www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Danz

Veteran
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

406 Excellent

1 Follower

About Danz

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Offline

Other Information

 • Gear
  Fender American Standard 2008, Hagstrom Super Swede, Yamaha THR 10, Engl Thunder 50.

Recent Profile Visitors

11,910 profile views
 1. Dacă intri acum, vei vedea ca prețul a revenit la 470 euro. Asa cum am bănuit, a fost o reducere temporară, motiv pentru care e bine sa nu te grăbești în astfel de situații ( sau, dacă ești cumpărător, e bine sa te grăbești și sa profiți). Deci, negociem? [emoji4] Marshall all tube, sound clasic de Plexi.
 2. Danz

  [EXPIRAT] Tone Zone S WH

  Merge și un Chopper.
 3. Danz

  [EXPIRAT] Tone Zone S WH

  Cumpăr această doză, Tone Zone S, minihumbucker pentru strat, neapărat albă. Dacă va prisoseste vreuna,aștept oferte. Mulțumesc.
 4. 700 lei combo plus footswitch. Totul la cutie, ca noi.
 5. Dap, nasol. Ieri seara am observat și eu ca au schimbat prețul. Sunt singurul magazin online care au făcut mișcarea asta, pana acum.La ceilalți prețul e neschimbat, posibil sa fie o lichidare de stoc. Dar, cum spuneam mai sus, negociem.
 6. Păi ce facem? Negociem, sau nu ?
 7. Vand un set de cheite care provin de la un Fender American Special 2018, in perfecta stare de functionare si care pot constitui un upgrade important pentru un strat mai ieftin ( Squier, etc). Eu le-am inlocuit cu un set Fender Locking Tuners. Dacă vă intereseaza, astept un mesaj privat,
 8. Danz

  cumpăr fir ecranat metalic pt doze folosit la Gibson Les Paul

  Găsești la Thomann, costa 3,9 euro/metru.
 9. Aș adăuga ca primește pedalele extrem de bine, precum și faptul că mai are doi ani de garanție, nu unul, cum am scris inițial. Cateva poze:
 10. Vand acest combo full lampă, în stare impecabilă, ca nou, A fost folosit numai în casa si vine in cutia originală, insoțit de manuale, footswitch, etc. Beneficiază de încă un an de garanție internațională oferită de Thomann. Este echipat cu 3 ECC83 în preamp si 2 EL34 în power amp. Funcționează ireproșabil si reproduce exact tonurile vintage de plexi, acesta fiind și scopul pentru care a fost creat. Cel mai importantă caracteristică este atenuatorul încorporat, cu trei poziții, 20W, 3 W și 0.5 wați, acesta permițand obtinerea sunetului de finali saturat la volum de cameră, pentru cei care locuiesc la bloc și nu vor să deranjeze vecinii. Poate fi folosit cu succes la cântari in cluburi mici, dar nu numai, fiind echipat cu iesire catre PA. O reușită demonstrație a posibilităților tonale o puteți urmari aici : Combo-ul îl puteti găsi la prețuri de vânzare începând de la 470 euro, până la 540 euro, în funcție de magazin. Eu l-am cumpărat cu 555 euro. Actualmente este echipat cu un difuzor Celestion Greenback fabricat in UK, cu care suna fantastic si intra mai devreme in overdrive. Difuzorul , separat, costa 98 euro ( circa 470 lei). Eu cer pe amp 2200 lei cu Celestion Greenback, sau 2000 lei cu dif-ul original , care este tot un Celestion. Pentru eventuale detalii, negocieri, etc, va rog sa folositi mesageria. Mulțumesc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.