www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BogdanGuitar

Active Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About BogdanGuitar

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Strats, PRS, Johnson Les Paul, Marshall JCM2000 TSL100, Boss GT8, Ibanez WD7,Hardwire DL8, Marshall VS100, Blackstar HT Dual, Ibanez VA3 Virtual Amp, doua maini obosite :)

Recent Profile Visitors

5,871 profile views
 1. BogdanGuitar

  vând Mooer Echolizer

  Mooer Echolizer, stare perfecta de functionare, velcro pe spate. La schimb imi doresc un reverb, eventual cu o diferenta mica de bani din partea mea.
 2. Cu mare regret a venit vremea sa ma despart de vechiul si credinciosul meu procesor vintage Ibanez VA3 Virtual Amp, un adevarat workhorse. Il am de prin... 1999 cred, deci din secolul trecut, l-am cumparat cu buba care se vede la display, buba nu afecteaza functionalitatea absolut deloc. Functioneaza perfect, vine cu un alimentator aftermarket care recunosc ca nu e prea reliable, mai ales datorita mufei. Este un simulator de amplificator, este ideal pentru inregistrari sau cantat, repetat si studiat in casti acasa, fara sa fie nevoie de montat multe cabluri etc. , Eu l-am folosit mult si sa cant direct in PA cu el, suna foarte bine in toate scenariile. Are 12 simulari de amplificatoare celebre, egalizator in 3 benzi, efecte de modulatie (chorus, flanger, tremolo), efecte de reverberatie si delay, noise reduction, tuner si 24 de patch-uri (8 bank-uri a cate 3 patch-uri) editabile si care pot fi memorate. Simulatoarele de amplificator sunt analogice, se poate folosi in modul manual si ca un pedalier obisnuit. Conectivitate: Mufa de input, output stereo (unele din efecte sunt stereofonice), output de casti (phones), alimentare cu curent si mufa de intrare auxiliara - pt o sursa externa de ex mp3 player, telefon, etc. procesorul este Made in JAPAN. Pentru schimb, mi-as dori cel mai mult o pedala de reverb, dar poate si un noise reduction sau un egalizator. Multumesc.
 3. Un demo cu pedala, comparativ cu alte pedale (mai scumpe) de gen:
 4. BogdanGuitar

  ofer Lectii de chitara in Cluj Napoca

  Ofert lectii de chitara electrica si acustica in Cluj Napoca, nivel incepator si mediu. Lectiile se desfasoara la domiciliul clientului. Mai multe detalii si programari la telefon 0721201021. Bogdan.
 5. 290 de lei pentru o super pedala ce nu se mai fabrica sau schimb cu pedala reverb.
 6. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Chitara electrica Daytona set neck

  Intre timp chitara a primit un set nou de corzi DR Blue Neon (albastre fluorescente). Up!
 7. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Chitara electrica Daytona set neck

  Poate merge la schimb si ceva cu sistem floyd rose (licentiat).
 8. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Chitara electrica Daytona set neck

  Deschis la schimb cu ceva Telecaster de valoare apropiata sau eventual cu o diferenta nu foarte mare din partea mea.
 9. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Amplificator de Bass Laney RB3 (Richter Bass3)

  S-a dat pe alte cai decat rgc. Multumesc rgc pentru gazduire.
 10. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Chitara electrica Daytona set neck

  M-am razgandit, nu mai schimb cu bas. Schimb cu ceva de ale chitarii - pedale (m-ar interesa mai ales reverb). Surprindeti-ma
 11. Salut, vand chitara electrica Daytona. Este set neck (metoda de fixare a gatului din constructie este lipire nu insurubare), are 2 doze duble (humbucker) epiphone. Este in stare foarte buna, suna foarte bine. Mai jos este un link cu un scurt demo al chitarei(lantul este: chitara Daytona- Digitech CM2 tube overdrive - Marshall MG30.). Chitara vine insotita de un case cu urme pronuntate de uzura dar care e functional si are cheie. Schimb cu chitara bass de valoare apropiata plus/minus diferenta. Pentru alte poze, informatii, etc, va stau la dispozitie la telefon sau pe PM. Sa incercam sa nu poluam topicul inutil. Multumesc.
 12. Bine ca nu s-a vandut ca intre timp am avut de cantat cu chitara electroacustica cu o orchestra simfonica. A mers perfect ca si boost, facea electroacustica sa sune ca un hollow body. Din nou la vanzare. Up!
 13. Multumesc mult rgc pentru gazduire!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.