whisky

Active Members
 • Content count

  129
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

128 Excellent

About whisky

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  nu numai

Contact Methods

 • Yahoo
  mrosiu@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Marius Rosiu
 • Trupa
  Ludovic Blues
 • Scule
  - Fender Stratocaster American Deluxe
  - Ibanez RG 350 customized
  - 2 x Squier - customized

  - Teisco PG-125 E Professional 60th - 60W
  "Tokyo Electric Instrument and Sound Company"

  Pedalboard:
  - Carl Martin DC Drive
  - Boss Compressor CS3
  - Boss AW-2
  - Boss Delay DD7
  - Korg Pitchblack PB-01 tuner
  - BOSS ML-2 Metal Core
  - Ibanez TS808 sw TS9
  - EHX Reverb Holy Grail

Recent Profile Visitors

9,596 profile views
 1. Posturi pinned

  Bine, dar tot nu sint lamurit cum e cu pin-urile astea. Se iau printr-un contract cu site-ul contra cost, se obtin la cerere, cum trebuie facuta cererea - caci vektor a afirmat ca in niciun caz nu se da pe prietenie, gasca, pile sau rudenie (cel mult am prins ca e o treaba de cum are cineva chef, si asta ar fi naspa). Asadar sa ne explice cineva clar si frumos, pe intelesul tuturor cum se obtine pin la un anunt. La urma urmelor asta era si tema acestui topic. Mersi.
 2. Posturi pinned

  Oh, dar mie mi se pare chiar jignitor felul in care ne vorbesti, domnule Victor, adica user vektor - Power Moderator. Cum am scris si mai sus, eu am crezut ca aceste pin-uri se obtin printr-un contract cu proprietarul site-ului RGC in care platesti in functie de serviciul pe care-l doresti, suplimentar fata de metodele obisnuite pe care le are la indemina orice utilizator. Or acum aflu ca ele sint alese arbitrar in functie de anumite stari si preferinte din judecata proprie sau a bunului plac al unora de pe acest forum. In plus, fraza in care ne ameninti cu lista neagra e deja urîta rau. Daca acest forum are un director general, un manager, l-am ruga sa intervina si sa judece lucrurile echilibrat, fara sa ne-o taie scurt gen "Ce vreti, ba', asa vreau eu, va pun pe lista neagra"! mie asa mi-a sunat. Tonul dumitale, dle vektor, e urît, vad ca si Feedback-ul dvs are suspect de multe puncte negative.
 3. Posturi pinned

  Am presupus intotdeauna ca aceste pin-uri se obtin prin plata unei anumite sume de bani. Nu-i asa? Daca se obtin altfel, de ce nu stie nimeni. Deci, de fapt, cerem unui administrator de forum RGC sa ne explice clar cum se pun aceste pin-uri.
 4. Salut. De un timp folosesc numai pene sharp, asa ca am ramas cu un stoc din cele model clasic. Le ofer la schimb sau la vînzare. 1,72 Lei / 1 buc. Marius: 0727.453.906
 5. Poze cu chitarele noastre

  Salut, de unde ai comandat griful de Fender? e original? M-ar interesa unul pe rosewood. Cit costa? Mersi.
 6. Cunosti provenienta lemnului? Stiu, din discutiile cu un lutier batrin de viori, ca lemnul pentru instrumente muzicale nu poate fi luat chiar de oriunde, ci din paduri unde copacii cresc in mediul lor natural, in salbaticie, in liniste, nu in zone poluate sau zgomotoase. Deasemenea ce ne poti spune despre vechimea lemnului? sau despre cit de uscat trebuie sa fie, care e gradul de umiditate optim? Din ce sectiune a trunchiului e ales? si, fireste, poate mai aflam si alte detalii despre acest medium minunat intre suflet si realitate, chitara. Mersi.
 7. Dar ce s-a intimplat la bridge? De ce ai razuit vopseaua de jur imprejurul lui?
 8. Anuntul nu mai e valabil. Topic inchis.
 9. Pret: 90 Lei Vand DI Behringer DI20 ULTRA-DI dual channel, deci dublu, cu doua canale. E nefolosit, nou-nout. Cumparat anul asta in aprilie 2017, are garantie 24 de luni, pina in 2019. Perfecta stare de functionare. Atasez si manualul pdf ca sa economisiti timp. http://www.senia.ro/di-box-behringer-di20/1071-1?search_query=di20&results=2 Pret: 90 Lei. Bucuresti 0727.453.906 Behringer di20.pdf
 10. Salut. Ti-am raspuns acum in PM (mesaj privat).
 11. A fost o intrebare serioasa, nu una ironica.
 12. Ai cumva un magazin de instrumente muzicale? Unde este situat? Mersi.
 13. vând [EXPIRAT] Squier Bullet Strat

  Fara citeva poze bune (cel putin vreo 6 sau 7, din mai multe unghiuri) si fara detalii despre chitara, anuntul tau e egal cu zero.
 14. Salutare, barbatilor, Am tot vrut sa anunt aici, scuze de intirziere: Azi 8 iunie si simbata 10 iunie in Club Louisiana are loc Guitarist Meeting in memoria lui George Patranoiou, cel mai bun chitarist pe care l-a avut Romania. Va asteptam.