www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Danz

Veteran
 • Posts

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Danz last won the day on May 26 2021

Danz had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Offline

Other Information

 • Band
  The Old Bones
 • Gear
  Fender Stratocaster American Special 2017, Hagstrom Super Swede 2010, Yamaha THR 10 II, Blackstar HT Club 40 MK II, Marshall Origin 20C, Marshall Code 25. un sac de pedale :-)

Recent Profile Visitors

14276 profile views

Danz's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

418

Reputation

 1. Pedala a revenit la vânzare pe site-ul producătorului, în serie limitată, la prețul de 335 euro. Eu vreau doar 900 lei pe a mea.
 2. Vand aceasta faimoasa pedala de overdive, in stare ca nou, in garantie. Este varianta cu switch pentru taierea frecventelor joase, astfel incat sa se potriveasca foarte bine si cu dozele humbucker. Vine in cutia originala, insotita de toate documentele. Gasiti nenumarate tutoriale de prezentare, mie mi-a placut acesta : Pedala se vinde undeva la 555 lei plus transport cca 90 lei, din Germania. Eu vreau 530 lei cu transport inclus. Pentru mai multe detalii, va rog sa folositi mesageria privata. Multumesc!
 3. O pedala de overdrave duala, care nu prea mai are nevoie de prezentare. Este principala pedala de drive a binecunoscutului Matt Scofield, cel cu ajutorul caruia a fost proiectata si realizata. Partea A este identica cu celebra pedala Royal Blue Overdive, in timp ce partea B are un design complet nou, emuland un amp Dumble si, mai ales, raspunsul tonal al etajului final al unui amplificator pe lampi. Este foarte versatila, ambele parti avand control independent pentru bass si treble si pot folosite in mai multe configuratii stabile din mini switch ( A sau B, precum si A+B ). Este in garantie, oferita de magazin din Romania si vine in cutia originala, insotita de toate documentele, fiind ca noua, practic. Sunt nenumarate tutoriale pe Youtube, mie imi plac aceste prezentari: Pe pagina producatorului produsul lipseste, temporar, pana in Octombrie, la fel si la magazinele de profil din Europa. Preturile de vanzare au variat intre 250 euro si 315 euro. Eu vreau 900 lei pe a mea, adica 180 euro. Impartim transportul. Daca doriti informatii suplimentare, va rog sa folositi mesageria privata. Multumesc!
 4. Vand acest procesor pentru chitara, ca nou, l-am folosit putin, doar in casa. Vine in cutia originala, cu toate accesoriile si inca un an si doua luni de garantie in Romania. Motivul vanzarii este faptul ca am cumparat si un profiler, intre timp si incerc sa mai recuperez din cheltuieli, plus ca le folosesc tot mai rar, in ultimul timp 😟. Este un procesor de generatie noua, mic, dar foarte potent. L-am folosit atat direct in monitoare, in return-ul ampului pe lampi, cat si prin metoda celor 4 cabluri si suna excelent, foarte organic. Gasiti si patch-uri foarte bune, contra cost, dar si gratuite. Un link catre produs, pe pagina producatorului, gasiti aici https://www.nuxefx.com/mg30.html. Nux MG-30 - Procesor profesional de chitară electrică cu design modern, ecran mare de 4” LCD și algoritm de modelare TSAC-HD (White-Box) care oferă un răspuns sonor realistic și rapid. Este ideal pentru evenimente live și pentru aplicații de studio. 25 de amplificatoare legendare de chitară Modelare profesională cu Bias Tweaking 11 blocuri de semnal independente cu rutare opțională paralelă post-efx Ecran LCD de 4" cu UI intuitiv 1024 de sample-uri de rezoluție IR și slot de încărcare IR third party cu fiecare patch de utilizator Scene de aplicație versatile și setări globale Latență ultra-scăzută (2 ms) și 2 DSP-uri profesionale Livrat cu footswitch-ul NMP-2 pentru control extern Interfață de înregistrare USB, actualizare firmware, software de editare QuickTone Sunt nenumarate prezentari pe Youtube, dar mie mi-a placut aceasta, e foarte aproape de realitate: Aici exemple de patches, foarte bune, in opinia mea: Pretul unuia nou se incadreaza in plaja 1.340 - 1.399 lei, eu vreau 1.100 lei pe al meu, cu transport inclus. In caz ca sunteti interesati, va rog sa ma contactati prin mesaj privat. Multumesc!
 5. 2400 lei și aveți tonul perfect pentru rock.
 6. Salutare! Da, anuntul este valabil.
 7. Daca e vorba de Classic Vibe 50, e posibil sa respecte intocmai specificatiile modelului replicat, care la vremea respectiva nu era ecranat ?
 8. Sta degeaba si e pacat. Faceti o oferta, e posibil sa ne intelegem.
 9. 2000 lei, cu difuzorul Celestion Greenback, care costa 555 lei luat separat https://www.thomann.de/ro/celestion_g10_greenback_8_ohm.htm 1800 lei cu difuzorul stoc.
 10. Pretul actual al unuia nou: https://kytary.ro/blackstar-ht-club-40-combo-mkii/HN181980/?gclid=Cj0KCQiA0p2QBhDvARIsAACSOOPq9ErrOJo7fH0W85flczCZ_OA_5qX0m32_hf_M9QEF1a8dpJFZeSoaAiwQEALw_wcB
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.