www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Posho

Veteran
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Feedback

  100%

Posho last won the day on May 16

Posho had the most liked content!

Community Reputation

1,438 Excellent

About Posho

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Other Information

 • Gear
  PRS-uri, Les Paul-uri, Marshall-uri, Zildjianuri

Recent Profile Visitors

8,460 profile views
 1. Posho

  Fraude OLX

  Pentru clientul de Olx costa 2990 de iepuroi. Daca insa esti un "cunoscator interesat" te costa 7000.
 2. Posho

  A murit meseria de textier?

  Sint cam alte locuri in care sa cauti, cenacluri, cercuri de poezie, de litere, undeva in zona asta. Sigur, nu e exclus sa dai peste un inginer sau un medic daruit pentru asa ceva. Poezie nu versificatie ca de-aia poa' sa scrie si o sudorita suferinda in amor. In privinta meseriei de textier cred ca e mai bine sa nu ma pronunt ca sigur mi-ar iesi vorbe grele de nu insalubre de-a binelea. Adaug doar ca o de-asta, textiera de muzica usuratica romaneasca, altminteri mult prea celebra, textiera, zic, ciripea ea intr-un interviu la Radio Romania prin anii '90 cum ii vin ideile de texte pentru muzica lu' barbat'su. Cind bucatareste! La cum ii si ieseau textele ori muzele se ascundeau bine de tot printre cratite ori femeia gatea prost. Ori ambele, ca muzele-astea ale scrisului au si ele limitele lor, de toane sa nu vorbim.
 3. K Custom s-a dat, multumesc.
 4. Posho

  Festivalurile - apogeul culturii

  Ca afacere pentru Cluj harmalaia asta butonard-potentiometrica o fi buna, zice-n presa ca s-au facut 45 de milioane de iepuroi. Sigur, presa manichiuristica scrie ea ca n-o doare la tastatura. Totusi, 45 de milioane de iepuroi ce? Cifra de afaceri, adica buget + cazare + masa + adiacente (tarabe, transport etc)? Ca ma indoiesc foarte ca adunatura asta face un asemenea profit in 3 zile sau cit o tine. Daca da, zau de nu-mi vind miine toate si ma apuc de asa ceva, ce sa-mi bat capul cu furnizori, cu logistica, cu plati, cu Anaf si cu alte de-astea cind am hype-ul gata facut, junimea necoapta gata fezandata feisbucistic dind navala s-o las cu buzunarele goale, influenceri de de toate pun umarul singuri, doar sa-i las in culise. Perfect. Abia astept, muncesc o saptamina, hai o saptamina si ceva, inca 3-4 zile dupa "festival" ca trebuie sa iau legatura cu agentii cite unuia mai spalat (si sa rezerv/dau avans), RW sa zicem, restul sint oricum abonati, van Buraj ala sau cum il cheama a-nvatat drumul de la Bucuresti la Constanta si dupa aia la Cluuuuj. Maninca si el o piine. Ori e G-Easy ori cine stie ce alta aratare de-asta reciclatoare si sample-ista. Ramine totusi o parte buna pentru Cluj si pentru asta Bravo Administratiei, asta fara urma de gluma. Sint bani produsi in Cluj, bani care mai apoi ajung in cresterea buna si sanatoasa a orasului, asta e foarte bine si se vede de la o posta.
 5. Posho

  vând Chitara acustica Reghin 1972

  Am avut una de-asta. 793 de lei a platit mama pe ea
 6. MXR s-a vindut azi, multumesc.
 7. Posho

  Gibson Bankruptcy

  Un bun inceput!
 8. De vinzare o caruta de cinele si kestii. Folosite foarte putin, la sala, sint in stare foarte buna. Acum stau intr-o husa si ocupa loc degeaba. Nu au crapaturi, deformari sau defecte. - Zildjian Oriental China 14 - 500 lei - Zildjian China thrash-splash 11 - 400 lei - Zildjian K Custom Dark Splash 8 - 400 lei - Meinl X Raab - Meinl AA Generation X - rototumuri - chimes Rhythm Tech 20 - Husa Pulse 24", 3 compartimente, foarte groasa.
 9. Vind un MXR M 134 Stereo Chorus in cutie, cu alimentatorul original, stare foarte buna, 500 lei, si un Blackstar Distx in aceeasi stare, 450 lei. Sint cumparate second de pe forum (s-au despartit de ele Nicu Barbieru respectiv Sam) si sint in stare noua. Nu le-am folosit, stau degeaba linga pedalier si e pacat de ele. Daca le ia cineva impreuna voi plati eu transportul. Revin cu poze daca e cazul.
 10. Oamenii, omul are nevoie de o solutie. Una! Simpla, suficienta si eficienta. Pare ca ati uitat cum e si il chiauniti printre optiuni dintre care, cu scuze, nu pare a fi capabil sa deceleze si, in opinia mea nici nu e nevoie deocamdata. Daca e cazul va vedea el mai tirziu ce si cum, daca nu e cazul, nu. Macar nu se va fi trezit cu un full-lampa-nu-stiu-ce si cu o mobila 4x12 de 350 W. Si eventual cu o hernie de disc si cu vecinii la usa. Consultantule, cind cineva imi cere consultanta eu ma uit in primul rind la punctele lui tari: adica ce stie si apoi ce-as putea sa-l indrum sa faca. Abia apoi daca e in stare s-o si faca. In opinia mea esti in situatia asta: ai definit cam ce vrei sa faci (cu scuze, o iau ca pe singurul tau punct tare. Nu zic ca e irelevanta experienta ta cu chitara rece, departe de mine o asemenea idee, insa chitara electrica e o alta, sa-i zic, subspecializare: lucrul cu efecte, volum, presence, eq si de-astea il inveti pornind de la lucruri simple). Bref, nu procesoare si de-astea ca-ti prinzi urechile la inceput si te pierzi intre patch-uri uitind ca tu de fapt trebuie sa cinti. Asta e prioritatea ta, sa inveti sa cinti cu efecte nu sa baleiezi intre nu stiu care parametri ai vreunui efect - asta e reteta perfecta de a-ti pierde vremea. Daca vei ajunge sa cinti bine aproape ca nu prea va mai avea importanta ce scule ai! Pentru asta: intr-un buget de 2000? Katana 50 sau 100. Bagi chitara-n el si cinti. E/sint arhisuficiente pentru cam orice ai listat ca ai vrea sa cinti. Gata. Spor la treaba.
 11. Posho

