whisky

Active Members
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

131 Excellent

About whisky

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Ludovic Blues
 • Gear
  - Fender Stratocaster American Deluxe
  - Ibanez RG 350 customized
  - 2 x Squier - customized

  - Teisco PG-125 E Professional 60th - 60W
  "Tokyo Electric Instrument and Sound Company"

  Pedalboard:
  - Carl Martin DC Drive
  - Boss Compressor CS3
  - Boss AW-2
  - Boss Delay DD7
  - Korg Pitchblack PB-01 tuner
  - BOSS ML-2 Metal Core
  - Ibanez TS808 sw TS9
  - EHX Reverb Holy Grail

Recent Profile Visitors

9,825 profile views
 1. whisky

  TC-Helicon Voice Correct

  Il am eu. E bun. Sint multumit de el. Face tot ce zice in reclamele la el. Nu te supara ca intreb, la ce nivel profesional esti? pt ca as putea sa-ti dau citeva sugestii in cunostinta de cauza legat de efectul acesta.
 2. whisky

  fuzz

  Super. E chiar interesant. N-am mai auzit timbrul asta. Atentie! nu fac misto, dar are exact sunet de drîmbã. I-ai putea gasi un nume original legat de termenul romanesc in combinatie cu fuzz.
 3. Mai jos ai citeva site-uri de unde poti cumpara componente electronice, mai ales ca sint dedicate hobby-urilor muzicale. Al cincilea din lista e in Bucuresti si e un pic mai scump decit celelalte. Mai sint si altele in Europa, Asia, USA, dar eu de aici cumpar din cind in cind atunci cind am nevoie si n-am intimpinat niciodata probleme. Fireste, si ebay este o varianta la care recurg uneori. www.taydaelectronics.com www.banzaimusic.com www.musikding.de www.mammothelectronics.com http://adelectrocom.ro
 4. whisky

  Posturi pinned

  Observ ca ti-e rusine cu numele tau real de nu ti-l spui in public. Nu dau umilinta mea pentru rusinea ta.
 5. whisky

  Posturi pinned

  Şi cam cîte ştii? Si doi, moka se refera la ceva umilitor - spre deosebire de pomana care e un ritual mistic respectabil. Nu cred ca scopul celor care au organizat acest forum a fost unul de umilire si nici ca se administreaza discretionar. Si te anunt, ca sa mai stii inca si alte lucruri care iti vor folosi in viata (pentru ca esti inca la inceput de drum), ca pe acest forum sint foarte multe persoane respectabile pe care le jignesti prin aceasta atitudine pe care o ai. Si trei, in toate aparitiile tale ca comentator observ un ton superior caruia - marturisesc aici in public - nu i-am gasit nicio justificare, baza sau legatura cu realitatea. semnez: Marius Roşiu. *pe tine cum te cheamă?
 6. Cumpar pedala equalizer Behringer EQ700. De fapt accept orice pedala de equalizer pentru chitara, dar sa nu fie scumpa, deoarece o folosesc colateral, doar pentru monitorizare. Marius Rosiu. mrosiu@yahoo.com
 7. whisky

  ofer Lectii De Chitara Cu Marius Rosiu

  Anuntul contine toate detaliile importante si care conteaza. Restul tine de felul in care urmeaza sa lucram, in functie de nivelul si tendintele fiecaruia dintre cursanti. Trimite in mesaj privat numele, numarul de telefon si pagina de Facebook. O sa iau legatura cu tine in maxim doua zile.
 8. whisky

  Posturi pinned

  Bine, dar tot nu sint lamurit cum e cu pin-urile astea. Se iau printr-un contract cu site-ul contra cost, se obtin la cerere, cum trebuie facuta cererea - caci vektor a afirmat ca in niciun caz nu se da pe prietenie, gasca, pile sau rudenie (cel mult am prins ca e o treaba de cum are cineva chef, si asta ar fi naspa). Asadar sa ne explice cineva clar si frumos, pe intelesul tuturor cum se obtine pin la un anunt. La urma urmelor asta era si tema acestui topic. Mersi.
 9. whisky

  Posturi pinned

  Oh, dar mie mi se pare chiar jignitor felul in care ne vorbesti, domnule Victor, adica user vektor - Power Moderator. Cum am scris si mai sus, eu am crezut ca aceste pin-uri se obtin printr-un contract cu proprietarul site-ului RGC in care platesti in functie de serviciul pe care-l doresti, suplimentar fata de metodele obisnuite pe care le are la indemina orice utilizator. Or acum aflu ca ele sint alese arbitrar in functie de anumite stari si preferinte din judecata proprie sau a bunului plac al unora de pe acest forum. In plus, fraza in care ne ameninti cu lista neagra e deja urîta rau. Daca acest forum are un director general, un manager, l-am ruga sa intervina si sa judece lucrurile echilibrat, fara sa ne-o taie scurt gen "Ce vreti, ba', asa vreau eu, va pun pe lista neagra"! mie asa mi-a sunat. Tonul dumitale, dle vektor, e urît, vad ca si Feedback-ul dvs are suspect de multe puncte negative.
 10. whisky

  Posturi pinned

  Am presupus intotdeauna ca aceste pin-uri se obtin prin plata unei anumite sume de bani. Nu-i asa? Daca se obtin altfel, de ce nu stie nimeni. Deci, de fapt, cerem unui administrator de forum RGC sa ne explice clar cum se pun aceste pin-uri.
 11. Salut. De un timp folosesc numai pene sharp, asa ca am ramas cu un stoc din cele model clasic. Le ofer la schimb sau la vînzare. 1,72 Lei / 1 buc. Marius: 0727.453.906
 12. whisky

  Poze cu chitarele noastre

  Salut, de unde ai comandat griful de Fender? e original? M-ar interesa unul pe rosewood. Cit costa? Mersi.
 13. Cunosti provenienta lemnului? Stiu, din discutiile cu un lutier batrin de viori, ca lemnul pentru instrumente muzicale nu poate fi luat chiar de oriunde, ci din paduri unde copacii cresc in mediul lor natural, in salbaticie, in liniste, nu in zone poluate sau zgomotoase. Deasemenea ce ne poti spune despre vechimea lemnului? sau despre cit de uscat trebuie sa fie, care e gradul de umiditate optim? Din ce sectiune a trunchiului e ales? si, fireste, poate mai aflam si alte detalii despre acest medium minunat intre suflet si realitate, chitara. Mersi.
 14. Dar ce s-a intimplat la bridge? De ce ai razuit vopseaua de jur imprejurul lui?
 15. Anuntul nu mai e valabil. Topic inchis.