www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

whisky

Active Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

139 Excellent

About whisky

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Ludovic Blues
 • Gear
  - Fender Stratocaster American Deluxe
  - Ibanez RG 350 customized
  - 2 x Squier - customized

  - Teisco PG-125 E Professional 60th - 60W
  "Tokyo Electric Instrument and Sound Company"

  Pedalboard:
  - Carl Martin DC Drive
  - Boss Compressor CS3
  - Boss AW-2
  - Boss Delay DD7
  - Korg Pitchblack PB-01 tuner
  - BOSS ML-2 Metal Core
  - Ibanez TS808 sw TS9
  - EHX Reverb Holy Grail

Recent Profile Visitors

11699 profile views
 1. Vezi ca nu e nevoie sa tot scrii up din cind in cind, iti vei incarca inutil anuntul. O data la 24 de ore ti se activeaza un buton negru la anunt pe care scrie BUMP, apesi pe el si anuntul face acelasi lucru ca atunci cind scrii up, adica apare primul in lista.
 2. Vand efect de voce TC Helicon Voicetone Doubler. Vine cu alimentatorul original. 450 Lei Marius - Bucuresti 0727.453.906
 3. Probabil ca ai auzit de Gearmandude https://www.youtube.com/user/gearmanndude . Fa niste videoclipuri ca el cu pedala originala si cu clona facuta de tine. Cinti aceeasi tema la chitara cind pe original, cind pe clona. Atunci lucrurile vor fi clare si vei putea sa-ti vinzi mai bine munca.
 4. Pentru stilul funk trebuie sa ajungi sa stapinesti foarte bine ritmica, armoniile si balansul. Ca de fapt in orice alt stil e importanta tehnica miscarii mainii drepte care in cazul asta are citeva particularitati pe care ti le poate explica doar un profesor bun si, nu in ultimul rind tehnica mainii stingi in executarea acordurilor (se articuleaza mult, se stopeaza, se face mute pe una, doua, trei sau chiar patru corzi, se pedaleaza foarte mult, se aluneca, se simplifica etc). Pentru inceput recomand sa asculti foarte multa muzica pe stilul pe care ti-l doresti si concomitent sa inveti bine multe, foarte multe acorduri, sa le schimbi usor, repede, cursiv si sa incerci sa cinti mult timp armonie, chiar simultan cu piesele pe care le asculti - doar pe clean, cu doar cel mult un compresor. Odata intrat in groove, improvizatiile solistice vor veni aproape de la sine (fireste, asta inseamna pe deasupra alte cunostinte, cel putin despre moduri si pentatonice). E mult de vorbit insa pentru inceput sper sa iti fie de folos aceste citeva mici indrumari din partea unui profesor de chitara.
 5. Sa intelegem ca l-ai facut tu? Pot spune ca e foarte frumos lucrat si, prin urmare, cred ca si calitatea sunetului efectului e pe masura. Munca la asa ceva valoreaza mult mai mult decit ceri, ca sa nu mai punem la socoteala si materialele si timpul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.