prin curier.
 7. Alta varianta de schimb: mufa jack 6.35 mm mono pentru instalare in pedala
 8. Salut, schimb 4 capace potentiometru precum cel din link cu unul sau doua potentiometre A250K (preferabil dimensiune standard, nu mini, vezi poza): Schimburi preferabil in Cluj-Napoca sau Bistrita. Toate bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.