www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vladdumitrache

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Aria MAC-40
    Squire Affinity Strat
    Rocktron Tri-Wah
    Korg AX3000G

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vladdumitrache's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ofer spre vanzare 2 bilete la concertul Foo Fighters, Budapesta, 26 Iunie. Pretul de pornire este de 130 EUR / bilet, pretul cu care au fost cumparate. Pentru mai multe detalii, 0722237756 sau v.m.dumitrache@gmail.com. Vlad
  2. Salutari, Caut o pereche de doze neck/bridge pentru 7 corzi. M-ar interesa sa încerc doze active, dar nu sunt, în mod special, fixat pe asta. Vlad
  3. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722237756 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând tobe electronice Ringway TD-90. Lipsește un cinel (de fapt, trebuie înlocuit elementul piezo din el - pret aproximativ de 10-15 ron). Pedala de fus este 'intarita' pentru exercitii de ritm cu piciorul stâng. Vine cu tot ceea ce se vede in fotografii + câteva alte pedale, de la alte seturi. Calculatorul este în stare ireproșabilă, merg absolut toate funcțiile. Setul este ideal pentru începători, sau, eventual, pentru cineva care dorește să repete într-un apartament.
  4. Aaaaaand we have a winner! Mersi!
  5. Salutare, Pe scurt, m-am hotarat ca vreau sa invat sa cant la tobe. Din considerente de spatiu, mai mult decat de orice altceva, ma intereseaza daca exista cineva pe aici care are niste tobe decente, un loc de repetitii in Bucuresti, si dispozitia de a "imparti" tobele cu mine, contra cost (+ costuri pentru consumabile), de cateva ori pe saptamana. Ca alternativa, daca imi poate recomanda cineva o sala de repetitii unde se poate face studiu individual, la un pret decent, sunt la fel de multumit. Contact: - Mail: v.m.dumitrache@gmail.com - Telefon: 0722.237.756 Mersi!
  6. Caut sa cumpar un Whammy IV in stare buna. Bucuresti. 0722237756/v.m.dumitrache@gmail.com.
  7. Am ajuns la concluzia ca merge cam orice forma de chitara care sa sune bine. Se includ si acusticele cu 12 corzi.
  8. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722237756 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Vreau un strat/telecaster. De preferat Squier, dar sunt deschis la oferte. Ofer pentru chitara urmatoarele: LG Optimus Sol; Minidisc Recorder Sony MZ-R70, cu telecomanda, cablu optic si 2 minidiscuri; Creative Sound Blaster Surround 5.1 pe USB; Calculator de Injectie (EDU) pentru motor Y17DT(Posibil sa fie defect, posibil sa mearga, nu stiu sigur)
  9. sus, pret negociabil. accept schimburi cu alte pickupuri
  10. Pret: 320 RON Localitate: Bucuresti Contact: dumitrache.vlad@ymail.com/0722237756 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Pick-up Unitra G602-C, incastrat in amplificator Vega 109 Stereo si cu setul original de boxe Vega 25 AC-101. Folosindu-l des am observat pana acum la el o singura problema, care, din cate stiu, nu este greu de rezolvat: canalul stang se aude mai puternic decat canalul drept. Nu am tangente foarte mari cu electronica, deci nu stiu foarte bine cum se poate rezolva. Ma indoiesc de faptul ca ar fi arsi finalii. Probabil, pur si simplu, legatura dintre doza si partea de amplificare nu este realizata corect. Motorul a fost schimbat de curand cu unul nefolosit, de acelasi tip. Doza este Unitra Mf-101, originala. Per total, pe pick-up nu s-au ascultat mai mult de 50 de discuri cap-coada. D.p.d.v. vizual este 9/10, si tehnic 9/10, avand doar problema mentionata anterior. Video cu pick-up-ul: Nu trimit prin curier, doar ridicare personala in Bucuresti. Accept probe.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.