BogdanGuitar

Active Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About BogdanGuitar

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Washburn N2 Nuno, Reghin Strat, Squier Strat Affinity, Ibanez VA3 Virtual Amp, Boss BD2 Blues Driver, Digitech Bad Monkey, Ibanez WD7,Hardwire DL8, Amp Roland GC405, doua maini obosite :)

Recent Profile Visitors

5,408 profile views
 1. Bine ca nu s-a vandut ca intre timp am avut de cantat cu chitara electroacustica cu o orchestra simfonica. A mers perfect ca si boost, facea electroacustica sa sune ca un hollow body. Din nou la vanzare. Up!
 2. Multumesc mult rgc pentru gazduire!
 3. Salut, asa cum zice anuntul dau o husa de electrica pe una de acustica. Husa de acustica sa aiba bretele ca de rucsac... si sa imi incapa chitara in ea - e o chitara de folk obisnuita. Poze cu husa mea la cerere.
 4. Daca pretul e problema mai negociem, e pacat sa stea degeaba o asa pedala ...
 5. Usor negociabil.
 6. BogdanGuitar

  vând Amplificator de Bass Laney RB3 (Richter Bass3)

  Usor negociabil.
 7. Vand amplificator de bass Laney RB3, modelul mai vechi( non-angled si fara tweeter) ideal pentru studiu acasa, sali de repetitii, concerte in cluburi mici. Amplificatorul este in stare buna atat cosmetic cat si functional. Specificatii: Difuzor 1x12 Aux in - RCA for external sound source DI Socket -YES : JACK EQ: Bass, Treble, Para-Mids Compressor External FX Loop- YES Inputs- Normal & High Power - 65 Watt. Nu accept schimburi. Motivul vanzarii - nu il mai folosesc. Se poate vedea si proba in Cluj Napoca dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 8. Vand Hardwire CM-2 Tube Distortion, in stare foarte buna atat estetic, cat si functional. Cutie, Stomplock, manual. Pedala are velcro pe spate. Pedala este un fel de Tube Screamer pe steroizi, merge de la boost pana la overdrive pe orice gen muzical. Impinge foarte bine amplificatoarele pe lampi (tuburi) si a sunat bine in combinatie cu toate amplificatoarele cu care am testat-o. Link producator: http://digitech.com/en/products/cm-2Pedala este discontinuata (nu se mai produce). Accept schimburi doar cu pedale de reverb la care nu trebuie sa dau diferenta. Motivul vanzarii - nu o mai folosesc.
 9. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Cruiser By Crafter

  Vandut, multumesc rgc pentru gazduire!
 10. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Classic vibe 50

  Am avut ocazia sa testez chitara si este impecabila din toate punctele de vedere. Cine va avea norocul sa o cumpere, va fi un chitarist fericit
 11. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Cruiser By Crafter

  @ Guitarhead - aproape vandut in sensul ca am avut in acea perioada un cumparator care s-a razgandit in ultimul moment. @ TheOnlyKtulu - pretul este 450 de lei, l-am pus initial in anunt - e o enigma pentru mine de ce nu apare. Poate un admin ne ajuta. Multumesc. Pt conformitate (nu ma descurc din pacate sa editez anuntul initial): Pret: 450 Localitate: Cluj Napoca Contact: PM Stare: Folosit Accept schimburi: accept schimburi doar cu digitech bad monkey sau marshall jackhammer plus diferenta.
 12. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Cruiser By Crafter

  Aproape vandut
 13. BogdanGuitar

  [EXPIRAT] Bass Vision P-J Plus Zoom 506-Ii Bass

  Up!
 14. BogdanGuitar

  [EXPIRAT] Bass Vision P-J Plus Zoom 506-Ii Bass

  Inca valabil si negociabil!
 15. BogdanGuitar

  vând [EXPIRAT] Stratocaster Cruiser By Crafter

  Up! Negociabil in limite de bun simt.