www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mathe adrian

Active Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Recent Profile Visitors

3779 profile views

mathe adrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputation

  1. Pret: 1150 RON Localitate: Bucuresti Contact: adimathe@yahoo.com; 0743180271 Link producator: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/guitars-basses/el-ac-guitars/dw105c/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut, vand chitara in cauza si accesorii. Cumparata acum un an tot de aici: https://forums.rgc.ro/topic/98346-electro-acustica-yamaha-dw-105c/ Top Solid Spuce Back & Sides Nato Neck Nato Fingerboard Rosewood P.U. System Mono 1 way Electronics 3 Band EQ, AMF, Mute, Volume, Battery Check Finish Natural (Satin Finish) A fost cantata de la achizitie 6 luni-cantat mult spus, ceva lectii. Apoi a stat 6 luni. Se vine cu toate accesoriile din fotografii, dupa cum urmeaza: Chitara-cumparata cu 1300 Ron Husa Ibanez cumparata cu 110 Ron http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/accesorii-ro-4/chitara/ibanez-iab521-husa-chitara-acustica Stativ cumparat cu 40 Ron Tuner Thomann cumparat cu 40 Ron cablu Peavey cumparat cu 50 Ron Set intretinere cumparat cu 30 Ron Total=1570 Ron. Pretul de vanzare nenegociabil 1150 Ron. Accept schimburi doar cu Telefon, TV full HD de 48", pot da si diferenta daca este cazul. Pentru cei care sunt cu adevarat interesati si dispun de suma, ma pot deplasa eu, pe o raza de 150km fata de Bucuresti. Prefer predare persoanala, pe principiul-vazut, testat, cumparat.
  2. salut MAGAZINUL DE MUZICA CONECT MUSIC – Pitesti Str. Grivitei, nr. 15, Pitesti, Jud. Pitesti, Tel.: 0348 430 794 LYDALY MUSICAL SHOWROOM INSTRUMENTE MUZICALE – Pitesti Str. Smeurei, nr. 29, Bloc PS38, Parter, Pitesti, Jud. Arges, Tel. 0744817009 luati de aici : http://www.proguitar.ro/dealeri.php dar poate e mai bine sa tragi o fuga pana in bucuresti
  3. nu stiu daca era necesar sa o postezi de 2 ori, nu ai voie conform regulament. ar fi fost util sa il citesti inainte. in alta ordine de idei, frumoasa foc, succes la vanzare.
  4. tutorial incepatori privind tzatzele? trist aveam impresia ca aici sunt profesionisti
  5. nu vreau sa iti poluez topicul, nu ar fi corect. Dar eu am luat o astfel de chitara cu mai putin, si am si dat-o.
  6. salut. iti doresc succes in vanzare, doar ca un tenson de genul, nu valoreaza din pacate, cat ceri tu pe el. oricum,bafta.
  7. mie unul, habarnist oricum, mi se pare grozav!! si cand te gandesti ca a prins iar viata, dupa mesterit, e ceva!
  8. Salut. Input rca,e un dac? De pe site ul lor nu m am lamurit... Nu merge chitara prin el? Sau...?
  9. Deci clipul asta trebuia sa apara din prima. Ma declar placut surprins-iar. Suna bine.
  10. wtf, ce concluzie ai tras sam )))) on topic-am ramas prost, nu stiam ca adi canta la chitara, si ca o canta si bine. piesa, atat cat a binevoit sa ne prezinte, este seaca pentru mine. instrumentalul insa e foarte reusit. nu sunt un cunoscator in ale bluzei,oricum. versurile , le-as fi facut putin diferit, astfel incat sa se adreseze unui public mai larg-si m-as fi ferit de tema religioasa-sau nu cel putin in forma prezentata. Nu sunt un adept al umilintei. Ce ma deranjeaza-putea sa puna toata piesa. ma cam enerveaza genul asta de teaser. DAAAAR, uite cat aberam aici, vorba ta sam. si nu , nu sunt de acord cu atitudinea-poporul e incult, sa ii dam in continuare incultura! hai sa fim seriosi, si sa ii dam un abecedar mai bine, ca romania sta foarte bine in topuri in UE la analfabestism-si a nu se intelege ca atac pe cineva! si inca una. tigan, rom, ungur, turc, rus, ce-o fi, scrie in buletin ca e roman, merge in strainatate si zice ca e roman, atunci e roman. implicit, ar trebui sa stie vorbi limba! si nu ma refer la neologisme, ci la acordul subiectului cu predicatul, la virgula si punct, la semnul exclamarii, si altele. de ce sa ne multumim cu mediocritatea?
  11. nicu, trezesti un topic de 1 an
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.