www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sam

Veteran
  • Posts

    2523
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Ploiesti

Recent Profile Visitors

19970 profile views

sam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3.5k

Reputation

  1. Foarte fain, l-am vazut in Barcelona pe 13 aprilie, recomand! Show-ul in sine destul de modest comparativ cu The Wall-ul pe care l-am vazut de 2 ori, in Bucuresti si Atena. Ma refer la sonorizare, lumini, efecte, etc. Dar prestatia si sine si senzatia de Pink Floyd live (fie ea si doar cu Roger Waters) priceless! Iar playlist-ul excelent dupa gustul meu. Eu in locul tau n-as vinde biletele. Daca ai posibilitatea sa te duci, nu sta pe ganduri!
  2. sam

    Ce Ne Mai Enerveaza

    Pe mine mă enervează legăturile de mărar cumpărate din piață, alea legate (bobinate practic) cu multă ață de cusut. Cam un sfert de papiotă per legătură... De nici nu știi dacă ai cumpărat ață sau mărar... N-am nimerit forumul corect, nu?
  3. 15G nu are mufa pentru footswitch => nu suporta. 25R are/suporta
  4. Roberto, aia cu esenta moale era evident o gluma. Ce incercam sa-ti spun e ca pana sa te apuci sa vinzi chitare "custom la comanda", ar trebui sa inveti sa le si faci. Eu iti doresc succes oricum, daca chiar te pasioneaza subiectul ai tot timpul din lume sa inveti si sa te perfectionezi!
  5. Mie imi place omul, e vizionar! A facut un prototip (pe care il vinde inainte de a fi functional), dupa care trece imediat la productia de unicate. Maine-poimaine gaseste finantare pe Kickstarter, isi deschide o fabricuta si trece la productia de serie @Roberto2001: Lasand gluma la o parte, fa o chitara de care sa fii in primul rand tu multumit, du-te dup-aia cu ea la cativa chitaristi si daca se ajunge la concluzia ca se poate canta pe ea, te poti gandi si la vanzare. Daca nu, inseamna ca ai gresit undeva. Deocamdata las-o mai usor cu vanzarea si comenzile, la cum se prezinta marfa n-a prea venit momentul...
  6. @Roberto2001: In locul tau as folosi numai lemn de esenta moale. Nu de alta, dar daca reusesti sa pacalesti pe careva sa iti dea bani pentru o "chitara custom la comanda", sa te doara mai putin cand te bate cu ea ))
  7. @Roberto2001: Gasesti pe internet materiale aproape nelimitate despre cum sa construiesti o chitara. Exista oameni (inclusiv aici pe forum) de la care ai ce invata legat de constructia de chitare. Daca vrei sa faci asta, poate n-ar strica sa te si documentezi un pic. De la un copac proaspat taiat pana la o chitara, e cale lunga... Fara suparare, dar aia de pe OLX e ce vrei tu, numai chitara nu... Ah, ca ai facut-o pentru amuzament, ca ai vrut sa faci o opera de arta abstracta sau pur si simplu tamplarie, mai merge.. Concluzia: lasa un pic rindeaua jos, apuca-te un pic de citit despre ce presupune 'mestesugul' asta, si mai vezi tu dup-aia. Parerea mea... Bafta!
  8. sam

    Black Friday

    Asta se intampla in fiecare an, e deja cunoscuta si dovedita treaba. Sunt totusi si exceptii, dar putine. La fel cum spui si tu, urmaream un produs de cateva luni, l-au scumpit inainte de BF, dar chiar daca reducerea era mincionoasa s-a intamplat totusi de BF sa fie mai ieftin decat cel mai mic pret din timpul anului. Per total reducerea reala nu era mai mare de 10% (desi ei o prezentau ca fiind 30 sau 40%) dar per total pretul tot era un pic mai mic decat normal. Daca urmaresti preturile si stii ce cauti mai ai o sansa. Daca te lasi dus de val si crezi in reducerile lor de 30-50-70% (si nu stii pretul real al produsului) e foarte posibil sa-l iei de BF la pret normal sau chiar mai mare.
  9. Cauta in topicul asta, vezi ca s-au postat de-a lungul timpului mai multe link-uri cu magazine online sau offline. Poate ai noroc sa gasesti pe-acolo. https://forums.rgc.ro/topic/82583-de-unde-pot-cumpara-potentiometri-buni/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.