www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

razvann

Active Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Gear
    Ibanez

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

razvann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputation

  1. Un Tab. - Pentru începători - Romanian Guitarist Community (rgc.ro)
  2. Uite cam care e diferenta din profil intre RG si RGA:
  3. Diferenta de 1000 este de la doze in primul rand, care merita. Poti sa faci upgrade mai tarziu daca vrei, insa tot cam atat te costa un set bridge/neck. Dozele stock quantum sunt destul de decente... pretul e principalul criteriu de selectie?
  4. Din gama Katana pt home use si practice Katana 100 e best. Tonuri bune, efecte mai mult decat decente. (nu o sa mai ai nevoie de alte pedale) , destula putere si poti da volumul tare sau incet cat sa nu deranjezi alti colocatari, etc. Sunt si optiuni mai bune? Evident... dar ca sa le gasesti trebuie sa sti mai precis ce cauti. Daca poti testa in magazin inainte sa iei o decizie finala, e si mai bine. Exersatul la chitara este poate mai important.
  5. Speaker-ul e diferit intre modele. Nici macar katana 50 Si katana 100 nu au acelasi speaker. Daca iti place Artist Si crezi ca Mk2 e mai ok pt tine.... Nu ai nevoie de alta aprobare decat a ta si eventual a sotiei daca exista vreuna Nu ai cum sa greseti cu alegerea asta...
  6. ce am corectat? Eu ma refeream doar la artist: mk1 vs mk2. pentru exersat acasa katana este chiar ok. Nu pot spune ca exceleaza la ceva anume, dar face destule mai mult decat decent., poti face niste tonuri foarte ok.
  7. Difuzorul la Artist Mk2 e diferit de Mk1?
  8. Sunt multumit pentru cum il folosesc eu. In general acasa si rar ceva repetitii. Clean nice, efectele suna destul de bine, distorsul trebuie sapat putin ca sa scoti ceva decent. Poze de mai sus de de la tone studio-ul meu. Pentru mine a fost mai convenabil un solid state amp sim. By the way, ga-fc merita toti banii...de asta te intrebam de Katana Artist mk1.... pret decent si raman loc si pentru altele in portofel. Aici tu sti mai bine...degeaba are 1000 de feature-uri daca tu nu ai nevoie si nu folosesti decat 10. Insa la 3000 ron se deschid multe alte optiuni...pana la urma nu exista cel mai bun amp, exista doar un amp care ti se potriveste tie. Discutia este extrem de subiectiva pentru ca se bazeaza doar pe perceptia personala a fiecaruia.
  9. Pt mine sunt doar 2 feature-uri care ma fac sa ma uit la Mk2: seletarea a 5 efecte simultan in loc de 3 si optiunea de power amp-in... insa astea sunt si pe Katana 100
  10. Pai nu eu caut amplificator.... am deja... ziceai mai sus despre butonul de Bank. Bank face switch intre bank A si B. Fiecare are sloturi unde salvezi setarile canalului selectat. In total sunt 8 sloturi. A: Ch1-4, B: Ch1-4 Pe celelalte variante faci switch cu butonul Panel LE: Asa le vezi in Tone Studio:
  11. Daca tot ti s-a pus pata pe Katana artist, merita Mk2 in loc de Mk1? Ce new features fac sa merite diferenta considerabila de pret?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.