www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

winci

Active Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

winci last won the day on September 15

winci had the most liked content!

Community Reputation

103 Excellent

About winci

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Tg. Secuiesc -COVASNA

Other Information

 • Band
  Mai multe
 • Gear
  Chitări, efecte, procesoare, ampuri :)

Recent Profile Visitors

11591 profile views
 1. Da, ai dreptate. Graba .... Update pret 1100 ron
 2. Da ai dreptate. Update pret: 1100 ron
 3. Vand Boss GT-100, in stare perfecta de functionare, cu urme minore de uzura (zgarieturi superficiale). Procesorul a fost tinut de nou, in hard case.
 4. Vand Line6 HD500X, in stare perfecta de functionare cu urme normale de folosire. Procesorul are instalat doua model pack-uri: HD Metal Pack si HD Vintage Pack ce m-a costat 100 $ si sunt incluse in pret. Daca cineva nu doreste aceste model packuri, se vinde si fara, de-si ar fi pacat, ca au multe modele de amp foarte bune. In acest caz mai negociez putin din pret.
 5. La schimb, ma intereseaza doar Fender Noisless Gen4 Stratocaster.
 6. La schimb ma mai intereseaza si Fender Noisless N4 (SSS sau HSS) La gen4, (N4) dau bonus un Fender Lace Sensor Red
 7. La schimb ma mai intereseaza si Fender Noisless N4 (SSS sau HSS)
 8. Asa cum am specificat si in titlu, schimb sau cumpar set de doze Fender Stratocaster Noiseless N3, SSS sau SSH. La schimb ofer un set de doze de pe o chitara Fender 50th Anniversary Stratocaster, stock. Daca cineva are doar dozele neck si midle, nici o problema, daca are toate trei e si mai bine
 9. Daca are cineva prin sertare, pod, garaj, o doza Fender Noiseless N3 bridge, as da in schimb un Fender Lace Sensor Red, noiseless, high output Lace Sensor Red: The hottest output of our Sensor Series. Perfect for the bridge position when fat, punch humbucking output is required- 14.5k
 10. Case-ul nu se mai vinde. Update pret: 1100 RON!
 11. Daca doreste cineva, pot da cu procesor si un hard case, facut la comanda. Pretul cu hard case este 1500 lei, fix. Se ca case-ul si separat la pretul de 500 lei (m-a costat 150 euro)
 12. Am gresit cu varsta procesorului. M-am documentat si a fost cumparat nou in octombrie 2017, deci are 2 anisori.
 13. Vand Boss GT-100 is stare impecabila functional si stare foarte buna cosmetic. Procesorul are 3-4 ani, dar am mare grija de sculele mele. Cred ca pozele vorbesc de la sine, care sunt reale. Nu ma intereseaza nici un fel de schimb. (In topic, nu negociem)
 14. Vand Fractal AX8 Amp Modeler/Multi-FX Processor, in stare buna de functionare, cu semne normale de uzura, care nu afecteaza de loc functionarea normala a procesorului. Procesorul vine cu doua pedala de expresie Mission Engineering SP-1-BK, si multe tonuri, cu licenta (cumparate): -Dream Rigs Tonepack 1000+ sounds for AX8, de la Austin Buddy (99$) -Fremen AX8 – Megapack si inca multe preseturi (90$) Prea multe nu vreau sa scriu nici despre procesor, nici despre aceste preseturi. Pe YouTube sunt videouri cu zecile, si puteti sa va informati. Pretul deocamdata este fix. Trimit si in tara, dar prefer predare personala cu testare. Rog si ofer seriozitate, si daca se poate, fara comantarii offtopic.
 15. Ai asa ceva de vanzare? Stiu preturile foarte bine, m-am documentat si am cautat si in alte parti. Am pus anuntul aici doar, ca nu se stie niciodata ... Am spus clar in anunt: -astept oferte. Cine are asa ceva de vanzare, ma cauta, imi spune pretul lui si daca imi convine, cumpar. Nu eu stabilesc pretul, ci vanzatorul. Nu ma deranjeaza de loc comentariile inutiele, deja m-am obisnuit aici cu desteptii si expertii
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.