www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Raul Chimives

Newcomers
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

10 Good

About Raul Chimives

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

2532 profile views
 1. Pedala se afla in stare foarte buna, nu prezintă urme de folosință, dinguri. În preț este inclus și transportul oriunde in tara. Delay + looper.
 2. Yamaha Pacifica corp telecaster cu doze fender noiseless de pe thomann (la momentul schimbării au fost 200€). Setup făcut, sunet specific dozelor. Inclus in pret strap locks, curea piele și transport.
 3. Amplificator chitara Marshall DSL5 full lampi. Practic nefolosit. Cumpărat de un prieten de pe thomann in ianuarie și vândut mie pentru că e putere prea mica pentru ce are el nevoie, eu îl vând deoarece am nevoie de bani. Sună extraordinar, este in stare perfecta, nici un ding sau urma de folosință. Inclus cutie cu toate documentele și footswitch și transport.
 4. Chitara in stare excelenta, cu un aspect încântător. Sunburst. Trimit și în țară fara cost suplimentar.
 5. 0 cost suplimentar pentru transport. Stare buna.
 6. Asigur transport in tara cu 0 cost suplimentar. Stare buna.
 7. Sursa suporta pana la 5 pedale simultan, vine impreuna cu alimentatorul si 3 cabluri pentru pedale. Includ transportul in pret
 8. In stare excelenta.Nu prezinta nici un ding sau defect vizual, vine impreuna cu cutia. 0 cost suplimentar pentru transport in tara.
 9. Chitară in stare buna, prezintă câteva mici dinguri care se vad in poze. Sunetul este foarte plăcut și puternic atât plugged cât și unplugged. Confortabila, calitate superioara, corzi aproapiate de grif. O vând deoarece mă trec pe electrică. INCLUS IN PRETUL CHITARII ESTE SI TRANSPORTUL.
 10. Chitară Gibson Les Paul in stare foarte buna. Cântată puțin, acțiune joasă a corzilor, sunet specific Les Paul. Este foarte confortabil de cântat pe ea, și arată de-a dreptul superb pe scenă. Eu o vând deoarece am hotărât să rămân la chitara acustica, deoarece timpul nu mai îmi permite și nu mai am resurse și alt timp de investit in studiu. Ca și defecte sunt cele 2 dinguri din poze, la serial și lângă input, care se pot masca ușor de către un lutier sau oricine, cu putina vopsea și lac. Este fabricata în USA, cu serial care se poate verifica online. Vine împreună cu hard case. OFER SI PLATA TRANSPORTULUI IN PRET.
 11. Pedala se afla in stare mint condition, folosita foarte putin.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.