BogdanGuitar

Active Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About BogdanGuitar

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Washburn N2 Nuno, Reghin Strat, Squier Strat Affinity, Ibanez VA3 Virtual Amp, Boss BD2 Blues Driver, Digitech Bad Monkey, Ibanez WD7,Hardwire DL8, Amp Roland GC405, doua maini obosite :)

Recent Profile Visitors

5,462 profile views
 1. BogdanGuitar

  vând Chitara electrica Daytona set neck

  Poate merge la schimb si ceva cu sistem floyd rose (licentiat).
 2. BogdanGuitar

  vând Chitara electrica Daytona set neck

  Deschis la schimb cu ceva Telecaster de valoare apropiata sau eventual cu o diferenta nu foarte mare din partea mea.
 3. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Amplificator de Bass Laney RB3 (Richter Bass3)

  S-a dat pe alte cai decat rgc. Multumesc rgc pentru gazduire.
 4. BogdanGuitar

  vând Chitara electrica Daytona set neck

  M-am razgandit, nu mai schimb cu bas. Schimb cu ceva de ale chitarii - pedale (m-ar interesa mai ales reverb). Surprindeti-ma
 5. Salut, vand chitara electrica Daytona. Este set neck (metoda de fixare a gatului din constructie este lipire nu insurubare), are 2 doze duble (humbucker) epiphone. Este in stare foarte buna, suna foarte bine. Mai jos este un link cu un scurt demo al chitarei(lantul este: chitara Daytona- Digitech CM2 tube overdrive - Marshall MG30.). Chitara vine insotita de un case cu urme pronuntate de uzura dar care e functional si are cheie. Schimb cu chitara bass de valoare apropiata plus/minus diferenta. Pentru alte poze, informatii, etc, va stau la dispozitie la telefon sau pe PM. Sa incercam sa nu poluam topicul inutil. Multumesc.
 6. Bine ca nu s-a vandut ca intre timp am avut de cantat cu chitara electroacustica cu o orchestra simfonica. A mers perfect ca si boost, facea electroacustica sa sune ca un hollow body. Din nou la vanzare. Up!
 7. Multumesc mult rgc pentru gazduire!
 8. Salut, asa cum zice anuntul dau o husa de electrica pe una de acustica. Husa de acustica sa aiba bretele ca de rucsac... si sa imi incapa chitara in ea - e o chitara de folk obisnuita. Poze cu husa mea la cerere.
 9. Daca pretul e problema mai negociem, e pacat sa stea degeaba o asa pedala ...
 10. Usor negociabil.
 11. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Amplificator de Bass Laney RB3 (Richter Bass3)

  Usor negociabil.
 12. Vand amplificator de bass Laney RB3, modelul mai vechi( non-angled si fara tweeter) ideal pentru studiu acasa, sali de repetitii, concerte in cluburi mici. Amplificatorul este in stare buna atat cosmetic cat si functional. Specificatii: Difuzor 1x12 Aux in - RCA for external sound source DI Socket -YES : JACK EQ: Bass, Treble, Para-Mids Compressor External FX Loop- YES Inputs- Normal & High Power - 65 Watt. Nu accept schimburi. Motivul vanzarii - nu il mai folosesc. Se poate vedea si proba in Cluj Napoca dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 13. Vand Hardwire CM-2 Tube Distortion, in stare foarte buna atat estetic, cat si functional. Cutie, Stomplock, manual. Pedala are velcro pe spate. Pedala este un fel de Tube Screamer pe steroizi, merge de la boost pana la overdrive pe orice gen muzical. Impinge foarte bine amplificatoarele pe lampi (tuburi) si a sunat bine in combinatie cu toate amplificatoarele cu care am testat-o. Link producator: http://digitech.com/en/products/cm-2Pedala este discontinuata (nu se mai produce). Accept schimburi doar cu pedale de reverb la care nu trebuie sa dau diferenta. Motivul vanzarii - nu o mai folosesc.
 14. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Cruiser By Crafter

  Vandut, multumesc rgc pentru gazduire!
 15. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Classic vibe 50

  Am avut ocazia sa testez chitara si este impecabila din toate punctele de vedere. Cine va avea norocul sa o cumpere, va fi un chitarist fericit