www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Posho

Veteran
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Posho last won the day on December 2 2018

Posho had the most liked content!

Community Reputation

1,396 Excellent

About Posho

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Other Information

 • Gear
  PRS-uri, Les Paul-uri, Marshall-uri, Zildjianuri

Recent Profile Visitors

8,045 profile views
 1. Posho

  Fraude OLX

  Mie-mi place cablul ala rosu spiralat. Asezonat cu niste pamint de flori sau, dupa preferinta clientului cu ulei de motor. Ars. Uleiu' nu motoru'. Da Daca e si din generatia chitarelor Savoy e si bun. Da
 2. Posho

  Gibson Custom 1969 Ebay

  Trecind peste faptul ca pretul este urias pentru o chitara (pentru orice chitara din lumea asta, ca mai nou o ia razna cu totul!), daca esti dispus sa dai atit pe ea, nu are interventii/hacuieli si are acte la ea atunci esti ok. Vezi ca la cit de ieftin e transportul intre Romania si Italia poate fi mai convenabil (eventual si mai sigur) sa mergi acolo s-o vezi. Nu e obligatoriu sa-ti fie pe plac chiar daca e un LP Custom si asta n-o stii pina n-o tii in mina.
 3. Ntz, generatia asta. Sau mai bine Scheckteru' lu' Knopfler, na!
 4. Pacat ca nu s-au fabricat (daca bine stiu eu) MIJ in 22 de taste, te-as fi lasat repede fara ea. Bafta!
 5. Posho

  Poze de tot felul

  Jurnalul National a descoperit calatoria in timp! Inainte. Parol!
 6. Posho

  Cinema Club

  Revad un film misto, "Wag The Dog" (Robert De Niro si Dustin Hofmann sint garantii ca oricit de prost ar fi scenariul, filmul va fi misto) si ma distreaza foarte tare ideea ca am un amic direct implicat in comunicare politica si care vinde chestii pe la alegeri, referendumuri si asa. Sigur ca e ridicol insa asta e lumea in care traim. Vorba e a lui nu a mea. Aaa, si muzica Mark Knopfler. https://filmehd.net/wag-the-dog-inscenarea-1997-filme-online-hd.html
 7. Posho

  Intrebare chitara Reghin tip Constanta

  Bata-le dumnezo ragalii, astea-s chitarele de 339 de lei si nu, nu au avut truss rod. Been there, had that. Unele veneau cu corzi de plastic, altele cu corzi de metal. Corzi de metal Hora, chiar daca pe unele scria Gipson (da, exact asa, Gipson). E-adevarat, cele care ar fi fost cu corzi de plastic aveau cheile (nu inteleg de ce le numiti cheite), respectiv tija acoperita cu un tub de plastic, ceramica sau pe-acolo. Daca puneai corzi de metal pe el tubul ala se spargea si rezulta ce se vede. Observati de asemenea ca tija cheii are doua gauri pentru prinderea corzii. Asta pentru ca dupa o vreme se puneau aceleasi chei si asa cum se vede la cele doua instrumente dar si cu tija perpendicular pe planul lopetii/prin ea. Economii, chestii, socoteli. Chitarele astea au sunat toate intotdeauna la fel, a zdranganitura de Casa Pionierilor. Nu-mi aduc aminte cit costau chitarele "de clasica", erau toate in culoarea lemnului (fata), modelul de intrare sa fi fost 481 lei si parca mai era unul la 771. Restul, cele "adevarate" nu stiu unde se gaseau in comert.
 8. Posho

  Magazine Virtuale De Instrumente Muzicale (ro)

  Ntz, n-are cum. Argumentul cu falimentul Gibson e cit se poate de fals si se potriveste ca nuca-n perete, asta ca nu-i spun nada pentru naivi. Mai apoi: oricit am cautat n-am dat peste niste date de identificare ale companiei, o adresa de business (fizica), numere de telefon etc. Conform legii sint obligatorii. Inca: limbajul folosit in prezentarea site-ului trebuie sa fie un semnal de alarma pentru oricine. Mie imi lasa impresia unei tepe chinezesti. Nu contest ca un Les Paul la 220 de iepuroi e tentant, chiar de e un Chipson. Dar sa-mi las datele cartii de credit pe-acolo asta nu. Chiar nu.
 9. Posho

  Import chitara din America

  Comercialmente tu nu importi ceva, tu transporti ceva cu avionul. Nu ai probleme aici. Da, poti avea probleme daca vrei ca instrumentul sa calatoreasca cu tine. Mai putine din US spre Europa. Daca nu poti sa obtii in timp util confirmarea companiei aviatice (scrisa nu altfel!) ca-ti primesc chitara in cabina de calatori fie ii iei un flight case zdravan fie vorbesti cu echipajul inainte de imbarcare. MULT INAINTE de imbarcare. Nu ai asemenea probleme daca instrumentul are ambalajul original, poate merge linistit la baietii care dau cu el de toti peretii la incarcare. In caz de Doamne fereste si nu ti-o accepta inauntru nu te sfii sa faci scandal, ca esti artist, ca instrumentul ala te reprezinta, ca e ceva personal, intim, chitara va fi dusa de o stewardesa in avion si vei fi ok.
 10. De vinzare la preturi 75% din pretul Thomann Cinel Zildjian China Thrash 14" Cinel Zildjian K Custom 8" Cinel Meinl Generation X 10" Rototumuri Pearl cu fete Remo Pinstripe black si stativ Mapex. Husa Pulse 22" groasa, 3 compatimente.
 11. Posho

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Aveam citeva anunturi de vinzare, cinele. Vad ca au disparut. Help
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.