www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrei.turcu

Active Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  TAMA ImperialStar/SABIAN B8 Pro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andrei.turcu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

7

Reputation

 1. Revin cu acest post, acum ca e liber la cantat peste tot. Toate cinelele sunt fara crapaturi sau ciobituri. Meinl Custom Extreme Metal crash 16 - 450 lei - ca si nou Meinl Custom Extreme Metal ride 20 - 650 lei - in stare f buna Meinl Classics medium crash 16 - 350 lei - uzura normala Meinl Classics medium crash 17 - 450 lei - uzura normala Paiste Alpha Metal Edge hats 14 - 350 lei - uzura normala Cine le vrea pe toate, 2000 lei Trimit cu fanul oriunde in tara.
 2. Chiar nu doreste nimeni niste cinele bune? Mai las din preturi ca nu ma ajuta sa le tin degeaba: Meinl Custom Extreme Metal crash 16 - 500 lei - l-am cumparat de nou in 2013 insa l-am folosit foarte putin pentru ca e foarte loud si mai dark Meinl Custom Extreme Metal ride 20 - 700 lei - in stare buna, stelutele din poza sunt pentru a mai scoate din reverb. Se dau usor jos cu putin spirt Meinl Classics medium crash 16 - 400 lei - uzura normala Meinl Classics medium crash 17 - 500 lei - uzura normala Paiste Alpha Metal Edge hats 14 - 400 lei - uzura normala, il dau pentru ca e foarte loud si inchis ca ton, dar excelent pentru metaliferi Pentru cine doreste tot, pot face o reducere la 2000 lei tot packul si ofer ca bonus si o husa de transport. Alte variante discutam, inclusiv schimburi. Predare personala in Cluj, sau curier oriunde in tara.
 3. Zildjian fast crash de 17 s-a dat. Raman celelalte.
 4. Salutare, Am urmatoarele cinele la vanzare, toate in stare foarte buna, fara defecte, ciobituri sau crapaturi: Meinl Custom Extreme Metal crash 16 - 600 lei - l-am cumparat de nou in 2013 insa l-am folosit foarte putin pentru ca e foarte loud si mai dark Meinl Custom Extreme Metal ride 20 - 800 lei - in stare buna, stelutele din poza sunt pentru a mai scoate din reverb. Se dau usor jos cu putin spirt Meinl Classics medium crash 16 - 500 lei - uzura normala Meinl Classics medium crash 17 - 550 lei - uzura normala Paiste Alpha Metal Edge hats 14 - 500 lei - uzura normala, il dau pentru ca e foarte loud si inchis ca ton, dar excelent pentru metaliferi Zildjian Custom A Fast Crash 17 - aproape nou - 800 lei - l-am luat aproape nou, insa nu se potriveste cu setul actual; foarte putin folosit de mine, ca de altfel si de fostul proprietar din acelasi motiv. Pentru cine doreste tot, pot face o reducere la 3000 lei tot packul si ofer ca bonus si o husa de transport. Alte variante discutam, inclusiv schimburi. Predare personala in Cluj, sau curier oriunde in tara. Contact pe tel sau aici. Pozele vin intr-un alt post.
 5. Buna, Sunt din CJ, v-as putea oferi 1000 ron pe acest prem. cu conditia sa-l vad/aud inainte. merci, Andrei Turcu
 6. salut poti sa imi dai detalii despre cand si de unde ai cumparat setul, precum si daca poti trimite in tara? merci, Andrei
 7. Salut, Va propun un proiect ambitios care, cel putin deocamdata, nu are "rival" in Romania: Doresc sa infiintez un tribute band Megadeth in Cluj, si am nevoie de 2 chitaristi cu abilitati solistice, bas si voce, eu fiind la tobe. Avand in vedere dificultatea instrumentala, cred ca e nevoie de oameni seriosi care stiu ce vreau si mai ales ce pot, mai ales chitaristii. Ma voi ocupa de organizare, sala, repetitii si concerte, hai sa vedem intai daca putem inchega ceva. Contact 0744 307569 (andrei) Rock on!
 8. DIn pacate acest cinel nu se mai fabrica, dar valoarea lui de nou este peste 1000 lei, iar la 800 ar fi cel de 20'. Mai jos de 700 nu l-as da.
 9. Ride Istanbul Mehmet Radiant de 22', in stare exceptionala, cu un sunet deschis, cristalin si bell distinct. - 800 lei (stelutele sunt cu autoadeziv ptr. a reduce din sustain, se pot da jos usor) Splash Istanbul Mehmet Traditional 10' - 300 lei Discount pentru cine la ia pe ambele. Motivul vanzarii: stau nefolosite in husa
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.