winci

Active Members
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

winci last won the day on October 1 2016

winci had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

About winci

 • Rank
  Membru
 • Birthday 16/08/17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg. Secuiesc -COVASNA
 • Interests
  0745 508 608

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.google.com

Recent Profile Visitors

10,045 profile views
 1. Vand doze Fender Custom Shop, Texas Special set, Stratocaster in stare foarte buna. Consider ca acest set e un upgrade bun, pentru multe strat/uri, chiar americane. Iata pretul la Thomann, la care se mai adauga transportul. Pretul este fix si transportul, bineinteles e suportat de cumparator.
 2. Nu mai este valabil. Multumesc RGC!
 3. vând Line6 M13

  1100 ron
 4. Sold. multumesc RGC.
 5. Update pret: 410 euro, fix! Transportl nu e inclus in pret.
 6. Nu vrei sa pari nepoliticos? Imi place ca ai simtul umorlui. Cand am facut rost de aceasta chitara sa stii ca chiar am avut un Epiphone destul de "scump" si am avut cu ce sa compar chitara asta. Eu stiu cum se simte aceasta chitara in mana si cum suna, dar nu te supara, tu n-ai de unde sa stii. Acum cativa ani am vrut si eu un LP, poate mai mult din curiozitate, de-si nu prea sunt Gibson fan, cine ma cunoaste stie ca de secole cant pe start. Si acel Epiphone a ajuns la mine in urma unui schimb. M-am gandit sa-mi iau un LP studio, dar intre timp am primit aceasta chitara cadou, de la un prieten din Suedia. Setul de doze Gibson 490R-498T, atunci erau montate pe pe Epi. Am facut din curiozitate schimb de doze si am pus setul Gibson 490R-498T, pe acest Chibson. Cand am auzit cum suna, m-am hotarat sa-i schimb electronica si tot ce e de schimbat, ca in acel moment am considerat ca merita acesta chitara investitia aceea. Era mare diferenta intre Epiphone si chitara asta, atat la sustain, la ton, actiune etc. Acest lucru tu n-ai de unde sa stii. N-ai fi fost nepoliticos in cazul in care ai putea spune, ca ai tinut chitara in mana, ai testat-o si ai fi avut vre-o experienta negativa, in legatura cu chitara aceasta. Dar asa pe nevazute si neauzite e foarte usor sa fii destept, si sa-l face pe cineva prost, 'fara cap". Fara cea mai mica exagerare, in ultimii 20 de ani, am avut cel putin 20 de chitari in posesie si pot sa fac diferenta ele, crede-ma. Am spus clar in anunt, aceasta chitara este pentru cei care nu au cel putin 1000 de euro pentru un original. De la 450 pana la 1000, daca stiu sa socotesc, mai e 550 de euro si indraznesc sa afirm ca de multe ori aceea diferenta platesti pentru brand. Eu din fericire am avut ocazie sa testez un LP Traditional la Bucuresti si daca ar fi sa aleg pentru mine, intre acel Traditional si Chibsonul meu ... Avea neckul incomod, actiune exagerat de mare si tot avea fret buzz si nici la sunet nu m-a incantat. Poate am nimerit si eu un rebut facut in USA, cine stie. Iti multumesc oricum pentru interventia ta, ca asa am avut si eu ocazia sa mai povestesc cate ceva despre chitara mea. Bafta si respect!
 7. Vand o copie Gibson Les Paul Custom (Made in China), destul de reusita, cu multe imbunatatiri. Chitara a nu are defecte estetice majore, doar urme minore de uzura. Se simte bine in mana, si suna mai bine, dacat multe epiphoane chiar si mai scumpe. Absolut toate componentele au fost schimbate, in componente de calitate, comandate si cumparate de la www.stewmac.com (USA), mai putin dozele, dupa cum urmeaza: - Schaller Roller Bridge Chrome - Premium Wiring Kit for Gibson® Les Paul® Guitar Long-shaft CTS pots and chrome Switchcraft switch - Top Hat Bell Knobs - Pickguard for Gibson Les Paul - Grover GR102CK Rotomatics 3+3 Tuners (Chrome) -Doze: Gibson 490R-498T originale Toate cavitatile sunt ecranate, cu Conductive Copper Tape, tot de la stewmac. Vine cu hardcase Gator GC-LPS Guitar ABS Case, Gibson Montana Comfort Strap Tan si Warwick Security Straplocks Chrome. Fretboardul a fost reconditionat, retastat cu taste Dunlop si chitara setata de un lutier cu renume, in Bucuresti. Doar componentele (fara chitara, transport, taxe si setup) m-au costat peste 450 euro. Recomand aceasta chitara, celor care vor sa aiba un Les Paul frumos, cu sunet bun, cu componente de calitate si nu isi permit, unul original.
 8. vând Line6 M13

  Pret de Black Fiday, doar saptamana asta: jumatate ca pretul din magazin: https://www.soundstudio.ro/procesor-chitara-line-6-m13-stompbox.html 1200 RON
 9. vând Line6 M13

  Review
 10. Imi pare rau, dar asa cum a specificat initial in anunt: "Alte doze la schimb nu ma intereseaza, decat cele specificate mai sus"
 11. vând [EXPIRAT] Pedale

  Valeton CH-10 Chorus si TS mini, vandut. Au ramas: -Fulltone OCD-500 ron -Ironman Quatro Delay -150 ron Preturile sunt fixe.
 12. vând [EXPIRAT] Pedale

  Fulltone OCD si Tube Screamer Mini revin, la vanzare. OCD-500 ron TS mini-250 ron