www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr. Johnishere

Active Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Mr. Johnishere

 1. ba coae gruntruck, trebuie sa ne imprietenim in cazul acesta,
 2. Mr. Johnishere

  Trupa din Buc. cauta basist

  Salut, suntem o trupa de rock alt post grunge din buc, cu o experienta de aprox 2 ani in domeniu si suntem in cautare de un basist bun la suflet cu o exp cel putin medie in aceasta treaba. Noi suntem momentan un chitarist si un tob cu planuri mari asupra compozitilor noastre proprii. Oricine se simte chemat de oferta noastra, il așteptam sa ne de a un mesaj, sau un tel la 0727412840. Multumim rock on!
 3. Salutare, suntem trupa de rock alternativ Vision din București și suntem în căutare de basist cu experiență în sala de repetiții, cu bună cunoaștere a propriului instrument și cu ceva experiență și de scena deasemenea. Noi suntem deocamdată o voce+chitara, toba și chitara lead cu vârste cuprinse între 17 și 25. Altceva n am ce sa zic mai mult decât că sperăm ca la următoare rep sa ne vedem și cu un bass hotărât! Keep it rockin'!
 4. Mr. Johnishere

  Chitarist licean - Caut membri de trupa

  Salut man, daca mai cauți un chitarist licean sunt aici, îmi pare bn, putem vb mai multe despre trupa la 0727412840 . Cant de vreo 5 ani cu experiență în domeniul mai ușor , dar și mai greu, aștept să vb , salut!
 5. Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 5 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de majoritatea comp. proprii mai este nevoie evident de vocal, basist si tobosar, asa ca oricine se simte ii astept cu drag mesajul de a dori sa facem ceva impreuna, dar Atentie printre acestea si multa seriozitate si implicare de asemenea in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Garage Rock, Rock tip anii '90. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu am ce sa zic mai mult, decat ca sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contaceze cat mai curand.
 6. Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! :rulez::drunk: O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un facebook: octavian nicolae . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 7. Mr. Johnishere

  Chitarist Caut Trupa Sau Membrii De Trupa In Buc

  Momentan nevalabil.
 8. Mr. Johnishere

  Chitarist Caut Trupa Sau Membrii De Trupa In Buc

  up!
 9. no way man, daca ai nevoie de o chitara candva nu ezita sa ma contactezi
 10. Mr. Johnishere

  Formez O Trupa De Post-Punk/noise Rock In Bucuresti

  salutare, post de chitara este valabil? m ar interesa o colaborare, putem vb mai mult in privat
 11. Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 12. Mr. Johnishere

  Chitarist Caut Trupa Sau Membrii De Trupa In Buc

  aolo coae sa mor eu, abia acm ti am vazut mesajul:)) dar, tot pe uscat sunt deocamdata din pacate pt mn
 13. Mr. Johnishere

  Caut Basist Buc

  Salut! Caut un basist in Buc cu ceva experienta in domeniu pt proiecte noi. Genuri abordate sunt heavy metal.grunge.rock clasic etc . nr de tel: 0727412840 sau email: octaviannicolae50@yahoo.com sau in pm
 14. Mr. Johnishere

  Chitarist Caut Trupa In Buc

  Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, cht. el , bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 15. Mr. Johnishere

  Caut Basist Bucuresti

  Salut! Caut un basist in Buc cu ceva experienta in domeniu pt proiecte noi. Genuri abordate sunt heavy metal.grunge.rock clasic etc . nr de tel: 0727412840 sau email: octaviannicolae50@yahoo.com sau in pm
 16. Mr. Johnishere

  Caut Basist Bucuresti

  Up!
 17. Mr. Johnishere

  Caut Basist Bucuresti

  Cand zici preferinte specifice cred ca te referi la statutul basistului nu? Daca da atunci ar fi de preferat sa fie deschis la minte, onest in orice, cu rabdare, hotarat, sa se poate aseza lejer pe orice melodie si multe altele asemanatoare...
 18. Mr. Johnishere

  Caut Basist Bucuresti

  Tob 23,eu chitara solo 17 si chitara ritm tot 17
 19. Mr. Johnishere

  Caut Basist Bucuresti

  Salut, te pot gasi pe fb sau o retea ca sa ti trimit ceva de genu ? Anunt inca valabil
 20. Mr. Johnishere

  Chitarist Disponibil In Buc.

  Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si o electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, cht. el , bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 21. Mr. Johnishere

  Chitarist, Caut Trupa In Buc.

  Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant mai mult la acustica, pana cand o sa strang bani de o electrica noua. In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, cht. el , bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 22. Mr. Johnishere

  Chitarist, Caut Trupa In Buc.

 23. Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist si de vreo 2 ani ca solist. Momentan cant mai mult la acustica, pana cand o sa strang bani de o electrica noua. In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de cht. el , bassist si tobosar, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
 24. Mr. Johnishere

  Chitarist, Solist; Caut Trupa In Bucuresti

  Solist nu mai este valabil
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.