www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr. Johnishere

Active Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About Mr. Johnishere

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  București, România

Other Information

 • Gear
  Chitară

Recent Profile Visitors

1630 profile views
 1. Salut, sunt chitarist din București si caut niste oameni sa cantam ceva muzică, de preferat rock alternativ, cine vrea basist toboșar sau a doua chitara merge/ sau pt o trupa daca si cauta cnv cumva un chitarist sau ceva sunt prezent aici, mai multe detalii in pm, sau la 0727412840 pe wapp, sau fata in fata, eu sunt cht de vreo 6 7 ani imi place ce fac si caut oameni pt a mi dezvolta pasiunea/Am 21 de ani. Rock on! \m/
 2. Salut, suntem o trupa de rock alt post grunge din buc, cu o experienta de aprox 2 ani in domeniu si suntem in cautare de un basist bun la suflet cu o exp cel putin medie in aceasta treaba. Noi suntem momentan un chitarist si un tob cu planuri mari asupra compozitilor noastre proprii. Oricine se simte chemat de oferta noastra, il așteptam sa ne de a un mesaj, sau un tel la 0727412840. Multumim rock on!
 3. Salut man, daca mai cauți un chitarist licean sunt aici, îmi pare bn, putem vb mai multe despre trupa la 0727412840 . Cant de vreo 5 ani cu experiență în domeniul mai ușor , dar și mai greu, aștept să vb , salut!
 4. Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 5 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de majoritatea comp. proprii mai este nevoie evident de vocal, basist si tobosar, asa ca oricine se simte ii astept cu drag mesajul de a dori sa facem ceva impreuna, dar Atentie printre acestea si multa seriozitate si implicare de asemenea in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Garage Rock, Rock tip anii '90. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu am ce sa zic mai mult, decat ca sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contaceze cat mai curand.
 5. Salutare, suntem trupa de rock alternativ Vision din București și suntem în căutare de basist cu experiență în sala de repetiții, cu bună cunoaștere a propriului instrument și cu ceva experiență și de scena deasemenea. Noi suntem deocamdată o voce+chitara, toba și chitara lead cu vârste cuprinse între 17 și 25. Altceva n am ce sa zic mai mult decât că sperăm ca la următoare rep sa ne vedem și cu un bass hotărât! Keep it rockin'!
 6. Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! :rulez::drunk: O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un facebook: octavian nicolae . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 7. salutare, post de chitara este valabil? m ar interesa o colaborare, putem vb mai mult in privat
 8. aolo coae sa mor eu, abia acm ti am vazut mesajul:)) dar, tot pe uscat sunt deocamdata din pacate pt mn
 9. Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 10. Salut! Caut un basist in Buc cu ceva experienta in domeniu pt proiecte noi. Genuri abordate sunt heavy metal.grunge.rock clasic etc . nr de tel: 0727412840 sau email: octaviannicolae50@yahoo.com sau in pm
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.