www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

winci

Active Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by winci

 1. winci

  vând [EXPIRAT] Boss GT-100

  Case-ul nu se mai vinde. Update pret: 1100 RON!
 2. Vand Boss GT-100 is stare impecabila functional si stare foarte buna cosmetic. Procesorul are 3-4 ani, dar am mare grija de sculele mele. Cred ca pozele vorbesc de la sine, care sunt reale. Nu ma intereseaza nici un fel de schimb. (In topic, nu negociem)
 3. winci

  vând [EXPIRAT] Boss GT-100

  Daca doreste cineva, pot da cu procesor si un hard case, facut la comanda. Pretul cu hard case este 1500 lei, fix. Se ca case-ul si separat la pretul de 500 lei (m-a costat 150 euro)
 4. winci

  vând [EXPIRAT] Boss GT-100

  Am gresit cu varsta procesorului. M-am documentat si a fost cumparat nou in octombrie 2017, deci are 2 anisori.
 5. Vand Fractal AX8 Amp Modeler/Multi-FX Processor, in stare buna de functionare, cu semne normale de uzura, care nu afecteaza de loc functionarea normala a procesorului. Procesorul vine cu doua pedala de expresie Mission Engineering SP-1-BK, si multe tonuri, cu licenta (cumparate): -Dream Rigs Tonepack 1000+ sounds for AX8, de la Austin Buddy (99$) -Fremen AX8 – Megapack si inca multe preseturi (90$) Prea multe nu vreau sa scriu nici despre procesor, nici despre aceste preseturi. Pe YouTube sunt videouri cu zecile, si puteti sa va informati. Pretul deocamdata este fix. Trimit si in tara, dar prefer predare personala cu testare. Rog si ofer seriozitate, si daca se poate, fara comantarii offtopic.
 6. Ai asa ceva de vanzare? Stiu preturile foarte bine, m-am documentat si am cautat si in alte parti. Am pus anuntul aici doar, ca nu se stie niciodata ... Am spus clar in anunt: -astept oferte. Cine are asa ceva de vanzare, ma cauta, imi spune pretul lui si daca imi convine, cumpar. Nu eu stabilesc pretul, ci vanzatorul. Nu ma deranjeaza de loc comentariile inutiele, deja m-am obisnuit aici cu desteptii si expertii
 7. Cumpar Digitech RP-1000, in stare buna, la un pret corect. Astept oferte.
 8. Cum e specificat si in titlu, caut DiMarzio DP184 Chopper, preferabil culoare alba sau crem. Ca schimb as putea oferi, o doza bridge, Fender Custom Shop Texas Special Strat + diferenta. Astept oferte.
 9. winci

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar DiMarzio DP184 Chopper

  Pana la urma e valabil anuntul.
 10. winci

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar DiMarzio DP184 Chopper

  Nu mai este valabil topicul.
 11. winci

  Gibson SG serial

  Un prieten de al meu, si-a cumparat un Gibson SGJ, din 2014, dupa mine foarte ieftin. Nu stiu daca este o copie sau originala chitara (nici el nu stie), si m-a rugat sa aflu acest lucru, dar din pacate nu-s nici eu mare cunoscator Gibson. Chitara are seria 140091401 Dupa acest serial, este cineva, cine poate da vre-o informatie? Pe eBay am vazut aceste chitari la 600-800 USD.
 12. winci

  Gibson SG serial

  Momentan, am doar aceste poze.
 13. winci

  Gibson SG serial

  Multumesc pentru sfaturi! Proprietarul chitarii, momentan e in Austria, si se intoarce doar la primavara. Dupa cate am inteles, el nu e chiar asa curios cum sunt eu I-am zis sa-mi timite cateva poze. Bineintele i-am explicat pentru ce-mi retbuie pozele ... Stiti ce mi-a raspuns? (culmea) -Ca in primavara vine acasa si imi arata chitara Asa sa fie. Eu cred ca ma las ...
 14. winci

