Mangdeath

Newcomers
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About Mangdeath

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 29/09/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Interests
  Bass,slap and a litlle drum's!

  https://www.neobux.com/?r=zonepeplay

Other Information

 • Nume
  Hasmantsuchi
 • Scule
  Fender Precision 4-string bass
  Acoustic jumbo bass Hora Reghin

Recent Profile Visitors

1,041 profile views
 1. Basist Iasi

  Salut sunt un basist din Iasi, (24 ani), in cautarea uneor colegi de breasla cu care sa impartasesc aceleasi sentimente :P.. Am 3 ani de cand m-am apucat de bass si am avut 2 cantari pe scena in Iasi la CCS si Underground . Inca invat piesele de pe tabu-ri xD .. dar invat (asta-i important); As prefera sincer sa fiu sa gasesc o trupa ce abordeaza stiluri mai metal, groove, scream,djent.. dar va rog nu raggae sau pop suedez :)...
 2. cumpăr Husa Bass

  Se poate sa-mi fie mutat topicu-l la Accesorii? xD Nu m-am uitat prea bine inainte sa postez..
 3. Sunt interesat de o husa de bass pt un Squier Precision fiindca cea veche, un Ritter a inceput sa se taie prin zona gatului, iar la fundul ei s-a desprins ata de cusut, si ma tem sa nu cumva sa-mi pice basul din ea, desi nu prea ies sa cant prin alte locuri decat at home.. As dori sa aiba cat mai multe buzunare!
 4. Asta e de la facultatea unde se traduc carti din alte limbi in romana dar nimeni nu vorbeste alta limba decat romana
 5. Basist Caut Trupa - Iasi

  Salutare as fi interesat de inchegarea unei formatii cat mai omogena si unde te poti simti excelent, genurile preferate ar fi: alternative, heavy, trash, death, melodic metal dar n-ar fi rau si blueseu-l, classic, hard rock.. Sunt destul de mediocru in ale bassulu-i, am aproape 2 ani de cand l-am descoperit si incerc sa-mi fac cat mai mult timp pt exersat. Daca are cineva nevoie de mine nu ezitati ca eu am nevoie de voi
 6. Pret: 80 RON Localitate: Iasi Contact: 0753951197 Link producator: http://www.voxamps.com/amplug2 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar un Vox amPlug pentru bass, ar fi de preferat sa-l pot lua din Iasi.
 7. vând Fender Squier P-Bass

  Vandut!
 8. vând Fender Squier P-Bass

  Up!
 9. vând Fender Squier P-Bass

  Vand o chitara bass Fender Squier Precision cu dozele originale, a fost intretinuta foarte bine dar si folosita la repetitii, corp din arin, griff din artar in 20 de taste, 2 potentiometre volum si ton, am cantat la ea pe guitar link in guitar rig si pe un combo harley benton HB-40B are un sunet clar si este foarte versatila. Se vinde la pachet cu o husa Ritter Junior si un strap Ibanez.
 10. schimb Amplificator Peavey Rage 158

  Vandut! Se poate inchide.
 11. Pret: 250 RON Localitate: Iasi Contact: 0756825162 Accept schimburi: Nu accept schimburi Ma intereseaza un combo de bass de 15-20W pana in suma de 250 lei. As prefera sa il iau din Iasi ca sa-l pot testa!