Posho

Veteran
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Posho last won the day on March 25

Posho had the most liked content!

Community Reputation

1,375 Excellent

About Posho

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Other Information

 • Gear
  PRS-uri, Les Paul-uri, Marshall-uri, Zildjianuri

Recent Profile Visitors

7,895 profile views
 1. Posho

  Cinema Club

  Revad un film misto, "Wag The Dog" (Robert De Niro si Dustin Hofmann sint garantii ca oricit de prost ar fi scenariul, filmul va fi misto) si ma distreaza foarte tare ideea ca am un amic direct implicat in comunicare politica si care vinde chestii pe la alegeri, referendumuri si asa. Sigur ca e ridicol insa asta e lumea in care traim. Vorba e a lui nu a mea. Aaa, si muzica Mark Knopfler. https://filmehd.net/wag-the-dog-inscenarea-1997-filme-online-hd.html
 2. Posho

  Intrebare chitara Reghin tip Constanta

  Bata-le dumnezo ragalii, astea-s chitarele de 339 de lei si nu, nu au avut truss rod. Been there, had that. Unele veneau cu corzi de plastic, altele cu corzi de metal. Corzi de metal Hora, chiar daca pe unele scria Gipson (da, exact asa, Gipson). E-adevarat, cele care ar fi fost cu corzi de plastic aveau cheile (nu inteleg de ce le numiti cheite), respectiv tija acoperita cu un tub de plastic, ceramica sau pe-acolo. Daca puneai corzi de metal pe el tubul ala se spargea si rezulta ce se vede. Observati de asemenea ca tija cheii are doua gauri pentru prinderea corzii. Asta pentru ca dupa o vreme se puneau aceleasi chei si asa cum se vede la cele doua instrumente dar si cu tija perpendicular pe planul lopetii/prin ea. Economii, chestii, socoteli. Chitarele astea au sunat toate intotdeauna la fel, a zdranganitura de Casa Pionierilor. Nu-mi aduc aminte cit costau chitarele "de clasica", erau toate in culoarea lemnului (fata), modelul de intrare sa fi fost 481 lei si parca mai era unul la 771. Restul, cele "adevarate" nu stiu unde se gaseau in comert.
 3. Posho

  Magazine Virtuale De Instrumente Muzicale (ro)

  Ntz, n-are cum. Argumentul cu falimentul Gibson e cit se poate de fals si se potriveste ca nuca-n perete, asta ca nu-i spun nada pentru naivi. Mai apoi: oricit am cautat n-am dat peste niste date de identificare ale companiei, o adresa de business (fizica), numere de telefon etc. Conform legii sint obligatorii. Inca: limbajul folosit in prezentarea site-ului trebuie sa fie un semnal de alarma pentru oricine. Mie imi lasa impresia unei tepe chinezesti. Nu contest ca un Les Paul la 220 de iepuroi e tentant, chiar de e un Chipson. Dar sa-mi las datele cartii de credit pe-acolo asta nu. Chiar nu.
 4. Posho

  Import chitara din America

  Comercialmente tu nu importi ceva, tu transporti ceva cu avionul. Nu ai probleme aici. Da, poti avea probleme daca vrei ca instrumentul sa calatoreasca cu tine. Mai putine din US spre Europa. Daca nu poti sa obtii in timp util confirmarea companiei aviatice (scrisa nu altfel!) ca-ti primesc chitara in cabina de calatori fie ii iei un flight case zdravan fie vorbesti cu echipajul inainte de imbarcare. MULT INAINTE de imbarcare. Nu ai asemenea probleme daca instrumentul are ambalajul original, poate merge linistit la baietii care dau cu el de toti peretii la incarcare. In caz de Doamne fereste si nu ti-o accepta inauntru nu te sfii sa faci scandal, ca esti artist, ca instrumentul ala te reprezinta, ca e ceva personal, intim, chitara va fi dusa de o stewardesa in avion si vei fi ok.
 5. De vinzare la preturi 75% din pretul Thomann Cinel Zildjian China Thrash 14" Cinel Zildjian K Custom 8" Cinel Meinl Generation X 10" Rototumuri Pearl cu fete Remo Pinstripe black si stativ Mapex. Husa Pulse 22" groasa, 3 compatimente.
 6. Posho

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Aveam citeva anunturi de vinzare, cinele. Vad ca au disparut. Help
 7. X Drumbal 150 lei, fus fix Gibraltar 100 lei.
 8. Ma enervezi :)) Cind vad lucrari din astea imi vine sa ma apuc iar de studiul chitarei. Felicitari!
 9. Posho

  Alegere Gibson les paul bun - dilema

  N-ai incotro si trebuie sa pui mina pe cit de multe si de toate soiurile. Nu de pe net, nu de pe youtube, nu ca-i al lui X (decit daca ai pus tu mina pe el, tu nu X), nu ca ala-i chambered si ala nu-i, nu ca poarta nu-stiu-ce mojo sau vreo alta abureala de-asta si pentru numele lui Dumnezeu NU-L ASCULTA DISTORSIONAT! In rest ti-au spus colegii tot. Bafta multa!
 10. Posho

  vând Cinele Zildjian

  Toate sint valabile mai putin Oriental 9"
 11. Posho

  CITES: Si-a inregistrat cineva instrumentul?

  Vad ca Romania a "accesat" chestia asta in 1994. Fie. Ca s-a gasit iar vreo birocratie ecopupu sa-si gaseasca de lucru e strict treaba ei atita vreme cit nu-mi baga mina in buzunar. N-am de gind sa inregistrez vreun instrument la vreun tircovnic si-i voi face zile grele celui care va avea obraznicia sa-mi ceara asa ceva. LE - vad ca daca intru pe site sa vad ce si cum mi se cere o autentificare. Ei, asteapta tu mult si bine madam Plumb sa-mi fac cont. Risu curcilor!
 12. Posho

  vând Cinele Zildjian

  Exact cel(e) specificat(e)
 13. Pfff, pai acuma zici? Nu puteai zice acum o luna? Ca ma puse dracu sa dau o caruta de bani pe un HP, fi-mi-ar mintea de ris sa-mi fie!
 14. Posho

  Bancuri

  Oldies but goldies: De cite feluri este scotch-ul? De doua feluri: care nu se lipeste si care nu se dezlipeste. Bun, dar de cite feluri sint fermoarele? Tot de doua feluri: de care faci pe ele si de care faci pe tine.