whisky

Active Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

131 Excellent

About whisky

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Ludovic Blues
 • Gear
  - Fender Stratocaster American Deluxe
  - Ibanez RG 350 customized
  - 2 x Squier - customized

  - Teisco PG-125 E Professional 60th - 60W
  "Tokyo Electric Instrument and Sound Company"

  Pedalboard:
  - Carl Martin DC Drive
  - Boss Compressor CS3
  - Boss AW-2
  - Boss Delay DD7
  - Korg Pitchblack PB-01 tuner
  - BOSS ML-2 Metal Core
  - Ibanez TS808 sw TS9
  - EHX Reverb Holy Grail

Recent Profile Visitors

9,950 profile views
 1. Cumpar o doza stock humbucker de bridge. Imi trebuie la culoarea neagra pentru noua configuratie a chitarii si sa fie modelul fara capac. Am nevoie sa aiba in jur de 8,5 K. Marius: 0733.136.008 Bucuresti. 
 2. Imi cer scuze administratorului, dar cred ca am postat anuntul acesta unde nu trebuie. Am sa-l repostez la chitari, cred ca acolo ii e locul mai degraba. Multumesc frumos de intelegere (e prima oara cind mi se intimpla in 11 ani :)
 3. Cumpar o doza stock humbucker de bridge. Imi trebuie la culoarea neagra pentru noua configuratie a chitarii si sa fie modelul fara capac. Am nevoie sa aiba in jur de 8,5 K. Marius: 0733.136.008 Bucuresti.
 4. Ok. Vorbim la telefon. Mersi.
 5. whisky

  ofer Lectii De Chitara Cu Marius Rosiu

  * Noul numar de telefon: 0733.136.008
 6. Vand trape de bas cu vată bazaltică (cele mai eficiente) construite dupa scheme si dimensiuni de catalog: vată bazaltică, izolatie cu vată sintetică anti-praf si invelite in pânza speciala prin care trece sunetul, totul pe schelet de lemn. Le-am folosit in studio si la sala de repetitie. Am deasemenea si câteva in apartament, pentru ca, in plus, reduc considerabil posibilitatea de a deranja vecinii chiar si atunci când exersez sau cânt la volum mare. Intr-un studio audio ori intr-o sala de repetitie e nevoie de diverse materiale pentru crearea unui mediu propice lucrului. Cele mai importante elemente sunt trapele de bas. Este gresit sa se foloseasca numai burete. Acesta e destinat sa absoarba doar anumite frecvente si daca e prea mult, strica si denatureaza. Trapele de bas au o constructie speciala, trebuie sa se incadreze in anumite dimensiuni si obligatoriu trebuie sa contina vată bazaltică care e altceva decât vata de sticla, a nu se confunda. Vata bazaltică este mult mai grea decât cea de sticla si este cea mai eficienta in ameliorarea frecventelor joase in exces care apar inevitabil intr-o camera de studio si mai ales in salile de repetitie. Secretul unui sunet bun este folosirea obligatorie a trapelor de bas pe bază de vată bazaltică, asezate in primul rând la colturile camerei. Iata lista de piese: 1 buc: 217 x 38,5 x 10 (cm) = 90 Lei 2 buc: 205 x 38 x 10 (cm) = 170 amândouă 2 buc: 89 x 52 x 10 (cm) trapezoidale, functie colt muchie = 160 amândouă 2 buc: triunghi cu latura de 32cm x 10,5 cm grosime = 120 amândouă 1 buc: cloud (vezi schema si foto) = 200 Lei Cloud este o piesa indispensabila intr-un studio mai ales, dar e bun si la sala de repetitie. Se agata la 10 - 20 de cm de tavan, daca se poate si inclinat la un unghi convenabil de câteva grade in lungul camerei. Acest dispozitiv simuleaza una din conditiile esentiale ale unui studio sau ale unei sali, aceea de a nu exista pereti paraleli, respectiv in acest caz tavan-dusumea. *ATENŢIE: Scopul acestui topic este doar pentru vânzarea acestor piese, nicidecum pentru discutii pe tema acusticii. Subiectul e foarte vast, e inginerie multa, necesita ani de studiu si experienta. Nu pretind ca sunt specialist, insa m-am documentat mult, cat am putut, despre cum se construieste un studio audio si o sala de repetitie. Asadar am incercat doar sa rezum câteva explicatii succinte despre aceste piese, ca sa fie pe intelesul cât mai multor colegi. Multumesc. Acord reducere de 15% la tot pachetul. Marius: 0733.136.008 - Bucuresti mrosiu@yahoo.com
 7. whisky

