www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mr. Johnishere

Active Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mr. Johnishere

  1. Salut, din pacate nu am nimic din toate acestea decat niste înregistrări cu mine cântând la chitara pe tel.
  2. Salut, trupa din Buc cauta tobosar cu nivel mediu de experiență in Buc. Genul este rock alternativ, metal alternativ si stoner metal. Pt cei interesați va rog sa mi lasati un mesaj in pm sau la 0727412840. Rock on! \m/
  3. Salut, chitarist si vocalist din Buc caut oameni sa înființez o trupa de rock alternativ cu asemănări ca stil muzical, cu trupe cunoscute de la noi pt acest gen, de ex. Coma, Vdv, Ipr, Alternosfera s.a. Cine este interesat pt un post de tobosar, basist sau a doua chitara poate sa mi de a msj imediat, m as bucura foarte mult sa gasesc oameni misto cu care sa fac muzica pt noi cei de aici. Mersi mult. Rock on!
  4. Salut, sunt chitarist din București si caut niste oameni sa cantam ceva muzică, de preferat rock alternativ, cine vrea basist toboșar sau a doua chitara merge/ sau pt o trupa daca si cauta cnv cumva un chitarist sau ceva sunt prezent aici, mai multe detalii in pm, sau la 0727412840 pe wapp, sau fata in fata, eu sunt cht de vreo 6 7 ani imi place ce fac si caut oameni pt a mi dezvolta pasiunea/Am 21 de ani. Rock on! \m/
  5. Salut, suntem o trupa de rock alt post grunge din buc, cu o experienta de aprox 2 ani in domeniu si suntem in cautare de un basist bun la suflet cu o exp cel putin medie in aceasta treaba. Noi suntem momentan un chitarist si un tob cu planuri mari asupra compozitilor noastre proprii. Oricine se simte chemat de oferta noastra, il așteptam sa ne de a un mesaj, sau un tel la 0727412840. Multumim rock on!
  6. Salut man, daca mai cauți un chitarist licean sunt aici, îmi pare bn, putem vb mai multe despre trupa la 0727412840 . Cant de vreo 5 ani cu experiență în domeniul mai ușor , dar și mai greu, aștept să vb , salut!
  7. Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 5 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de majoritatea comp. proprii mai este nevoie evident de vocal, basist si tobosar, asa ca oricine se simte ii astept cu drag mesajul de a dori sa facem ceva impreuna, dar Atentie printre acestea si multa seriozitate si implicare de asemenea in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Garage Rock, Rock tip anii '90. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu am ce sa zic mai mult, decat ca sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contaceze cat mai curand.
  8. Salutare, suntem trupa de rock alternativ Vision din București și suntem în căutare de basist cu experiență în sala de repetiții, cu bună cunoaștere a propriului instrument și cu ceva experiență și de scena deasemenea. Noi suntem deocamdată o voce+chitara, toba și chitara lead cu vârste cuprinse între 17 și 25. Altceva n am ce sa zic mai mult decât că sperăm ca la următoare rep sa ne vedem și cu un bass hotărât! Keep it rockin'!
  9. Salutare, ma numesc Octavian, am 18 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! :rulez::drunk: O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un facebook: octavian nicolae . Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
  10. salutare, post de chitara este valabil? m ar interesa o colaborare, putem vb mai mult in privat
  11. aolo coae sa mor eu, abia acm ti am vazut mesajul:)) dar, tot pe uscat sunt deocamdata din pacate pt mn
  12. Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
  13. Salut! Caut un basist in Buc cu ceva experienta in domeniu pt proiecte noi. Genuri abordate sunt heavy metal.grunge.rock clasic etc . nr de tel: 0727412840 sau email: octaviannicolae50@yahoo.com sau in pm
  14. Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, cht. el , bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
  15. Cand zici preferinte specifice cred ca te referi la statutul basistului nu? Daca da atunci ar fi de preferat sa fie deschis la minte, onest in orice, cu rabdare, hotarat, sa se poate aseza lejer pe orice melodie si multe altele asemanatoare...
  16. Tob 23,eu chitara solo 17 si chitara ritm tot 17
  17. Salut, te pot gasi pe fb sau o retea ca sa ti trimit ceva de genu ? Anunt inca valabil
  18. Salut! Caut un basist in Buc cu ceva experienta in domeniu pt proiecte noi. Genuri abordate sunt heavy metal.grunge.rock clasic etc . nr de tel: 0727412840 sau email: octaviannicolae50@yahoo.com sau in pm
  19. Salutare, ma numesc Octavian, am 17 ani si dupa cum am spus caut sa infiintez o trupa sau sa intru in una, in Buc. Experienta in domeniul muzicii o am de 4 ani ca chitarist. Momentan cant la o acustica si o electrica Jackson JS12 . In caz de infiintare a unei trupe de cover uri sau comp. proprii mai este nevoie evident de voce, cht. el , bass si tobe, iar printre acestea si multa seriozitate si implicare in fiecare moment. Genurile muzicale abordate sunt: Grunge, Rock Alternativ, Rock tip anii '90 ori Heavy metal, Nu metal. Este necesar sa ne vedem destul de des, cel putin o data, de doua ori pe sapt la inceput . Nu stiu ce sa zic mai mult, dar sigur o sa facem treaba de calitate! O sa las un nr. de tel. aici: 0727412840 si un email: octaviannicolae50@yahoo.ro. Cine crede ca are nevoie de mn sa ma contacteze cat mai curand.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.