www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tonis

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About tonis

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  galati

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Functionare perfecta, este varianta rolling glide. Intretinuta foarte bine, curatata si unsa la timp intotdeauna. Se vinde cu hardcase-ul original care insa nu mai are balamalele dar se poate folosi fara probleme.
 2. Pedala Mapex Falcon, seria de top, estetic si functionare 10/10, se vinde cu geanta de transport, cheie, greutati de 10 respectiv 20 grame interschimbabile pentru beater. Accept sa trimit coletul cu verificare. Accept schimburi doar cu pedala dubla noua - aceeasi serie sau iron/speed cobra, cu diferenta din partea mea, evident.
 3. *** Tom DW piccolo 8 inch, impecabil, cu fata Remo Pinstripe - 400 lei. *** Stativ fus Mapex, fara picioare. (Eu l-am folosit atasat cu o clema de stativul de crash) - 200 lei. *** Husa snare Mapex, 14 inch, noua - 70 lei. Accept si unele schimburi, cu o pedala dubla (+ diferenta) sau cinel crash.
 4. Atat tobele cat si stativele se prezinta in stare foarte buna, ca noi. Stativele de cinel sunt Tama, cel de fus, snare si pedala de toba sunt Mapex. Dupa cum se observa in poze, stativul de fus nu are picioare, avantaj pentru cei care folosesc pedala dubla. In pret sunt incluse si clemele de prindere ale stativului de fus. Tel: 0747144692.
 5. Snare.ul s.a vandut. Shell set.ul inca este valabil
 6. Setul este impecabil, a fost tinut doar in casa, cumparat de nou. Pentru cine e interesat pot oferi si un premier Mapex Armory Tomahawk nou, sigilat.
 7. Fara nici un defect, se vinde cu cheie de reglaj.
 8. Transmisia era pe lant, eu am schimbat.o pe curea, pentru ca e mai silentios. Am si lantul.
 9. Fara rugina, functioneaza perfect. Sezutul a fost retapitat cu piele naturala pe lateral si stofa in partea superioara.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.