delatobe

Newcomers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About delatobe

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Suceava

Recent Profile Visitors

1,943 profile views
 1. Anuntul mai e valabil? Se vand si elemente separate ale setului sau doar setul in intregime?
 2. Pedala e in stare perfecta ca aspect si functionare. Constructie foarte solida, calitate Ibanez. Vine cu un mic alimentator. La cerere pot posta fotografii. Pentru sunet, puteti gasi multe prezentari pe youtube.
 3. delatobe

  vând 17'' Soultone Custom Crash

  Vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC.
 4. delatobe

  vând Boss OD-3

  Vandut, se poate inchide. Multumesc RGC.
 5. delatobe

  vând Pearl SST

  Ai putea sa specifici cinelele pe care le ai de vanzare si preturile lor? Mersi.
 6. delatobe

  vând 17'' Soultone Custom Crash

  Da, e valabil. Cumparatorul achita transportul.
 7. delatobe

  vând Boss OD-3

  Boss OD-3 ca nou. Aspect si functionare ireprosabile, 10/10. De multa vreme, una dintre cele mai bune si folosite pedale de overdrive, nu mai are nevoie de referinte. La nevoie, pot posta fotografii. PS: Cumparatorul plateste transportul.
 8. O rama de 12' si una de 13' s-au dat.
 9. Fara. Cea mai ieftina consola costa 2,5 Eur bucata, iar setul are 56. Fa un calcul. Nu mai vorbesc de rame.
 10. Shell-urile (22, 12, 13, 16) sunt din basswood cu finish din nuc (walnut). Am cumparatul setul nou din magazin (Italia) in 2001. L-am comparat atunci cu seturile din aceeasi gama de pret de la Pearl (Export Select) si Tama (Rockstar). Suna clar mai bine decat ele, de aceea l-am si preferat. Acum am facut un upgrade cu shell-uri de Mapex Pro M. Nu-mi prea sta in fire sa ma targuiesc, asa ca am pus un pret pe care il consider deja scazut. Are mici zgarieturi, dar, cu exceptia uneia de pe cazan, nu pot fi observate decat de foarte aproape. Pentru cine e interesat, pot face si alte poze.
 11. Vând câteva piese de hardware pentru tobe. Am dat alături produsele echivalente de la Thomann. Prețul meu este 50% din prețul Thomann. Cumpărătorul plătește transportul. - ramă ambutisată de 12 țoli, 6 șuruburi (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_12_regular_hoop_spannreifen_2.htm?ref=search_prv_7 - ramă ambutisată de 13 țoli, 6 șuruburi (2 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_13_regular_hoop_spannreifen.htm - ramă power hoop (2,3 mm) 13 țoli, 6 șuruburi (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_13_super_hoop_ii_spannreifen.htm - ramă ambutisată 16 țoli, 8 șuruburi (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/pearl_16_regular_hoop_spannreifen.htm - rim Dixon pentru tom de 12-13 țoli (1 buc.) https://www.thomann.de/ro/dixon_rims_13_tomtom.htm?ref=search_rslt_dixon+rim_165084_1 Fotografiile pieselor propriu-zise, mai jos. Sunt în stare foarte bună (am trecut „uzură normală” doar pentru că nu sunt noi-nouțe).