www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

winci

Active Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

winci last won the day on September 15 2021

winci had the most liked content!

Community Reputation

103 Excellent

About winci

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Tg. Secuiesc -COVASNA

Other Information

 • Band
  Mai multe
 • Gear
  Chitări, efecte, procesoare, ampuri :)

Recent Profile Visitors

11761 profile views
 1. Update pret la pedale. 100 lei/buc (+transport)
 2. Trebuie sa revin cu o rectificare. Pedala Analog Chorus CH-1, a fost modelat dupa Boss CE-2 si nu CE-1, iar La Carger, Modern Overdrive, dupa MI Audio, Crunch Box.
 3. https://www.youtube.com/watch?v=XaBg3N0Iqac https://www.youtube.com/watch?v=mla9xWPWp98 https://www.youtube.com/watch?v=-kRK5rQ7sNU
 4. Vand doua pedale mini, dupa mine foarte reusite. Pedalele stau de cativa ani in cutia lor fara sa fie folosite. N-au ajuns sa fie puse pe pedalboard, ca am trecut la procesor. Cred ca nu se mai gasesc in comert. Este vorbe despre un Analog Chorus CH-1 de la Valeton. Tunul se poate compara cel mai mult cu un Boss CE-1, si un Overdrive La'Charger Modern Overdrive tot de la Valeton. Se poate folosi de la clean booster, pana la drive-uri mai suparate. Este o pedala foarte versatila. Le-as da impreuna, dar daca cineva dorete vre-unul separat, pretul lor este 200 lei/buc
 5. Schimb doza DiMarzio The Chopper DP184AW cu DiMarzio Fast Track DP182CR. Doza e practic noua, a fost cumparata acum cativa luni de la Thomann. S-a vandut chitara pe care a fost montata cu dozele ei originale si acum am nevoie de o doza cu un output mai mare. Eventual sunt deschis si la doze Seimour Duncan ca: Hot Rails® Strat sau Hot Stack® Strat. Firele sunt taiate la dimensiunea Stratocaster (Squier). Prea mult nu intentionez sa scriu despre doza, doar ca fiind humbucker (mini) sunt noiseles, ofera un gain mai pronuntat ca dozoele singe, dar pastreaza si caracetul single coil. In ultimul caz, ma intereseaza si Lace Sensors Red
 6. Am un Boss GT-100 in stara buna, si as schimba cu un Pod HD500X, fara defecte, in stare asemanatoare cu GT-ul meu. Astept oferte cu poze.
 7. Se vinde SP Compressor - Xotic California (USA) Compresorul este unul din cele mai reusite compresoare de pe piata, la un pret decent. Este o piesa "must have"pt fiecare chitarist. Cunoscatorii pot confirma, cele spuse! Pedala are cam 10 ani si prezinta urme normale de uzura, dar functional e ca in prima zi, cand a fost cumparata nou de pe Thomann (160 euro) Sunt primul proprietar.
 8. Da, ai dreptate. Graba .... Update pret 1100 ron
 9. Vand Boss GT-100, in stare perfecta de functionare, cu urme minore de uzura (zgarieturi superficiale). Procesorul a fost tinut de nou, in hard case.
 10. Vand Line6 HD500X, in stare perfecta de functionare cu urme normale de folosire. Procesorul are instalat doua model pack-uri: HD Metal Pack si HD Vintage Pack ce m-a costat 100 $ si sunt incluse in pret. Daca cineva nu doreste aceste model packuri, se vinde si fara, de-si ar fi pacat, ca au multe modele de amp foarte bune. In acest caz mai negociez putin din pret.
 11. La schimb, ma intereseaza doar Fender Noisless Gen4 Stratocaster.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.