www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Danz

Veteran
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

404 Excellent

1 Follower

About Danz

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Offline

Other Information

 • Gear
  Fender American Standard 2008, Hagstrom Super Swede, Yamaha THR 10, Engl Thunder 50.

Recent Profile Visitors

11,787 profile views
 1. Danz

  cumpăr fir ecranat metalic pt doze folosit la Gibson Les Paul

  Găsești la Thomann, costa 3,9 euro/metru.
 2. Aș adăuga ca primește pedalele extrem de bine, precum și faptul că mai are doi ani de garanție, nu unul, cum am scris inițial. Cateva poze:
 3. Vand acest combo full lampă, în stare impecabilă, ca nou, A fost folosit numai în casa si vine in cutia originală, insoțit de manuale, footswitch, etc. Beneficiază de încă un an de garanție internațională oferită de Thomann. Este echipat cu 3 ECC83 în preamp si 2 EL34 în power amp. Funcționează ireproșabil si reproduce exact tonurile vintage de plexi, acesta fiind și scopul pentru care a fost creat. Cel mai importantă caracteristică este atenuatorul încorporat, cu trei poziții, 20W, 3 W și 0.5 wați, acesta permițand obtinerea sunetului de finali saturat la volum de cameră, pentru cei care locuiesc la bloc și nu vor să deranjeze vecinii. Poate fi folosit cu succes la cântari in cluburi mici, dar nu numai, fiind echipat cu iesire catre PA. O reușită demonstrație a posibilităților tonale o puteți urmari aici : Combo-ul îl puteti găsi la prețuri de vânzare începând de la 470 euro, până la 540 euro, în funcție de magazin. Eu l-am cumpărat cu 555 euro. Actualmente este echipat cu un difuzor Celestion Greenback fabricat in UK, cu care suna fantastic si intra mai devreme in overdrive. Difuzorul , separat, costa 98 euro ( circa 470 lei). Eu cer pe amp 2200 lei cu Celestion Greenback, sau 2000 lei cu dif-ul original , care este tot un Celestion. Pentru eventuale detalii, negocieri, etc, va rog sa folositi mesageria. Mulțumesc.
 4. Un overdrive foarte transparent, cu multe posibilități tonale. Ca nou, vine în cutia originală. 600 lei.
 5. Daca aveti unul si nu va mai trebuie, va rog sa ma contactati prin mesaj privat. Multumesc!
 6. M-ar mai interesa un TC Electronic Flashback Delay, un Cry Baby, sau un atenuator de putere.
 7. Schimb cu Friedman BE-OD, Bogner Ecstasy Red, sau La Grange.
 8. Vand o minunata pedala de overdive/boost, marca Egnater Goldsmith. Nenumarate posibilitati tonale, precum si posibilitatea de a seta boost-ul inainte, sau dupa overdrive. Detalii aici : http://www.egnateramps.com/EgnaterProducts/Pedals/EgnaterGoldsmith.html Pedala este ca noua, folosita numai in casa. Ca schimb as fi interesat strict de o pedala Friedman BE-OD. Pretul Thomann este de 170 euro: https://www.thomann.de/ro/egnater_goldsmith.htm, eu cer 650 lei. Il las pe Pete Thorn sa va demonstreze calitatile pedalei :
 9. Danz

  Cum Tre Sa Se Cante Un Blues!

  Dumnezeu să-l odihnească în pace !
 10. Pedala este fabricata de renumita firma Visual Sound USA ( actualmente Truetone) si este un overdrive dinamic, cu controale de ton pentru bas si treble, foarte bine construit. Actualmente nu se mai fabrica. Cu transportul ne intelegem. Pentru detalii, astept p.m.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.