www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Posho

Veteran
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

Posho last won the day on May 15

Posho had the most liked content!

Community Reputation

1451 Excellent

About Posho

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Other Information

 • Gear
  PRS-uri, Les Paul-uri, Marshall-uri, Zildjianuri

Recent Profile Visitors

9119 profile views
 1. Mai, parca l-am vazut mai acum doua zile pe pirtie la Sinaia, a sarit din telescaun. Sigur el era, avea in mina flaconul de bere de 2l si-l agita spre un urs
 2. Cred ca mai am eu unul sau poate doua. Sa se termine povestea cu virusache si sa le caut la sala in fieraraie.
 3. Zoltan, vezi ca aia e putin altfel. Ceva "piscatura" de microfon la buze am mai patit mai multi. Dar la o de-asta cu diferente de potential mari intre chitara si restul de pe-acolo am fost martor. Regretatul Iuliu Merca a fost proiectat direct in tobe de pe urma unui astfel de fenomen. Nu sint electronist, nu cunosc ce se intimpla de fapt in instalatia aia. Iuliu s-a ales cu niste arsuri la mina stinga (altii spun ca a avut si niste fracturi la mina sau la degete), nu grave insa putea iesi urit de tot. Eu n-am fost atent chiar atunci, in mod sigur sint altii care si inteleg ce s-a intimplat si au fost martori. LE - cind "m-am trezit" eu, pe scena fugeau citiva tehnicieni smulgind literalmente cabluri care de pe unde apuca.
 4. Nu mai stiu de cite ori am fost intrebat (in anii 70 - 80) cind a venit vorba despre chitara electrica daca o bag in priza. Uite ca se poate
 5. Posho

  R.I.P. Neil Peart

  S-a dus unul dintre cei mai mari, Neil Peart, 67, cancer "la creier" (cf The Guardian).
 6. Acuma daca nu gasesti cutii poti imbraca tocurile in carton ondulat, niste scotch si cred ca suficient incit sa le protejeze si de julituri si de eventuale socuri. Ca tot asa, m-am trezit avind de trimis tot felul de lucruri de varii dimensiuni si mi se facuse jena sa tot cer cutii, cutiute si de-astea ba pe la farmacii, ba pe la Mega Image si asa. Cel mai simplu a fost sa merg la un brico-ceva (unde vind ei citeva modele de cutii de carton), sa iau o rola de folie cu bule, o rola de carton ondulat si niste scotch si sa imbrac ce aveam de trimis. Rezultatele au fost peste asteptari. Bafta!
 7. Pentru clientul de Olx costa 2990 de iepuroi. Daca insa esti un "cunoscator interesat" te costa 7000.
 8. Sint cam alte locuri in care sa cauti, cenacluri, cercuri de poezie, de litere, undeva in zona asta. Sigur, nu e exclus sa dai peste un inginer sau un medic daruit pentru asa ceva. Poezie nu versificatie ca de-aia poa' sa scrie si o sudorita suferinda in amor. In privinta meseriei de textier cred ca e mai bine sa nu ma pronunt ca sigur mi-ar iesi vorbe grele de nu insalubre de-a binelea. Adaug doar ca o de-asta, textiera de muzica usuratica romaneasca, altminteri mult prea celebra, textiera, zic, ciripea ea intr-un interviu la Radio Romania prin anii '90 cum ii vin ideile de texte pentru muzica lu' barbat'su. Cind bucatareste! La cum ii si ieseau textele ori muzele se ascundeau bine de tot printre cratite ori femeia gatea prost. Ori ambele, ca muzele-astea ale scrisului au si ele limitele lor, de toane sa nu vorbim.
 9. Ca afacere pentru Cluj harmalaia asta butonard-potentiometrica o fi buna, zice-n presa ca s-au facut 45 de milioane de iepuroi. Sigur, presa manichiuristica scrie ea ca n-o doare la tastatura. Totusi, 45 de milioane de iepuroi ce? Cifra de afaceri, adica buget + cazare + masa + adiacente (tarabe, transport etc)? Ca ma indoiesc foarte ca adunatura asta face un asemenea profit in 3 zile sau cit o tine. Daca da, zau de nu-mi vind miine toate si ma apuc de asa ceva, ce sa-mi bat capul cu furnizori, cu logistica, cu plati, cu Anaf si cu alte de-astea cind am hype-ul gata facut, junimea necoapta gata fezandata feisbucistic dind navala s-o las cu buzunarele goale, influenceri de de toate pun umarul singuri, doar sa-i las in culise. Perfect. Abia astept, muncesc o saptamina, hai o saptamina si ceva, inca 3-4 zile dupa "festival" ca trebuie sa iau legatura cu agentii cite unuia mai spalat (si sa rezerv/dau avans), RW sa zicem, restul sint oricum abonati, van Buraj ala sau cum il cheama a-nvatat drumul de la Bucuresti la Constanta si dupa aia la Cluuuuj. Maninca si el o piine. Ori e G-Easy ori cine stie ce alta aratare de-asta reciclatoare si sample-ista. Ramine totusi o parte buna pentru Cluj si pentru asta Bravo Administratiei, asta fara urma de gluma. Sint bani produsi in Cluj, bani care mai apoi ajung in cresterea buna si sanatoasa a orasului, asta e foarte bine si se vede de la o posta.
 10. Am avut una de-asta. 793 de lei a platit mama pe ea
 11. De vinzare o caruta de cinele si kestii. Folosite foarte putin, la sala, sint in stare foarte buna. Acum stau intr-o husa si ocupa loc degeaba. Nu au crapaturi, deformari sau defecte. - Zildjian Oriental China 14 - 500 lei - Zildjian China thrash-splash 11 - 400 lei - Zildjian K Custom Dark Splash 8 - 400 lei - Meinl X Raab - Meinl AA Generation X - rototumuri - chimes Rhythm Tech 20 - Husa Pulse 24", 3 compartimente, foarte groasa.
 12. Vind un MXR M 134 Stereo Chorus in cutie, cu alimentatorul original, stare foarte buna, 500 lei, si un Blackstar Distx in aceeasi stare, 450 lei. Sint cumparate second de pe forum (s-au despartit de ele Nicu Barbieru respectiv Sam) si sint in stare noua. Nu le-am folosit, stau degeaba linga pedalier si e pacat de ele. Daca le ia cineva impreuna voi plati eu transportul. Revin cu poze daca e cazul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.