www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BogdanGuitar

Active Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Strats, PRS, Johnson Les Paul, Marshall JCM2000 TSL100, Boss GT8, Ibanez WD7,Hardwire DL8, Marshall VS100, Blackstar HT Dual, Ibanez VA3 Virtual Amp, doua maini obosite :)

Recent Profile Visitors

6578 profile views

BogdanGuitar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

8

Reputation

 1. Harley benton jackplate a mai ramas doar o bucata, s-a rezolvat si cu tremolo-ul in 2 puncte. La schimb m-ar interesa un set de cheite negre, 6 in linie.
 2. Am rezolvat intre timp si cu jack-ul de mai sus, adaug pentru cine are nevoie de un set potentiometri de 25K (pentru doze active). Unul din ei este cu push-pull. Potentiometrii sunt dati jos de pe o chitara Kramer aproape noua, deci nu au fost mult folositi. Pret - 50 lei ambele. Prefer sa le dau impreuna, deci nu am un pret pe bucata.
 3. Tot in ideea de schimb, as mai avea nevoie de o mufa jack modelul din poza, preferabil pe argintiu, dar merge si pe orice alta culoare.
 4. Mi-am cumparat potentiometrii, la schimb mi-as dori un sistem de tremolo in 2 pcte, cu pivoti si maneta cu tot, distanta intre corzi 54mm, distanta intre pivoti nu conteaza. Multumesc.
 5. In urma unei mici curatenii in sertarul cu de toate, scot la vanzare/schimb urmatoarele: Bridgeplate telecaster - 50 lei Potentiometri Allparts 500K, push-pull 50 lei (prefer sa ii dau la set, dar putem discuta si pe bucata) noi, sigilati Harley benton jackplate - pentru telecaster sau les paul - 10 lei bucata (sunt 3 bucati, se dau si separat), noi, sigilate. La schimb mi-as dori 1 sau 2 potentiometri de 500k, logaritmici, cu split shaft, dimensiune normala (nu mini), cu filetul de diametru 8mm si lungime filet 9-10mm. Multumesc.
 6. Salut, caut un tremolo bridge tip Floyd Rose (masuratorile ca pentru Floyd Rose Original- am atasat poza), in afara de ce am vazut pe forum (am dat search), poate are cineva vreunul uitat prin vreun sertar si sta si aduna praf degeaba. Sunt deschis si la schimburi. Va multumesc si astept oferte, daca sunt.
 7. Schimb cu pedala de reverb, ne intelegem la o eventuala diferenta unde este cazul.
 8. Intre timp, fortat de imprejurari am dat si ore prin skype (desi nu sunt mare fan). Deci se poate si asa, pentru cei interesati.
 9. Azi Echolizer-ul a plecat spre noul proprietar. Sa il cante cu placere si multumesc RGC!
 10. Mooer Echolizer, stare perfecta de functionare, velcro pe spate. La schimb imi doresc un reverb, eventual cu o diferenta mica de bani din partea mea.
 11. Cu mare regret a venit vremea sa ma despart de vechiul si credinciosul meu procesor vintage Ibanez VA3 Virtual Amp, un adevarat workhorse. Il am de prin... 1999 cred, deci din secolul trecut, l-am cumparat cu buba care se vede la display, buba nu afecteaza functionalitatea absolut deloc. Functioneaza perfect, vine cu un alimentator aftermarket care recunosc ca nu e prea reliable, mai ales datorita mufei. Este un simulator de amplificator, este ideal pentru inregistrari sau cantat, repetat si studiat in casti acasa, fara sa fie nevoie de montat multe cabluri etc. , Eu l-am folosit mult si sa cant direct in PA cu el, suna foarte bine in toate scenariile. Are 12 simulari de amplificatoare celebre, egalizator in 3 benzi, efecte de modulatie (chorus, flanger, tremolo), efecte de reverberatie si delay, noise reduction, tuner si 24 de patch-uri (8 bank-uri a cate 3 patch-uri) editabile si care pot fi memorate. Simulatoarele de amplificator sunt analogice, se poate folosi in modul manual si ca un pedalier obisnuit. Conectivitate: Mufa de input, output stereo (unele din efecte sunt stereofonice), output de casti (phones), alimentare cu curent si mufa de intrare auxiliara - pt o sursa externa de ex mp3 player, telefon, etc. procesorul este Made in JAPAN. Pentru schimb, mi-as dori cel mai mult o pedala de reverb, dar poate si un noise reduction sau un egalizator. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.