www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

winci

Active Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

102 Excellent

About winci

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Tg. Secuiesc -COVASNA

Other Information

 • Band
  Mai multe
 • Gear
  Chitări, efecte, procesoare, ampuri :)

Recent Profile Visitors

10,766 profile views
 1. Vand Boss GT-100 is stare impecabila functional si stare foarte buna cosmetic. Procesorul are 3-4 ani, dar am mare grija de sculele mele. Cred ca pozele vorbesc de la sine, care sunt reale. Nu ma intereseaza nici un fel de schimb. (In topic, nu negociem)
 2. Vand Fractal AX8 Amp Modeler/Multi-FX Processor, in stare buna de functionare, cu semne normale de uzura, care nu afecteaza de loc functionarea normala a procesorului. Procesorul vine cu doua pedala de expresie Mission Engineering SP-1-BK, si multe tonuri, cu licenta (cumparate): -Dream Rigs Tonepack 1000+ sounds for AX8, de la Austin Buddy (99$) -Fremen AX8 – Megapack si inca multe preseturi (90$) Prea multe nu vreau sa scriu nici despre procesor, nici despre aceste preseturi. Pe YouTube sunt videouri cu zecile, si puteti sa va informati. Pretul deocamdata este fix. Trimit si in tara, dar prefer predare personala cu testare. Rog si ofer seriozitate, si daca se poate, fara comantarii offtopic.
 3. Ai asa ceva de vanzare? Stiu preturile foarte bine, m-am documentat si am cautat si in alte parti. Am pus anuntul aici doar, ca nu se stie niciodata ... Am spus clar in anunt: -astept oferte. Cine are asa ceva de vanzare, ma cauta, imi spune pretul lui si daca imi convine, cumpar. Nu eu stabilesc pretul, ci vanzatorul. Nu ma deranjeaza de loc comentariile inutiele, deja m-am obisnuit aici cu desteptii si expertii
 4. Astept oferte, la pret real.
 5. Cumpar Digitech RP-1000, in stare buna, la un pret corect. Astept oferte.
 6. winci

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar DiMarzio DP184 Chopper

  Pana la urma e valabil anuntul.
 7. winci

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar DiMarzio DP184 Chopper

  Nu mai este valabil topicul.
 8. Cum e specificat si in titlu, caut DiMarzio DP184 Chopper, preferabil culoare alba sau crem. Ca schimb as putea oferi, o doza bridge, Fender Custom Shop Texas Special Strat + diferenta. Astept oferte.
 9. winci

  Gibson SG serial

  Momentan, am doar aceste poze.
 10. winci

  Gibson SG serial

  Multumesc pentru sfaturi! Proprietarul chitarii, momentan e in Austria, si se intoarce doar la primavara. Dupa cate am inteles, el nu e chiar asa curios cum sunt eu I-am zis sa-mi timite cateva poze. Bineintele i-am explicat pentru ce-mi retbuie pozele ... Stiti ce mi-a raspuns? (culmea) -Ca in primavara vine acasa si imi arata chitara Asa sa fie. Eu cred ca ma las ...
 11. winci

  Gibson SG serial

  Nu e de pe OLX. Baiatul cumparat in Ungaria SH, de la un cineva, care pretinde ca e primul proprietar, si ca chitara ar fi o serie limitata, 120 years anniversary, sau ceva de genu' Nu sunt chiar direct interesat de originea chitarii, doar din curiozitate am deschis acest topic. Daca as trimite cateva poze si serialul la Gibson, mai mult ca sigur, as primi un raspuns mai concret, ca doar ei sunt in masura sa identifice, daca chitara a fost produs de ei sau e o copie. (cred)
 12. winci

  Gibson SG serial

  Multumesc. Nu am inteles ce vrei sa spui cu "Wrong serial". Eu am verificat serialul, la http://guitardaterproject.org/gibson.aspx, si pare a fi OK, dupa cum se vede si pe poza atasata, dar dupa cate am inteles pe acest site, si chitarile chinezesti apar ca ar fi originale, Made in USA. De exemplu acest serial: 02005613, este de pe o chitara ieftina chinezeasca, de pe aliexpres, si pe acest site apare, ca asa: Guitar Info Your guitar was made at the Nashville Plant, TN, USA on July 19th, 2005 Production Number: 313
 13. winci

  Gibson SG serial

  Un prieten de al meu, si-a cumparat un Gibson SGJ, din 2014, dupa mine foarte ieftin. Nu stiu daca este o copie sau originala chitara (nici el nu stie), si m-a rugat sa aflu acest lucru, dar din pacate nu-s nici eu mare cunoscator Gibson. Chitara are seria 140091401 Dupa acest serial, este cineva, cine poate da vre-o informatie? Pe eBay am vazut aceste chitari la 600-800 USD.
 14. Vand doze Fender Custom Shop, Texas Special set, Stratocaster in stare foarte buna. Consider ca acest set e un upgrade bun, pentru multe strat/uri, chiar americane. Iata pretul la Thomann, la care se mai adauga transportul. Pretul este fix si transportul, bineinteles e suportat de cumparator.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.