Danz

Veteran
 • Content count

  337
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

402 Excellent

1 Follower

About Danz

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Offline

Other Information

 • Nume
  Dan
 • Scule
  Fender American Standard 2008, Hagstrom Super Swede, Yamaha THR 10, Engl Thunder 50.

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

11,277 profile views
 1. vând M Audio Black Box

  Schimb cu pedale de drive.
 2. Un sistem de amplificare pentru acasa, cu binecunoscutul procesor de efecte Boss GT 100 integrat, generator de ritmuri si posibilitatea redarii negativelor integrate sau copiate de voi pe USB. Playerul intergrat ofera posibilitatea redarii negativelor la viteza redusa, cu pastrarea pitch-ului original al piesei, astfel incat procesul de invatare devine foarte facil. Sistemul de sunet canal 2.1 cu subwoofer integrat oferă o gamă largă de sunete cu bass profund puternic Două intrări pentru chitare, basuri și/sau voce cu comenzi individuale și căi de efect, ideale pentru sesiunile jam în duet și lecțiile profesor/elev Noul cip personalizat DSP oferă efecte și amplificatoare COSM echivalente cu binecunoscutul GT-100 Peste 350 audio loops preîncărcate pentru sesiunile jam de acompaniere — inclusiv noul “minus-one” audio pentru bass, două chitare și chitară și bass — plus 50 de melodii noi Center Cancel pentru sesiunile play along (de acompaniere) minus-one; funcție tempo/key-shift Design elegant și robust Sistemul de sunet canal 2.1 cu subwoofer integrat oferă o gamă largă de sunete cu bass profund puternic Două intrări pentru chitare, basuri și/sau voce cu comenzi individuale și căi de efect, ideale pentru sesiunile jam în duet și lecțiile profesor/elev Noul cip personalizat DSP oferă efecte și amplificatoare COSM echivalente cu binecunoscutul GT-100 Peste 350 audio loops preîncărcate pentru sesiunile jam de acompaniere — inclusiv noul “minus-one” audio pentru bass, două chitare și chitară și bass — plus 50 de melodii noi Center Cancel pentru sesiunile play along (de acompaniere) minus-one; funcție tempo/key-shift Design elegant și robust Mai multe detalii gasiti aici. Amplificatorul vine in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile si are garantie inca un an si jumatate, iar pretul de 1400 lei consider ca este foarte corect pentru starea in care se afla. Singurul schimb pe care il doresc este cu VOX AC10 C1, cu diferenta din partea mea. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta prin mesageria privata
 3. Am atasat doua tutoriale video despre amplificator si footswitch. Tonuri de Marshall gandite si dezvoltate de catre Marshall, nu de catre un producator oarecare.
 4. Haideți cu o ofertă și sigur ne înțelegem noi! [emoji4]
 5. Vand doua pedale, de calitate exceptionala, fabricate in USA de Visual Sound, precum si un chorus foarte fain, marca Analogsound, mesterit de colegul nostru de forum Gabi Tudoran. Pedalele vin in cutiile originale, exact asa cum au iesit din fabrica. 1. Visual Sound GarageTone - Drivetrain ( overdrive, ca nou ) - 250 lei 2. Vusual Sound GarageTone - Axel Grease ( delay, ca nou ) - 250 lei 3. Analog Sound Psycho Chorus, ca nou - 250 lei Pentru cine le cumpara la pachet pretul este de 550 lei. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta prin mesageria privata.
 6. Vand o pedala Dunlop Fuzz Face, in stare foarte buna, pe care nu prea o mai folosesc, de o buna bucata de vreme. E celebra, nu sunt multe de spus, poate doar faptul ca a apartinut unui celebru chitarist roman si vine in ambalajul original. Mai multe detalii tehnice despre ea gasiti aici. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta prin pm.
 7. Fanclub Fender

  Eiiii, a venit vremea sa schimb Classic Vibe-ul meu, nu pentru că m-am plictisit de ea, sau pentru că e o chitară rea ( dimpotrivă, e o opțiune excelentă pentru prețul plătit ), ci fiindcă m-a apucat o nostalgie după fosta mea americancă :-). Și, fiindcă nu am gasit un american standard, am cumpărat un american special strat. Headstock-ul vintage, tremolo-ul vintage si dozele Texas Special, alături de lucrătura fără cusur și prețul acceptabilsunt principalele atu-uri care m-au făcut să achiziționez acest model, de care sunt încântat. Bend-urile n-au fost niciodată mai ușor de executat, iar sunetul... Fantastic ! Mulțumirile mele merg catre firma Guitar Shop, care au fost la înălțime, ca întotdeuna si au adus mai multe exemplare, ca să pot alege si testa. O firma serioasă, care își tratează clienții la standarde inalte și știe să-i fidelizeze. Mulțumesc, deasemenea, din suflet, bunului meu prieten, Stratman, care m-a ajutat să iau o decizie în alegerea modelului, oferindu-mi sfaturi profesioniste si ajutor neprețuit și la alegerea chitarei, dintre cele prezentate de către Guitar Shop Me, happy !
 8. Oare tu ce crezi ?
 9. Vand un combo Marshall Code 25, ca nou, folosit doar in casa. Bonus, ofer footswitch dedicat, care costa separat cca 50 euro. Mai multe detalii despre amplificator gasiti aici, iar despre footswitch aici. Ambele sunt inca in garantie si vin in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile.
 10. cumpăr [EXPIRAT] Set SD Jazz/SD JB

  Daca cineva are un astfel de set de doze si doreste sa le vanda, poate suna la numarul de telefon 0722572903 - Ionel. Multumesc !
 11. Ibanez Vs. Gibson ( Or Other Brands)

  Silviu, ce sa zic ? Pacat.... Cand am intrat pe acest forum, postarile tale au fost printre primele pe care le-am citit si, intotdeauna le-am gasit a fi pertinente si foarte bine documentate. Apoi, cand te-am si cunoscut, mi-am dat seama ca in spatele celor sustinute de tine pe forum stau multi ani de experienta in muzica, in general si in ale chitarii, in mod special. Tot timpul am avut de invatat lucruri noi de la tine, fie ca a fost vorba de alegera unei chitare, sau de setarea unui amplificator si pentru asta iti multumesc. De sfaturile tale ma voi bucura in continuare, in particular, dar e pacat ca nu pot beneficia si altii, aici pe forum. Iti inteleg perfect decizia ( eu nu mai intru de ceva vreme pe acest forum decat foarte rar, tocmai pentru ca nu mai gasesc postarile acelea interesante, pline substanta, asa cum erau prin anii 2007-2010 ) pe care o consider justa, avand in vedere coordonatele problemei. Oricum, observ, cu tristete, ca foarte multi dintre membri valorosi ai forumului, ale caror postari erau o adevarata desfatare, s-au retras intre timp, unul cate unul. Inca o data, pacat....
 12. Fanclub Fender

  Si pe a mea scrie Fender, ce-i drept sub Squier, dar fiind din neam, postez aici Pe scurt, buna rau ! Silviu,