www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Daiabitiz Uyup Zwurp

Active Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

54 Excellent

1 Follower

About Daiabitiz Uyup Zwurp

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  Kaidun

Recent Profile Visitors

11763 profile views
 1. Salut, as dori sa (re)achizitionez aceasta pedala. Am vandut-o intr-un exces de zel si minimalism acum un an si acum mi s-a facut dor de ea. Mersi!
 2. Salut, donez componentele din imagine: -cablu jack stereo -jack plate HB -2 poturi negre, Warwick si noname -capacele switch doze -cheita bas ( cred ca e un Kluson MKBLC) -mini humbucker fara prindere, pentru experimente (?) -nuca microfon Predare in Cj, preferabil, sau prin curier. Nu Posta Romana.
 3. Salutare, ma despart de amplificatorul din anunt; dupa o perioada de aprox 1 an cantat in casa mi-am dat seama ca as vrea ceva mai low gain, care sa se potriveasca mai bine in configuratia mea actuala. Specificatii (de pe thomann) Power: 15 W / 4 W switchable 2 Channels: Clean (Green) / Crunch (Blue) Tube components: 2x EL84 and 4x ECC83S 1 Input Controls for Low, Mid, High, Dual Concentric Volume and Gain, Presence and Resonance Effects loop (Send and Return) Dimensions (H x W x D): 17.8 x 32.5 x 15.9 cm Weight: 7.3 kg Incl. single button footswitch Se poate testa in Cluj-Napoca fara probleme, pe tele si pe septar, pentru chestii suparate. Schimburi accept cu https://www.thomann.de/de/blackstar_ht_5rh_mkii.htm sau variatiuni pe aceeasi tema. Daca aveti vreo idee de schimb astept un mesaj, poate ne intelegem (prefer schimbul) Multumesc!
 4. Vand urmatoarele:Boss GE7 - ca noua, folosita rar, tinuta in pedalboard. Pedala are mod-ul de circuit silentios. Vine in cutia originala. Made in Taiwan. 220 RON Mad Professor Deep Blue Delay - clona facuta in Timisoara de HGEContraptions , true bypass, are in plus un control de Mix, prin care delay-ul poate deveni un clean booster cu acesta setat pe minim. 140 RON Ridicare din Cluj-Napoca sau transport pe cheltuiala cumparatorului.
 5. Salut, vand doua capace pentru potentiometre (ax 6mm), unul simplu, fara surub (nu cunosc marca) si un Warwick Potiknob Metal 1B https://www.thomann.de/ro/mec_potiknopf_metal_1_b.htm Prefer sa le dau in Cluj, dar la nevoie pot trimite si in tara. Mersi!
 6. Salut, vand Boss Turbo Overdrive OD-2. De vreo 2 ani sta pe banca de rezerve si nu imi mai e de niciun folos. A fost inlocuit de un Tubescreamer, iar acum il scot la vanzare, poate va face pe altcineva fericit E un overdrive foarte fain, cu 2 moduri (Turbo OFF - pentru low gain si Turbo ON - pentru ceva mai powerfull si saturat) http://www.bossarea.com/boss-od-2-turbo-overdrive/
 7. Salut, as fi interesat de aceasta pedala : https://www.thomann.de/intl/electro_harmonix_canyon.htm Astept PM, in cazul in care doreste cineva s-o vanda Mersi & spor!
 8. Salut, vând Behringer PB600, un pedalboard destul de solid pentru 6 pedale (chiar 7 sau 8, daca te joci puţin cu configuraţia interioară). Pedalboardul a fost achiziţionat acum ceva timp de pe thomann şi de aproximativ un an stă pe banca de rezerve (am făcut upgrade la un pedaltrain mai încăpător), aşa că am decis să-l vând. Vine cu 5 cabluri şi sursă de alimentare. Pe lângă zgarieturile superficiale şi stickerele de pe margine, la pedalboard s-a făcut o singură modificare, vizibilă în poze în chenar roşu, pentru a face loc unei pedale ceva mai late decât un Boss/Behringer, însă funcţionalitatea nu este afectată. Preţuri pe net: https://www.thomann.de/intl/behringer_pb600_pedal_board.htm?ref=search_prv_3 https://www.muziker.ro/behringer-pb-600-pedal-board?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link https://www.senia.ro/pedal-board-behringer-pb600/18155-1?search_query=pb600&results=1 https://esound.ro/behringer-pb600-pedal-board.html (LOL) Eu cer pe el 280 RON, uşor negociabil
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.