delatobe

Newcomers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About delatobe

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Suceava

Recent Profile Visitors

1,812 profile views
 1. vând Boss OD-3

  Vandut, se poate inchide. Multumesc RGC.
 2. vând Pearl SST

  Ai putea sa specifici cinelele pe care le ai de vanzare si preturile lor? Mersi.
 3. vând 17'' Soultone Custom Crash

  Da, e valabil. Cumparatorul achita transportul.
 4. vând Boss OD-3

  Boss OD-3 ca nou. Aspect si functionare ireprosabile, 10/10. De multa vreme, una dintre cele mai bune si folosite pedale de overdrive, nu mai are nevoie de referinte. La nevoie, pot posta fotografii. PS: Cumparatorul plateste transportul.
 5. O rama de 12' si una de 13' s-au dat.
 6. Fara. Cea mai ieftina consola costa 2,5 Eur bucata, iar setul are 56. Fa un calcul. Nu mai vorbesc de rame.
 7. Shell-urile (22, 12, 13, 16) sunt din basswood cu finish din nuc (walnut). Am cumparatul setul nou din magazin (Italia) in 2001. L-am comparat atunci cu seturile din aceeasi gama de pret de la Pearl (Export Select) si Tama (Rockstar). Suna clar mai bine decat ele, de aceea l-am si preferat. Acum am facut un upgrade cu shell-uri de Mapex Pro M. Nu-mi prea sta in fire sa ma targuiesc, asa ca am pus un pret pe care il consider deja scazut. Are mici zgarieturi, dar, cu exceptia uneia de pe cazan, nu pot fi observate decat de foarte aproape. Pentru cine e interesat, pot face si alte poze.
 8. Vând câteva piese de hardware pentru tobe. Am dat alături produsele echivalente de la Thomann. Prețul meu este 50% din prețul Thomann. Cumpărătorul plătește transportul. - ramă ambutisată de 12 țoli, 6 șuruburi (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_12_regular_hoop_spannreifen_2.htm?ref=search_prv_7 - ramă ambutisată de 13 țoli, 6 șuruburi (2 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_13_regular_hoop_spannreifen.htm - ramă power hoop (2,3 mm) 13 țoli, 6 șuruburi (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_13_super_hoop_ii_spannreifen.htm - ramă ambutisată 16 țoli, 8 șuruburi (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_16_regular_hoop_spannreifen.htm - rim Dixon pentru tom de 12-13 țoli (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/dixon_rims_13_tomtom.htm?ref=search_rslt_dixon+rim_165084_1 Fotografiile pieselor propriu-zise, mai jos. Sunt în stare foarte bună (am trecut „uzură normală” doar pentru că nu sunt noi-nouțe).
 9. cumpăr Set Tobe

  Am un shell set Mapex M (22, 12, 13, 16), finisaj furnir de nuc (walnut). Eventual, separat, un premier Mapex Black Panther Aluminum (14 X 6,5, cu 20 de suruburi si aparat de strune cu reglaj la ambele capete).
 10. Pret nou 500 RON pana de Craciun. Daca nu se da, il pastrez.
 11. Da, e valabil. Daca esti interesat, da-mi un telefon, fiindca am observat ca nu am fost instiintat prin e-mail despre ultimul mesaj.
 12. vând Cinele Symrna - Handmade In Turkey

  Cum se face comanda? Mersi.