• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Gubesz

Newcomers
 • Content count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

63 Excellent

About Gubesz

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  satu mare

Recent Profile Visitors

3,444 profile views
 1. Headul a plecat,se paote inchide! Merci RGC!
 2. Revine la vanzare,sau schimb cu chitara de aceeasi valoare!
 3. Se poate inchide!
 4. alimentare europeana,220V!
 5. Pret: 3500 RON Localitate: Satu-Mare Contact: instant messenger Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand un head Peavey XXX,made in U.S.A. in stare foarte buna atat estetic cat si functional,nu a fost umblat la amp,all original inclusiv footswitch-ul!Este un amp cu 3 canale:clean-crunch-ultra,eq si volum independent pe fiecare canal,pe footswitch are un switch cu care poti activa sau dezactiva effectele din loop! Motivul vanzarii este ca trec pe ceva mai soft,mai vintage,sunt interesat si de schimburi cu combo 1x12,2x12 full lampi Fender!Marshall sau alte schimburi nu ma intereseaza!!! Pretul este de 3500 ron,negociabil!
 6. Pret: 5000 RON Localitate: Satu-Mare Contact: instant messenger Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand un head Randall RM100KH Kirk Hammet Signature in stare foarte buna,lampile nu demult schimbate,bias reglat. Pretul este 5000 ron negociabil,accept si schimburi.
 7. Pret: 450 RON Localitate: Satu-Mare Contact: instant messenger Accept schimburi: Accept schimburi Vand pedala Fulltone Distorsion Pro DP-1 made in U.S.A. in stare buna! Pretul este 450 ron sau merg si schimburi.
 8. Pret: 3200 RON Localitate: Satu-Mare Contact: instant messenger Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand un combo Marshall JCM2000 TSL 602,in stare foarte buna,nu s-a umblat la ea,totul este original inclusiv Footswith-ul,pentru cine este interesat trimit poze detaliate. Pretul este 3200 negociabil,dar sunt interesat si de schimburi,chitari,amp,efecte...etc!
 9. Salutare!Dacă nu se dă in Bucuresti pe mine mă interesează!
 10. Salutare! Care ar fi ultimul pret?
 11. schimb

  S-a dat,se poate inchide! Merci RGC!
 12. schimb

  S-a dat,se poate inchide! Merci RGC!
 13. Pret: 0 RON Localitate: Satu-Mare Contact: instant messenger Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb chitara Schecter Omen 6 Extreme fr in stare foarte buna,doza bridge schimbata cu un seymour duncan full shred,potentiometru ton push-pull. La schimb ma intereseaza doar chitari cu bridge fix sau wilkinson inafara de chitari tip Les Paul,exclus modele floyd-rose.