www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Danz

Veteran
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

404 Excellent

1 Follower

About Danz

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Offline

Other Information

 • Gear
  Fender American Standard 2008, Hagstrom Super Swede, Yamaha THR 10, Engl Thunder 50.

Recent Profile Visitors

11,684 profile views
 1. Vand o minunata pedala de overdive/boost, marca Egnater Goldsmith. Nenumarate posibilitati tonale, precum si posibilitatea de a seta boost-ul inainte, sau dupa overdrive. Detalii aici : http://www.egnateramps.com/EgnaterProducts/Pedals/EgnaterGoldsmith.html Pedala este ca noua, folosita numai in casa. Ca schimb as fi interesat strict de o pedala Friedman BE-OD. Pretul Thomann este de 170 euro: https://www.thomann.de/ro/egnater_goldsmith.htm, eu cer 650 lei. Il las pe Pete Thorn sa va demonstreze calitatile pedalei :
 2. Danz

  Cum Tre Sa Se Cante Un Blues!

  Dumnezeu să-l odihnească în pace !
 3. Pedala este fabricata de renumita firma Visual Sound USA ( actualmente Truetone) si este un overdrive dinamic, cu controale de ton pentru bas si treble, foarte bine construit. Actualmente nu se mai fabrica. Cu transportul ne intelegem. Pentru detalii, astept p.m.
 4. Mosky Golden Horse este o copie a celebrei pedale de overdrive Klon, foarte apropiata de original ca si caracteristici tonale. Este noua, in cutia originala, Cu transportul ne intelegem. Pentru detalii astept p.m.
 5. Caline Pure Sky este o copie a celebrei pedale de overdrive Timmy by Paul Cochrane, foarte apropiata de original ca si caracteristici tonale. Este noua, in cutia originala, cu adaptor pentru baterie. Cu transportul ne intelegem. Pentru detalii ma puteti contacta prin p.m.
 6. Caline Orange Burst este o copie a celebrei pedale de overdrive Xotic BB Preamp, foarte apropiata de original ca si caracteristici tonale. Este noua, in cutia originala, cu adaptor pentru baterie. Cu transportul ne intelegem. Ma puteti ontacta prin p.m. pentru detalii.
 7. 700 lei combo plus footswitch. Totul la cutie, ca noi.
 8. 800 lei pentru Marshall Code plus footswitch-ul dedicat.
 9. Se poate închide, mulțumesc RGC !
 10. Vand un combo VOX AC10C1, cumparat in primavara de la MC MUSIC, cu garantie inca un an si jumatate. Amplificatorul este in stare excelenta, ca nou, nefiind folosit decat in casa, pentru acest scop fiind foarte potrivit ( pe unele forumuri utilizatorii spun ca l-au folosit cu succes si la cantari in cluburi mici). Despre tonul amplificatoarelor VOX nu ar fi multe de spus, e iconic, iar acest mic amp de 10 wati nu se dezminte. Este full lampa, folosind 2 x ECC 83 in preamp si 2 x EL 84 ca finali. Un tot clean care te cucereste de la primele acorduri, mai ales cu un stratocaster. Desi foloseste un difuzor Celestion de 10 ", basul este foarte profund si inaltele cristaline. Si partea de drive este faina, mai ales daca folositi un treble booster pentru a forta lampile din preamp. Este o foarte buna platforma pentru pedale. Caracteristicile combo-ului le puteti descoperi aici. Iata si cum suna, pentru a va putea forma o parere: Pretul unuia nou, la MC Music este de 2.000 lei ( il puteti gasi puuutin mai ieftin la Thomann, de exepmplu, dar eu am preferat o firma romaneasca, cu garantie in tara ), iar eu doresc 1.500 lei, deci o reducere de 500 lei pentru un combo folosit doar in dormitor, in stare excelenta. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati prin mesaj personal.
 11. Schimb cu o pedala delay.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.