www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sam

Veteran
 • Posts

  2523
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sam

 1. De vanzare 4 abonamente de 2 zile la festivalul de folk Baricada de la Brezoi (Vâlcea) + 4 bilete de camping. Perioada festivalului este 19-20 iunie 2020.Pe iabilet au costat 116 ron abonamentul + 21 ron campingul (totul x 4) + 30 ron taxa de emitere perceputa de iabilet. Adica in total 578 ron (vezi ultima poza)Se pot vinde si separat, pretul de vanzare pe bucata (abonament + camping) fiind de 100 ron (fata de 150, cat ar fi pe iabilet)
 2. Salutare! Vand un pickguard de Strat, 11 gauri, 3 straturi, complet echipat (cu exceptia dozelor). Are potentiometrele si switch-ul de doze cu legaturile deja facute, capacele de plastic, suruburile si distantierele de doze. Daca le gasesc, trimit si cele 11 suruburi cu care se prinde de chitara. Este dat jos de pe un Fender, insa sincer sa fiu nu mai retin modelul. Totul este original si functional, e exact cum a fost dat jos de pe chitara. Culoarea este un alb usor imbatranit. A se vedea diferenta dintre capace (care sunt albe) si pickguard care are o mica tenta de crem. Cu exceptia unei micro-fisuri pe spate (DOAR la ply-ul din spate, se vede in penultima poza) totul este in perfecta stare. Fisura nu este vizibila pe fata, iar daca nu este fortat/strambat cat timp e demontat, nici nu cred ca prezinta vreun pericol de rupere odata ce e montat pe chitara. Pe chitara sta drept si fix si fiind din 3 straturi, celelalte doua nu ar avea niciun motiv sa crape si ele. A fost schimbat pentru upgrade, nu din cauza fisurii (pe care nici n-am observat-o pana nu l-am demontat de pe chitara). Livrare personala in Ploiesti sau ocazional in Bucuresti. Am insa cutia de la un alt pickguard complet (cu burete gros si tot ce trebuie) deci il pot trimite si prin curier, pe cheltuiala cumparatorului. Pretul este 100 ron, NEnegociabil. Cu exceptia acelei mici fisuri (care nu ii afecteaza cu absolut nimic nici estetica, nici functionalitatea) cred ca e deja un pret foarte bun.
 3. Salutare, De vanzare urmatoarele accesorii (se vand numai impreuna): - 3 stative pentru chitara Millenium (identice) + 1 stativ Fender, toate pliabile. - 1 suport de partituri Proel (pliabil, include husa de transport) - 5 strap-uri, diverse modele (1 x Fender, 2 x Ibanez, 1 x Yamaha, 1 x noname) - 1 husa chitara electrica (subtire, fara burete) Toate sunt in stare foarte buna. Pret 200 ron, livrare personala in Ploiesti sau ocazional in Bucuresti. Se pot trimite si prin curier pe cheltuiala cumparatorului.
 4. Salutare! De vanzare un combo de electrica VOX AD50VT. Este in stare excelenta, l-am cumparat acum cativa ani in ideea ca poate voi avea vreodata nevoie de o solutie all-in-one, usor de carat si cu multe emulari si efecte. In realitate nu l-am folosit niciodata, a mai fost doar pornit din cand in cand. Totul functioneaza perfect si arata foarte bine, nu e lovit, julit, abuzat. Este un amp de 50W, hibrid (lampa in preamp si cu etajul final solid state), difuzor de 12", 11 emulari de amplificatoare, 11 efecte, iesire de linie si cabinet extern, limitator de putere, memorii, etc. Este practic o combinatie intre un procesor si un combo clasic de chitara, care poate fi foarte util in spatii mici/medii, cand nu vreti sa carati prea multe scule (de exemplu la repetitii sau la cantari mai mici). Conform specifiicatiilor de pe net difuzorul ar fi un Celestion, dar nu l-am desfacut niciodata sa verific. Se livreaza impreuna cu o husa de la un Line6 si un footswith Marshall (care are exact aceleasi controale ca si cel original - schimba intre canale si porneste/opreste efectul). Pretul este de 1000 ron, cu livrare personala in Ploiesti sau Bucuresti. N-am cutia originala, motiv pentru care nu prea m-as risca sa-l trimit prin curier. Dar daca cineva il vrea in mod deosebit si nu gasim alta solutie, poate se rezolva cumva. NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI!
 5. Salutare! De vanzare un alimentator de 16V, 800mA, curent alternativ, pentru pedale Blackstar HT (HT-Dual, HT-DistX, HT-Metal, HT-Boost, etc). Are stecher de UK, dar este pentru 220V si vine cu adaptor deci nu e nicio problema, functioneaza perfect in Europa. Atentie! In functie de model / an de fabricatie, pedalele de la Blackstar s-au alimentat la 15V AC, 16V AC sau 22V DC. Verificati inainte ce scrie pe pedala! Eu l-am folosit la un HT-Dual, 16V AC. Pret 100 ron, livrare personala in Ploiesti / Bucuresti sau curier.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.