www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

winci

Active Members
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

winci last won the day on September 15 2021

winci had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Tg. Secuiesc -COVASNA

Other Information

 • Band
  Mai multe
 • Gear
  Chitări, efecte, procesoare, ampuri :)

Recent Profile Visitors

11999 profile views

winci's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

103

Reputation

 1. Cumpăr Helix floor sau LT, în stare foarte bună, fără defecte, la preț real. Ca eventual schimb, pot să ofer un Boss GX-100, cu ThonCase, Boss BT Dual si un Boss FS-6, toate noi nefolosite, doar încercate în casă. (factură+garanțe 2 ani) Aştept oferte la telefon sau PM.
 2. Vand Pod X3 Live in stare buna atat functional si estetic. Nu mai are cutia originala, in schimb vine cu un soft case Thomann + alimentator original. Are instalat Collector Classic Pack, Metal Shop Pack si FX Junkie Pack (care au costat in total 150 USD) Pretul este usor negociabil, in limitele bunului simt.
 3. Salutare. Asa cum scrie si in titlu as cumpara un Line 6 Pod Go in stare buna, atat cosmetic, cat si functional, fara orice defect. Astept oferte in PM sau telefon. A se lua in considerare, ca a scazut pretul atit la Thomann cat si in magazinele din tara.
 4. Update pret la pedale. 100 lei/buc (+transport)
 5. Trebuie sa revin cu o rectificare. Pedala Analog Chorus CH-1, a fost modelat dupa Boss CE-2 si nu CE-1, iar La Carger, Modern Overdrive, dupa MI Audio, Crunch Box.
 6. https://www.youtube.com/watch?v=XaBg3N0Iqac https://www.youtube.com/watch?v=mla9xWPWp98 https://www.youtube.com/watch?v=-kRK5rQ7sNU
 7. Vand doua pedale mini, dupa mine foarte reusite. Pedalele stau de cativa ani in cutia lor fara sa fie folosite. N-au ajuns sa fie puse pe pedalboard, ca am trecut la procesor. Cred ca nu se mai gasesc in comert. Este vorbe despre un Analog Chorus CH-1 de la Valeton. Tunul se poate compara cel mai mult cu un Boss CE-1, si un Overdrive La'Charger Modern Overdrive tot de la Valeton. Se poate folosi de la clean booster, pana la drive-uri mai suparate. Este o pedala foarte versatila. Le-as da impreuna, dar daca cineva dorete vre-unul separat, pretul lor este 200 lei/buc
 8. Schimb doza DiMarzio The Chopper DP184AW cu DiMarzio Fast Track DP182CR. Doza e practic noua, a fost cumparata acum cativa luni de la Thomann. S-a vandut chitara pe care a fost montata cu dozele ei originale si acum am nevoie de o doza cu un output mai mare. Eventual sunt deschis si la doze Seimour Duncan ca: Hot Rails® Strat sau Hot Stack® Strat. Firele sunt taiate la dimensiunea Stratocaster (Squier). Prea mult nu intentionez sa scriu despre doza, doar ca fiind humbucker (mini) sunt noiseles, ofera un gain mai pronuntat ca dozoele singe, dar pastreaza si caracetul single coil. In ultimul caz, ma intereseaza si Lace Sensors Red
 9. Am un Boss GT-100 in stara buna, si as schimba cu un Pod HD500X, fara defecte, in stare asemanatoare cu GT-ul meu. Astept oferte cu poze.
 10. Se vinde SP Compressor - Xotic California (USA) Compresorul este unul din cele mai reusite compresoare de pe piata, la un pret decent. Este o piesa "must have"pt fiecare chitarist. Cunoscatorii pot confirma, cele spuse! Pedala are cam 10 ani si prezinta urme normale de uzura, dar functional e ca in prima zi, cand a fost cumparata nou de pe Thomann (160 euro) Sunt primul proprietar.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.