  TC-Helicon Voice Correct

  Il am eu. E bun. Sint multumit de el. Face tot ce zice in reclamele la el. Nu te supara ca intreb, la ce nivel profesional esti? pt ca as putea sa-ti dau citeva sugestii in cunostinta de cauza legat de efectul acesta.
 8. whisky

  fuzz

  Super. E chiar interesant. N-am mai auzit timbrul asta. Atentie! nu fac misto, dar are exact sunet de drîmbã. I-ai putea gasi un nume original legat de termenul romanesc in combinatie cu fuzz.
 9. Mai jos ai citeva site-uri de unde poti cumpara componente electronice, mai ales ca sint dedicate hobby-urilor muzicale. Al cincilea din lista e in Bucuresti si e un pic mai scump decit celelalte. Mai sint si altele in Europa, Asia, USA, dar eu de aici cumpar din cind in cind atunci cind am nevoie si n-am intimpinat niciodata probleme. Fireste, si ebay este o varianta la care recurg uneori. www.taydaelectronics.com www.banzaimusic.com www.musikding.de www.mammothelectronics.com http://adelectrocom.ro
 10. whisky

  Posturi pinned

  Observ ca ti-e rusine cu numele tau real de nu ti-l spui in public. Nu dau umilinta mea pentru rusinea ta.
 11. whisky

  Posturi pinned

  Şi cam cîte ştii? Si doi, moka se refera la ceva umilitor - spre deosebire de pomana care e un ritual mistic respectabil. Nu cred ca scopul celor care au organizat acest forum a fost unul de umilire si nici ca se administreaza discretionar. Si te anunt, ca sa mai stii inca si alte lucruri care iti vor folosi in viata (pentru ca esti inca la inceput de drum), ca pe acest forum sint foarte multe persoane respectabile pe care le jignesti prin aceasta atitudine pe care o ai. Si trei, in toate aparitiile tale ca comentator observ un ton superior caruia - marturisesc aici in public - nu i-am gasit nicio justificare, baza sau legatura cu realitatea. semnez: Marius Roşiu. *pe tine cum te cheamă?
 12. Cumpar pedala equalizer Behringer EQ700. De fapt accept orice pedala de equalizer pentru chitara, dar sa nu fie scumpa, deoarece o folosesc colateral, doar pentru monitorizare. Marius Rosiu. mrosiu@yahoo.com
 13. whisky

  ofer Lectii De Chitara Cu Marius Rosiu

  Anuntul contine toate detaliile importante si care conteaza. Restul tine de felul in care urmeaza sa lucram, in functie de nivelul si tendintele fiecaruia dintre cursanti. Trimite in mesaj privat numele, numarul de telefon si pagina de Facebook. O sa iau legatura cu tine in maxim doua zile.
 14. whisky

  Posturi pinned

  Bine, dar tot nu sint lamurit cum e cu pin-urile astea. Se iau printr-un contract cu site-ul contra cost, se obtin la cerere, cum trebuie facuta cererea - caci vektor a afirmat ca in niciun caz nu se da pe prietenie, gasca, pile sau rudenie (cel mult am prins ca e o treaba de cum are cineva chef, si asta ar fi naspa). Asadar sa ne explice cineva clar si frumos, pe intelesul tuturor cum se obtine pin la un anunt. La urma urmelor asta era si tema acestui topic. Mersi.
 15. whisky

  Posturi pinned

  Oh, dar mie mi se pare chiar jignitor felul in care ne vorbesti, domnule Victor, adica user vektor - Power Moderator. Cum am scris si mai sus, eu am crezut ca aceste pin-uri se obtin printr-un contract cu proprietarul site-ului RGC in care platesti in functie de serviciul pe care-l doresti, suplimentar fata de metodele obisnuite pe care le are la indemina orice utilizator. Or acum aflu ca ele sint alese arbitrar in functie de anumite stari si preferinte din judecata proprie sau a bunului plac al unora de pe acest forum. In plus, fraza in care ne ameninti cu lista neagra e deja urîta rau. Daca acest forum are un director general, un manager, l-am ruga sa intervina si sa judece lucrurile echilibrat, fara sa ne-o taie scurt gen "Ce vreti, ba', asa vreau eu, va pun pe lista neagra"! mie asa mi-a sunat. Tonul dumitale, dle vektor, e urît, vad ca si Feedback-ul dvs are suspect de multe puncte negative.