www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Danz

Veteran
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Danz last won the day on December 22 2023

Danz had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Offline

Other Information

  • Band
    The Old Bones
  • Gear
    Fender Stratocaster American Special 2017, Hagstrom Super Swede 2010, Yamaha THR 10 II, Blackstar HT Club 40 MK II, Marshall Origin 20C, Marshall Code 25. un sac de pedale :-)

Recent Profile Visitors

14745 profile views

Danz's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare

Recent Badges

423

Reputation

  1. Să o cânți sănătos și să te bucuri de ea!
  2. De vanzare un multiefect Valeton Dapper, versiunea cu 5 footswitch, care momentan nu se mai fabrica. Are tuner, overdrive, distortion si delay cu tap tempo, plus FX loop si Cab sim, intr-un format foarte compact usor de transportat. Pe cat de comod este de folosit si transportat, pe atat de bine suna. Vine in cutia originala, cu transformator si toate documentele si este practic ca nou. Detalii despre efect gasiti aici : https://www.valeton.net/content.html?web_id=3329&page_id=15696&module_id=170986&id=83731 Cum suna puteti asculta aici: De mentionat ca puteti oricare dintre efectele de ambianta pe care le aveti deja, pedala avand fx loop, iar acesta este un alt mare plus. Nou a costat 550 lei, eu vreau 400 lei pe al meu. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati. Multumesc!
  3. Un amplificator care merită fiecare bănuț.
  4. Excelent pentru înregistrat, direct în PC ( are placă de sunet integrată), dar și pentru exersat acasă. Seara, târziu, vecinii vă vor mulțumi [emoji4]
  5. La schimb, as fi interesat de un set de monitoare de studio Yamaha.
  6. De vanzare acest adevarat swiss army knife al switch-urilor, marca Free-Way. Este produs in UK si este construit foarte solid, de o calitate excelenta, as spune ca e mai bun decat cel cu care vin echipate straturile americane de serie. Pe scurt, este un switch care va ajuta sa configurati 10 tonuri diferite, cu cinci in plus fata de cele standard, Adica, puteti seta dozele middle, neck si bridge in paralel si in serie, precum si toate in serie. Ast inseamna ca in pozitiile 2 si 4 veti avea ton de humbucker, cu avantajul aferent, adica hum cancelling. In plus, eu zic ca ce e bun pentru Nuno Betencourt, e bun si pentru noi 🙂. Detalii e site-ul producatorului, adica aici: https://www.freewayswitch.com Cum suna puteti vedea aici : A fost montat pe un strat care s-a vandut in configuratia initiala. Switch-ul este ca nou, perfect functional. L-am luat de pe Thomann, la pretul de 205 lei, plus 89 lei transport. Vreau doar 180lei, la care se adauga cca 20 lei transportul prin curier. Pentru detalii ma puteti contacta prin mesaj privat. Multumesc!
  7. De vanzare o doza DiMarzio Injector, pentru pozitia bridge, in stare excelenta. Este doza folosita de Paul Gilbert cu prilejul inregistrarii albumului Fuze Univers. este o doza cu parfum de humbucker, in format single coil, cu sase poli. Se potriveste perfect intr-un stratocaster, daca doriti aspectul original al unui single coil, dar cu avantajele unui humbucker ( lipsa hum si putere ). Date tehnice gasiti pe site-ul producatorului, adica aici:https://www.dimarzio.com/pickups/stacked-hum-canceling-strat/injector-bridge?v=28263 E nervoasa si tacuta, pe scurt si va face pereche buna in bridge cu celelalte doze de pe chitara voastra. Puteti vedea o mica mostra de sunet aici, dar sunt foarte multe clipuri pe YT: Pretul neia noi este de cca 535 lei, plus transport, pretul meu este de numai 400 lei. Vedem cum facem cu transportul. Ma puteti contacta prin mesaj privat. Multumesc!
  8. De vanzare aceasta legendara pedala de overdrive, in stare excelenta, ca noua, vine in cutia originala. Pe Youtube gasiti nenumarate clipuri despre cum suna. Pretul uneia noua este undeva la 590 lei, eu vreau 400 lei pe a mea. Pentru detalii, va rog sa ma contactati prin mesaj privat. Multumesc!
  9. De vanzare un amp Yamaha THR 10 II, digital. Datorita tehnologiei folosite, este unul dintre cele mai realistice amplificatoare digitale aflate pe piata in acest moment. Este in stare excelenta, practic ca nou, in cutia originala, cu toate documentele, asa cum a venit din magazin. Detalii referitoare la caracteristicile tehnice le gasiti pe site-ul Yamaha, adica aici : https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/amps_accessories/thr-ii/index.html Sunt nenumarate tutoriale pe Youtube despre cum suna si cat de usor de folosit este, aici puteti urmari unul dintre ele : Pretul unuia nou se invarte in jurul a 1.600 lei, eu vreau 1300 lei, cu transport inclus. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati prin mesaj privat. Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.