www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bruudi

Active Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About bruudi

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Ibanez RG350EXZ BK
  Vox VT20+
  Eno TC-16
  TC Electronics Ditto Looper

Recent Profile Visitors

2,647 profile views
 1. bruudi

  vând Vox Valvetronix VT20+

  Update de pret: 400
 2. bruudi

  Basist Iasi

  Eu am o trupa de metal noaptea, si una de pop suedez ziua? Ce zici ? xD
 3. Vand amplificator chitara electria VOX VT20+ Valvetronix in stare impecabila, folosit doar in casa. Amplificatorul este hibrid, are o lampa 12AX7. Sunet cald, tonuri multiple si diverse (33 simulari amplificatoare), Delay (tap tempo), reverb, moduri delay ( flanger,rotary, echo, wah etc). Posibilitate de a salva pana la 4 tonuri pe pagina (fara pedalier). Se poate conecta si pedala de expresie.Predare personala in Bucuresti, zona Lacul Tei. Nu trimit in tara. Proba se face la mine acasa pentru cine doreste.Se vinde amplificatorul, cablu de alimentare, totul la cutie. Demo:
 4. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: 0749683670 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar adaptor de 9v, 0.8-1A, center negative.
 5. Salut! Ma numesc Cristi, 22 ani, sunt din Iasi, si caut oameni sa punem bazele unei trupe de la 0. Ca si genuri abordate, putem discuta, eu sunt deschis aproape la orice. Mentionez ca sunt chitarist, nu am experienta in ceea ce priveste cantatul live (chitarist de sufragerie cum s-ar zice), intr-un cuvant ma incadrez in categoria incepator. Daca e cineva interesat de o colaborare sau chiar sa invatam unul de la altul, m-a puteti contacta la adresa de e-mail : cristian.palade21@gmail.com
 6. bruudi

  Setup Chitara In Iasi

  E foarte bine dupa week-end. Nu ma grabesc. Multumesc. Am sa te contactez luni-marti incolo
 7. Salut! Dupa cum am specificat si in numele topicului, caut pe cineva cu experienta din Iasi care ma poate ajuta cu un setup complet la chitara mea electrica.(mi-as baga eu nasul dar sunt sigur ca nu o sa iasa bine). Daca e cineva dispus sa ma ajute lasati un mesaj si discutam mai in detaliu. Numai bine!
 8. bruudi

  [Iasi]Trupa Thrash

  Salut! Sunt chitarist si stau si in Iasi, dar nu am foarte multa experienta in cantatul alaturi de cineva. Am un prieten basist alaturi de care exersez. Daca esti interesat poate mai vorbim. Dar daca tu cauti un profesionist, nu te pot ajuta
 9. Nu stiam ca Ts7 are mult zgomot. Am sa tin cont de sfat. Momentan nu am bani pentru un TS9, asa ca am sa caut altceva. Multumesc.
 10. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: 0749683670 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Cumpar pedala overdrive Ibanez Tube Screamer Ts7. Astept oferte din partea voastra. Multumesc anticipat!
 11. @sam: Mutumesc de raspunsuri. Este posibil sa fac unele confuzii. Stiu ca se acordeaza din cheite. De bridge m-am luat pentru ca atunci cand vreau sa schimbi acordajul (spre exemplu cu un ton mai jos) acesta isi modifica pozitia, pozitie care trebuie reglata mai apoi din arcurile alea din spate. Chiar daca reglez din nou bridgeul sa fie la nivelul corpului chitarei, ea ramane in acordaj standard. Am incercat si metoda aia cu ridicarea bridgeului din tremolo si blocarea lui cu o bucata de lemn sau ceva. Am acordat asa, si m-am dus chiar pana in drop C, daca imediat cand am eliberat bridge-ul a ajuns inapoi in acordaj standard. Poate vorbesc prostii. Recunosc, sunt cam paralel cu aceste floyd rose-uri.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.