www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BogdanGuitar

Active Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About BogdanGuitar

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Strats, PRS, Johnson Les Paul, Marshall JCM2000 TSL100, Boss GT8, Ibanez WD7,Hardwire DL8, Marshall VS100, Blackstar HT Dual, Ibanez VA3 Virtual Amp, doua maini obosite :)

Recent Profile Visitors

5947 profile views
 1. Intre timp, fortat de imprejurari am dat si ore prin skype (desi nu sunt mare fan). Deci se poate si asa, pentru cei interesati.
 2. Azi Echolizer-ul a plecat spre noul proprietar. Sa il cante cu placere si multumesc RGC!
 3. Mooer Echolizer, stare perfecta de functionare, velcro pe spate. La schimb imi doresc un reverb, eventual cu o diferenta mica de bani din partea mea.
 4. Cu mare regret a venit vremea sa ma despart de vechiul si credinciosul meu procesor vintage Ibanez VA3 Virtual Amp, un adevarat workhorse. Il am de prin... 1999 cred, deci din secolul trecut, l-am cumparat cu buba care se vede la display, buba nu afecteaza functionalitatea absolut deloc. Functioneaza perfect, vine cu un alimentator aftermarket care recunosc ca nu e prea reliable, mai ales datorita mufei. Este un simulator de amplificator, este ideal pentru inregistrari sau cantat, repetat si studiat in casti acasa, fara sa fie nevoie de montat multe cabluri etc. , Eu l-am folosit mult si sa cant direct in PA cu el, suna foarte bine in toate scenariile. Are 12 simulari de amplificatoare celebre, egalizator in 3 benzi, efecte de modulatie (chorus, flanger, tremolo), efecte de reverberatie si delay, noise reduction, tuner si 24 de patch-uri (8 bank-uri a cate 3 patch-uri) editabile si care pot fi memorate. Simulatoarele de amplificator sunt analogice, se poate folosi in modul manual si ca un pedalier obisnuit. Conectivitate: Mufa de input, output stereo (unele din efecte sunt stereofonice), output de casti (phones), alimentare cu curent si mufa de intrare auxiliara - pt o sursa externa de ex mp3 player, telefon, etc. procesorul este Made in JAPAN. Pentru schimb, mi-as dori cel mai mult o pedala de reverb, dar poate si un noise reduction sau un egalizator. Multumesc.
 5. Un demo cu pedala, comparativ cu alte pedale (mai scumpe) de gen:
 6. Ofert lectii de chitara electrica si acustica in Cluj Napoca, nivel incepator si mediu. Lectiile se desfasoara la domiciliul clientului. Mai multe detalii si programari la telefon 0721201021. Bogdan.
 7. 290 de lei pentru o super pedala ce nu se mai fabrica sau schimb cu pedala reverb.
 8. Intre timp chitara a primit un set nou de corzi DR Blue Neon (albastre fluorescente). Up!
 9. Poate merge la schimb si ceva cu sistem floyd rose (licentiat).
 10. Deschis la schimb cu ceva Telecaster de valoare apropiata sau eventual cu o diferenta nu foarte mare din partea mea.
 11. S-a dat pe alte cai decat rgc. Multumesc rgc pentru gazduire.
 12. M-am razgandit, nu mai schimb cu bas. Schimb cu ceva de ale chitarii - pedale (m-ar interesa mai ales reverb). Surprindeti-ma
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.