www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

latenightevents

Active Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About latenightevents

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Chitara acustica ARIA AWN-15RS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. salut, resurscitez si eu aici. gasesc un coleg binevoitor, experimentat pentru un set-up complet la o chitara electrica ? totodata, mai am si o acustica cu actiunea corzilor foarte mare si cred ca merita un set-up si ea . eu sunt disponibil doar in week-end.
 2. Salut, caut un amp pentru o chitara electrica. Pana acum am avut un ibanez ibn 15, luat tot de aici de pe forum si am fost multumit. acum caut unul pe care sa pot amplifica si chitara electrica si chitara electroacustica, eventual pot pune la el si o pedala pentru modificarea setarii din clean in dist. multumesc,
 3. salutare din nou este cineva in iasi care ma poate ajuta cu ecranarea chitarii ? Multumesc,
 4. am acustica. vreau o electroacustica amplificata...pt putin echo....chors.....reverb...etc. plus.....
 5. chitara a mers la.reglat, schimbat de corzi, fine tune....bibilit si apoi a ajuns acasa la.cantat pe un amp ibanez ibz15gr cumparat de aici de pe.forum sunt foarte multumit. ieri am avut un jam session si am vz ce inseamna sa canti pe electrica....vs acustica rece. acum ma roade o electroacustica... http://www.fly-music.ro/chitare-chitari-chitara-electro-acustice-acustica-seturi/15565-chitara-electro-acustica-classic-cantabile-ws-10wh-ce-.html am vz in magazin, si se prezibta bine. ce parere aveti?
 6. salutate din nou datorita forumului am primit un amp decent la.un pret bun . are un humming constant dar nunderanjeaza. ca sa perfectionez acest aspect, am sa il duc la electrician pt verificare si reparatii. este vb de un amp ibanez ibz 15 gr luat de la un coleg de pe.forum la un pret de pomana....100 ron plus transp. acum ma mananca tare de o electroacustica....si am nevoie si de.un amp pt ea. atasez link cu chitara. http://www.fly-music.ro/chitare-chitari-chitara-electro-acustice-acustica-seturi/15565-chitara-electro-acustica-classic-cantabile-ws-10wh-ce-.html dupa cum stiti....nu cant la.nivel profesional. va rog daca se poate, sa ma ajutati cu recomandari si pt urmatoarea membra a ministage ului personal.
 7. caut ceva de 10 sau 15 w...mai de buget.....300 ron sau ceva pe acolo sa se auda frumos pe clean....am sa cant si pe.acustic cu el destul de mult...si sa aiba un soi de reverb sai echo.... iar pe.distors...sa fie decent la.sunet....sa se auda bine. eventual... am vz ca se poate pune chitara pe.pc...ci ceva program. cum se face?
 8. cam asa se aude pe un amp vechi...o chinezarie pg 10 de 10 w... nu dati cu piatra...sunt incepator. chitara nu stiu sa o reglez.....si sigur trebuie reglata. pe tasta unu coarda mi...E....are un buzz fret pt ca intre struna si fret e asa de putin spatiu ca nu intra nici pana de 0.5 eu nu stiu sa o reglez, si mi-e si frica sa nu o stric. acum caut un amp decent....care sa imi permita si putin echo...sau reverb. Voce 002.m4a
 9. hello proaspat posesor al unei chitari Les Paul de la Freedom ( da stiu...dar atat mi-a permis bugetul pt prima chitara electrica noua in garantie ) pana acum am zdranganit o acustica Aria de care sunt foarte multumit. pt chitara electrica am sa am nevoie de un amp. momentan folosesc o chinezaroe.de 10w cred ( PG-10 )...care suna ca dracu pe ambele canale....ori amp ul ori chitara. caut acum un amp de 15w ...sau ceva in zona asta de putere, dar care sa aiba un sunet frumos pe clean ( caut sa cant cat mai aproape de acustic ) iar pe acel dirty channel, sa fie un sunet corect, nu un distors din care sa nu inteleg nimic. mentionez ca nu stiu nimic despre.chitarele electrice...iar asta e doar acordata....dar in mod cer nu este reglata. atasez si o inregistrare ca sa va faceti o idee despre cum suna amp ul cu chitara pe ovdrv- care daca nu ma insel ...era la.maxim scuze pt stangacie...sunt incepator. Voce 002.m4a
 10. salut am cumparat chitara. intr-adevar, finisajul este incredibil de frumos, arata intr-un mare fel. la capitolul calitate, simt si eu ca eate o chitara de 600 lei noua cu garantie. urmeaza sa merg cu ea la magazin sa ii rog pe.baietii de colo sa ii aseze un set fresh de corzi mai calitative si sa o regleze temeinic. am imprumutat un amplificator mai vechi....un no name de ...cred ca are maxim 10w......si am obs ca pe canalul dirty.....se aude mai tare uj brum care dispare daca ating diverse parti metalice ale chitarii... ce inseamna asta?
 11. corect. ai dreptate. dar eu am un trac enorm si nu ma.simt.confortabil sa testez chitari in mag...nici nubstiu ce sa testez la ele.......iar in Iasi..baietii stapanesc chitara beton....mi e jena sa zranganesc in fata lor 7 acorduri ...
 12. salutare. am mers azi ma mc musical si am vz chitara freedom ....pe.alta culoare desigur. pare destul de bine construita. cand au conectat o baietii la amp nu bazaia, nici pe.clean nici pe.overdrive... suna ok....zic eu..... mi se pare mai.mica decat acustica...nu ma refer la corp...parca si griff ul e mai scurtut, si mai.ingust in zona primelor fret uri. a fost ciudat....dar mi a placut asa in mare. am sa testez si varianta aleasa de mine in Bucuresti.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.