  Gibson SG serial

  Nu e de pe OLX. Baiatul cumparat in Ungaria SH, de la un cineva, care pretinde ca e primul proprietar, si ca chitara ar fi o serie limitata, 120 years anniversary, sau ceva de genu' Nu sunt chiar direct interesat de originea chitarii, doar din curiozitate am deschis acest topic. Daca as trimite cateva poze si serialul la Gibson, mai mult ca sigur, as primi un raspuns mai concret, ca doar ei sunt in masura sa identifice, daca chitara a fost produs de ei sau e o copie. (cred)
 15. winci

  Gibson SG serial

  Multumesc. Nu am inteles ce vrei sa spui cu "Wrong serial". Eu am verificat serialul, la http://guitardaterproject.org/gibson.aspx, si pare a fi OK, dupa cum se vede si pe poza atasata, dar dupa cate am inteles pe acest site, si chitarile chinezesti apar ca ar fi originale, Made in USA. De exemplu acest serial: 02005613, este de pe o chitara ieftina chinezeasca, de pe aliexpres, si pe acest site apare, ca asa: Guitar Info Your guitar was made at the Nashville Plant, TN, USA on July 19th, 2005 Production Number: 313
 16. Vand doze Fender Custom Shop, Texas Special set, Stratocaster in stare foarte buna. Consider ca acest set e un upgrade bun, pentru multe strat/uri, chiar americane. Iata pretul la Thomann, la care se mai adauga transportul. Pretul este fix si transportul, bineinteles e suportat de cumparator.
 17. Scot la vanzare un Line6 M13 Stopbox Modeler, in stare impecabila atat cosmetic cat si functional. A fost folosit foarte putin, doar in casa. Vine in cutia originala, cu manual, alimentator, factura si garantie. Are peste 100 efecte de calitate, looper, tuner etc. Eu am cumparat de le Soundstudio, cu 2195 lei. Nu ma intereseaza schimburi, de loc. Revin cu poze.
 18. Asa cum e specificat si in titlu, schimb set de doze Fender Custom Shop Texas Special Stratocaster, cu Fender Noiseless Gen4 Stratocaster Set sau Fender Noiseless N3 Stratocaster set. Dozele au fost cumparate de aici de pe forum. Singura modificare este ca am inlocuit coverele, cu 3 covere parchment noi, nefolosite. Alte doze la schimb nu ma intereseaza, decat cele specificate mai sus. La cerere fac si trimit poze, de-si, acum arata ca noi.
 19. Nu mai este valabil. Multumesc RGC!
 20. Vand o copie Gibson Les Paul Custom (Made in China), destul de reusita, cu multe imbunatatiri. Chitara a nu are defecte estetice majore, doar urme minore de uzura. Se simte bine in mana, si suna mai bine, dacat multe epiphoane chiar si mai scumpe. Absolut toate componentele au fost schimbate, in componente de calitate, comandate si cumparate de la www.stewmac.com (USA), mai putin dozele, dupa cum urmeaza: - Schaller Roller Bridge Chrome - Premium Wiring Kit for Gibson® Les Paul® Guitar Long-shaft CTS pots and chrome Switchcraft switch - Top Hat Bell Knobs - Pickguard for Gibson Les Paul - Grover GR102CK Rotomatics 3+3 Tuners (Chrome) -Doze: Gibson 490R-498T originale Toate cavitatile sunt ecranate, cu Conductive Copper Tape, tot de la stewmac. Vine cu hardcase Gator GC-LPS Guitar ABS Case, Gibson Montana Comfort Strap Tan si Warwick Security Straplocks Chrome. Fretboardul a fost reconditionat, retastat cu taste Dunlop si chitara setata de un lutier cu renume, in Bucuresti. Doar componentele (fara chitara, transport, taxe si setup) m-au costat peste 450 euro. Recomand aceasta chitara, celor care vor sa aiba un Les Paul frumos, cu sunet bun, cu componente de calitate si nu isi permit, unul original.
 21. Update pret: 410 euro, fix! Transportl nu e inclus in pret.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.