www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

georgehns

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Galati

georgehns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cred ca voi nu puteti vedea cosul de cumparaturi, ma rog deci o chitara Fender Squier Bullet HSS la un amplificator Fender Frontman 10G e mai buna decat ce voiam eu sa-mi iau ? am mai citit pe aici ca exista posibilitatea sa imi cumpar doar un preamplificator,sa-l conectez la PC si sa folosesc soft-uri gen Guitar Rig 5. Ce ziceti ? cum ies mai castigat ?
  2. Ce parere aveti de asta ? http://www.fly-music.ro/index.php?controller=order
  3. Salut tuturor! Am si eu o nelamurire, as vrea sa imi cumpar o chitara electrica, in general pentru cantat melodii de la trupe gen Linkin Park, Korn etc(nu-metal, rock,metal,hard rock) si nu stiu ce chitara sa aleg dintre acestea 2 : 1) http://www.fly-music...-gita rren.html 2) http://www.fly-music...ower-pack-.html Daca aveti optiuni mai bune care se incadreaza in acel buget v-as ruga sa le precizati. Nu ma arunc la ceva foarte scump deoarece sunt incepator, nu am foarte multi bani si nu vreau sa cant in nici o trupa sau sa fiu nu stiu ce profesionist. Multumesc anticipat!
  4. Salut tuturor! Am si eu o nelamurire, as vrea sa imi cumpar o chitara electrica, in general pentru cantat melodii de la trupe gen Linkin Park, Korn etc(nu-metal, rock,metal,hard rock) si nu stiu ce chitara sa aleg dintre acestea 2 : 1) http://www.fly-music.ro/seturi-chitare-electrice/14156-s et-chitara-electrica-rocktile-banger-s-single-cut-e-gita rren.html 2) http://www.fly-music.ro/seturi-chitare-electrice/14216-s et-chitare-electrica-rocktile-banger-s-power-pack-.html Daca aveti optiuni mai bune care se incadreaza in acel buget v-as ruga sa le precizati. Nu ma arunc la ceva foarte scump deoarece sunt incepator, nu am foarte multi bani si nu vreau sa cant in nici o trupa sau sa fiu nu stiu ce profesionist. Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.