  stie cineva ce motocicleta e asta?

  Lasa motoru', cine-i fata?
 12. Posho

  vând L Sabel Rorschach-Upright Piano

  Cu scuze, nu exista placa de bronz la piane indiferent cit de vechi, de valoroase sau de ce firma or fi facute ele! Nu a existat niciodata asa ceva si nu are rost sa fie construita din bronz. Placa pianului (precizare, placa de culoarea bronzului, cea care sustine acordajul) NU ARE ROL ACUSTIC si de regula se toarna din fonta. Inainte vreme era construita din lemn de esenta tare (stejar, mai rar carpen) si rolul ei este strict mecanic, acela de a sustine tensiunea corzilor care la piane de concert poate ajunge si la 20 de tone-forta! Traditional placa este vopsita intr-un frumos bronz auriu. Proba o poate face oricine pe oricare pian fabricat vreodata in lume punind un magnet pe ea. Va fi atras pentru ca e fonta, bronzul nu contine fier! Altminteri spor la vinzare. In locul tau m-as uita informa asupra tipului mecanicii, s-ar putea sa ai o combinatie de Sabel cu o mecanica mai rar pusa pe el si deci pretul sa fie altul. Insa ar trebui sa cauti cunoscatori de asa ceva, vezi ca exista informatie pe net, totul e sa ai rabdare, sa scotocesti bine si sa gasesti persoana potrivita sa faca o evaluare si eventual o vinzare corecta a instrumentului.
 13. Posho

  Fraude OLX

  Recent adusa, primul proprietar in Romania, full de full, fara piele, elemente M, tinuta in garaj?
 14. Posho

  Fraude OLX

  Nu-i cu OLX dar tot tentativa de frauda e. Sint mai bine de 10 ani de-atunci. Vad un anunt pe, nu-mi aduc aminte, presa sau net, cum ca vinde unu' un Ibanez modelul Steve Vai, ala albu' si uritu'. Si atunci ca si acum ziceam ca ma apuc de studiat Floyd si asa si-am zis ca ar fi un instrument bun pentru asa ceva. Iau legatura cu omu' si merg doua statii sa vad instrumentul. Ajung la el acasa, o mansarda bucuresteana jerpelita, mobilier vechi ieftin si uzat, cuverturi de la mama mare, musama etc, vinzatorul la vreo 45 de ani fiind cam in aceeasi stare dar nah, ce stiu eu despre artisti? In camera unica si multifunctionala, adica servea si de bucatarie si de dormitor, maricica altfel, era chitara cu pricina si un LP Black Beauty. Adica doua chitare high end intr-o cocioaba din Piata Sf Gheorghe. Si amplificatorul pentru probe era o cutiuta de 25x25 cm Behringer. Ihim, asta vinde Porsche cu motor de Logan. Decizia am luat-o in momentul acela, nu cumpar la nici un pret, dar am totusi niste scoala si lucram deja piata chineza de 10 ani, inteleg cite ceva de pe-acolo, hai sa aflu. (Altfel Ibanezul ala arata bine, era nou nout, cu toc, fara acte. In opinia mea e o chitara urita dar asta nu e relevant aici, mai urit decit ES-ul de mai sus nu poate fi). Luat la intrebari si inghesuit tipul (chiar doream sa vad cit de disperat e) aflu parte din adevar: cu $200 putea sa-mi procure orice instrument doream, trebuia doar sa dau un avans de $50 si in 2 luni aveam instrumentul in mina. Misto. Ei bine, daca acum 10 ani un minuscul distribuitor pe piata era deja ultima mina intr-o astfel de retea pe o piata minora cum e cea romaneasca exista premise serioase ca piata asta sa se fi dezvoltat binisor. Culmea e ca la $200 instrumentul ala chiar merita luat si tentatia era maricica. Eu n-am cedat, altii poate-au facut-o. Azi miine te pomenesti ca gasesc la, sa zicem Selimbar, mult doritul Schecter rosu pe care a cintat Mark Knopfler. In rest Marcian a spus tot ce trebuia spus.
 15. Posho

  Fraude OLX

  Mie-mi place cablul ala rosu spiralat. Asezonat cu niste pamint de flori sau, dupa preferinta clientului cu ulei de motor. Ars. Uleiu' nu motoru'. Da Daca e si din generatia chitarelor Savoy e si bun. Da
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.