www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Moses1294

Active Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About Moses1294

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Gear
  Epiphone Les Paul 100,Florencia acoustic guitar,Ibanez GA3NJP classical guitar,Fender Frontman 212R,Ibanez IBZ10G,Behringer DM100
 1. Trupa Rusty Roses din București caută toboșar! Genurile abordate ar fi Hard Rock, Heavy Metal și Rock Alternativ.Cover-uri și compoziții proprii.Media de vârstă a trupei este de 22 de ani,deci este de preferat ca noul membru să se situeze undeva în intervalul de vârstă 18-28.Seriozitatea este un criteriu foarte important.Detinerea unui set de tobe și disponibilitatea la investiții și/sau cheltuieli comune sau individuale în folosul trupei constituie un avantaj.Cei interesați sunt invitați să mă contacteze pe PM.
 2. Am avut o asemenea chitară.Recomand!Spor la vânzare!
 3. Un amplificator surprinzator de bun.Unde mai pui ca e si la un pret accesibil.Recomand!Spor la vanzare!
 4. Salut.Suntem o trupa din București ce abordează ca stiluri următoarele :hard rock,heavy metal și rock alternativ.Dacă anunțul este încă valabil și ești interesat de o colaborare aștept PM.
 5. Ca de obicei.Spui ceva si lumea tot ca ea face.Mai usor mani o cireada de vaci...
 6. Salut.Suntem o trupa din Bucuresti ce abordeaza stilurile Hard Rock,Heavy Metal si Alternativ Rock.In ultima vreme ne-am axat pe compozitii proprii.Cautam un basist serios,implicat,cu idei si initiativa atat pe plan muzical cat si pe cel organizatoric,prezent si dispus sa investeasca financiar daca cumva este cazul.Doritorii ma pot contacta pe PM.
 7. Salut.Trupa de Hard Rock,Heavy Metal si ceva Alternativ.Interesat?
 8. Trupa din Bucuresti in cautare de tobosar.Dorim o persoana serioasa si dedicata,nivelul nefiind foarte important.Genurile abordate sunt:Hard Rock,Heavy Metal si ceva Alternativ.Detalii aici,pe privat sau la numarul de telefon 0732941497.Numai bine!
 9. Salut.Suntem o trupa de Hard Rock,Heavy Metal si ceva Alternativ pe alocuri si ne mai lipseste un tobosar pentru a fi formula completa.Suntem din Bucuresti.Te intereseaza?
 10. Asa am vazut eu lucrurile.Ar fi bine, ba chiar sper sa nu am dreptate.
 11. Da...Neavand un nivel foaarte ridicat pot spune ca nici pretentiile nu sunt asa mari,dar chiar de ar fi sa avem tot as arunca zilnic o privire pe oferta de instrumentisti sau trupe,tot as da up constant,mi-as verifica mail-ul in caz ca m-a contactat cineva pe acea cale etc.Faza e ca multi intra,nu se uita pe ce cauta sau au de oferit unii sau altii,isi scriu un anunt si asteapta(cateodata uitand sa mai verifice macar daca i-a cautat cineva)...
 12. Mi se pare ca multi nici nu stiu sa caute...Eu mereu am gasit ori in timp scurt,ori mai multi decat aveam nevoie,ori uneori chiar ambele.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.