www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Daiabitiz Uyup Zwurp

Active Members
 • Posts

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Daiabitiz Uyup Zwurp last won the day on April 27 2021

Daiabitiz Uyup Zwurp had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

13485 profile views

Daiabitiz Uyup Zwurp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

55

Reputation

 1. Donez 6 sadle-uri de pe un Peavey Raptor EXP. Uzura avansată, chitara având deja mai bine de 10 ani. Poate ii sunt cuiva utile pentru un proiect. Predare în Cluj-Napoca/Bistrița, după caz.
 2. Vand 2 pedalcarpet-uri, productie in-house, dupa modelul JOYO PC-1 Pedal Carpet Au fost gândite ca soluție de transport compact și rapid pentru câteva pedale. Cablurile de alimentare/patch cables pot fi rutate pe dedesubt, având dublu strat de velcro, iar carpetul se poate rula și transporta într-un ghiozdan, pretandu-se inclusiv unui setup minimal, poate chiar cu pedale mini. Dimensiuni: 68 x 29, având loc maxim de 14 pedale de dimensiuni standard. Prețul este negociabil și sunt deschis la schimburi. în principiu vreau sa le dau fiindcă nu le folosesc și urmează sa mă mut. Mersi.
 3. Salutare, vând urgent piesa din titlu. Am cumpărat-o pentru un Squier Affinity Stratocaster, însă nu se potrivește fără modificarea în prealabil a chitarei. Intenționez să returnez piesa către Thomann, însă încerc întâi aici. Nu a fost despachetat, trimit si poze prin PM. Mersi!
 4. Știu că ziceai că nu-l mai vinzi, dar... există șanse să te fi răzgândit intre timp?
 5. Salut, as dori sa (re)achizitionez aceasta pedala. Am vandut-o intr-un exces de zel si minimalism acum un an si acum mi s-a facut dor de ea; am testat si un Ricochet, motiv pentru care am inchis topicul original, insa nu m-am impacat cu ea. Cautarile continua. Pretul pe care il pot oferi este de 600 RON, +/- in functie de starea in care se prezinta pedala. Mersi.
 6. Salut, doresc să schimb MIDI Controller Behringer FCB1010 cu pedală efect, după cum urmează: - WhammyDT + diferență din partea mea - Fuzz (EarthQuaker Devices Erupter, ZVEX Fuzz Factory, DOD Carcosa Fuzz...) - Tremolo (BOSS TR-2) - Vibrato (BOSS VB-2/VB-2W) - Phase (MXR Phase 95 Mini) Sunt deschis la sugestii în ceea ce privește categoriile listate și pot plăti o diferență unde este cazul. Fie că e vorba de schimb sau vânzare, controllerul MIDI vine însoțit de un cablu MIDI Roland. (Stickerele vor fi date jos, l-am folosit scurt timp cu Ableton)
 7. Donez ce se vede in imagine: Cablu Fender Casti Sony MDR V-55 Capace potentiometru Prelungitoare 2 cabluri jack mici
 8. Salut, vand Dunlop Dual-Design Straplok System. Am renuntat la ele deoarece nu le mai folosesc. Predare personala in Cluj-Napoca sau Bistrita, in tara livrare prin curier.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.