www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Raul Chimives

Newcomers
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

8 Neutral

About Raul Chimives

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

1,712 profile views
 1. Sursa suporta pana la 5 pedale simultan, vine impreuna cu alimentatorul si 3 cabluri pentru pedale. Includ transportul in pret
 2. Raul Chimives

  vând Fender CD140CE NAT

  650
 3. In stare excelenta.Nu prezinta nici un ding sau defect vizual, vine impreuna cu cutia. 0 cost suplimentar pentru transport in tara.
 4. Raul Chimives

  vând Fender CD140CE NAT

  Chitară in stare buna, prezintă câteva mici dinguri care se vad in poze. Sunetul este foarte plăcut și puternic atât plugged cât și unplugged. Confortabila, calitate superioara, corzi aproapiate de grif. O vând deoarece mă trec pe electrică. INCLUS IN PRETUL CHITARII ESTE SI TRANSPORTUL.
 5. Chitară Gibson Les Paul in stare foarte buna. Cântată puțin, acțiune joasă a corzilor, sunet specific Les Paul. Este foarte confortabil de cântat pe ea, și arată de-a dreptul superb pe scenă. Eu o vând deoarece am hotărât să rămân la chitara acustica, deoarece timpul nu mai îmi permite și nu mai am resurse și alt timp de investit in studiu. Ca și defecte sunt cele 2 dinguri din poze, la serial și lângă input, care se pot masca ușor de către un lutier sau oricine, cu putina vopsea și lac. Este fabricata în USA, cu serial care se poate verifica online. Vine împreună cu hard case. OFER SI PLATA TRANSPORTULUI IN PRET.
 6. Pedala se afla in stare mint condition, folosita foarte putin.
 7. Raul Chimives

  cumpăr Pedala reverb

  Astept oferte
 8. Raul Chimives

  vând [EXPIRAT] BOSS CH-1 Chorus

  200RON
 9. Raul Chimives

  vând [EXPIRAT] Ditto looper

  300RON
 10. Raul Chimives

  vând [EXPIRAT] TC Flashback Delay

  450RON
 11. Vand TC Electronic Flashback delay in stare perfecta, fara absolut nici un defect vizual. Vine insotit de cutia originala + accesorii. Trimit si in tara cu transportul INCLUS IN PRET!
 12. Vand combo pentru chitara electrica de 25W in stare PERFECTA, nu are absolut nici un defect vizual (doar particule de praf). Se poate canta pe presetul: vintage (sunet foarte bun pt rock) modern sau stack (pentru toate celelalte) 2 knoburi de gain, precum si low mid si high care permit alegerea sunetului ideal, precum si un DIRECT OUT (se aude si pe amp si pe dispozitivul in care e exportat sunetul) + headphone jack Sunet clar si crunchy. Trimit in tara cu transportul INCLUS IN PRET!
 13. Raul Chimives

  vând [EXPIRAT] Ciocks Big John Link

  Ditto looper Boss Super Chorus CH1 Chitara ibanez + dif
 14. Cea mai buna pedala de loop pe care am folosit-o pana in acest moment. Compacta, excelenta in ceea ce e programata sa faca. Pana la 5 minute de loop cu suprapuneri nelimitate. Nu are nici un ding, ciobitura sau zgarietura. Numai review-uri bune: https://www.sweetwater.com/store/detail/DittoLooper--tc-electronic-ditto-looper-pedal/reviews Tech Specs Pedal Type: Looper Looping Time: 5 minutes Inputs: 1 x 1/4" Outputs: 1 x 1/4" Manufacturer Part Number: 960801001 TC Electronic Ditto Looper Pedal Features: Compact looper pedal for guitar or bass Single loop level knob is the only control to dial in True bypass circuitry leaves your tone intact Analog dry-through signal path leaves your dry tone unprocessed Loops are recorded as uncompressed 24-bit audio Requires 9V external power supply, not included
 15. Raul Chimives

  [EXPIRAT] Ibanez RGDIX7MPB

  bun pret!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.