www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

HoRiA N.

Active Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About HoRiA N.

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

2,160 profile views
 1. HoRiA N.

  cumpăr Cinele

  Inca valabil
 2. HoRiA N.

  cumpăr Cinele

  Nu trebuie sa fie impreuna. Trimite-mi un video de pe net cu el in PM ca sa stiu exact la ce model ma uit.
 3. HoRiA N.

  cumpăr Cinele

  Sunt interesat in special de un fus si ride. De preferat ceva in gen seria HHX Legacy de la Sabian daca are cineva.
 4. Vand crash 16", ride 20" si fus 14" Sabian B8 in stare foarte buna, fara crapaturi sau orice alte defecte estetice sau functionale. Contact: telefon sau P.M.
 5. Cumpar modul de sunet sau interfata trigger. Caut ceva gen Alesis trigger I/O, Alesis DM6 ..s.a.
 6. Vand crash, ride si fus Sabian B8 in stare foarte buna, fara crapaturi sau orice alte defecte estetice sau functionale. Pret: 800 RON setul intreg. ***Daca vor fi mai multe cereri pentru vanzarea cinelelor individual iau in considerare si aceasta varianta. Contact: Telefon sau P.M.
 7. Pret: 110 RON Localitate: Oradea Contact: 0742554437 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Detalii aici: http://www.electronic-star.ro/Casti-DJ-Omnitronic-SHP-2000-MK2-cu-banda-captusita_i180584.htm?gclid=CPSq9fb579ICFQ8TGwodi8MOaA
 8. Pret: 70 RON Localitate: Oradea Contact: 0742554437 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pad-ul este ca nou. Uzura betelor se vede in poza.
 9. Pret: 80 RON Localitate: Oradea Contact: 0742554437 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand bete cu semnatura Regal Tip Clayton Cameron.
 10. Pret: 115 RON Localitate: Oradea Contact: 0742554437 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand husa pentru bete, pad si alte accesorii Zildjian TRAV2 Travis Barker. S-a desfacut putin intr-un colt materialul dar nu afecteaza cu nimic functionalitatea iar vizual abia se vede deoarece vine buzunarul peste; se poate coase la loc fara probleme. In rest arata foarte bine si are mult spatiu pentru diverse lucruri. Mai multe detalii aici: https://www.thomann.de/ro/zildjian_trav2.htm?ref=search_rslt_zildjian+travis+barker_112224_2
 11. Pret: 2100 RON Localitate: Oradea Contact: 0742554437 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand set de tobe electrice ALESIS FORGE cumparat din magazin de 4 luni si ceva, mai are garantie 20 de luni. Setul s-a folosit in ultimele 2 luni intre 4-6 ore pe saptamana iar inainte de asta aproape deloc. Setul vine in cutia originala cu toate accesoriile! Procesorul de sunet "Forge Advanced Drum Module" cu care vine setul este mult mai avansat decat majoritatea procesoarelor din clasa setului deoarece a fost "adus" de pe setul flagship al celor de la Alesis (Crimson Kit care se vinde la thomann cu 990 EUR). Are multe optiuni printre care: - USB-MIDI sau MIDI IN-OUT pentru controlarea diferitelor programe de sunet, inregistrare etc. de pe calculator - posibilitatea adaugarii unui Tom 4 si Crash 2 suplimentar (nu este singura solutie-numarul maxim de pad-uri pe tot setul poate ajunge la 16-pt detalii lasati pm) - intrare de sunet AUX IN (se poate conecta telefonul sau orice dispozitiv cu muzica pentru a putea auzi si piesa si sunetul tobelor impreuna) - port USB pentru stick de memorie (pentru importarea oricarui fel de sunet, melodie etc-pot fi sincronizate cu oricare din pad pt declansare la lovirea pad-ului respectiv si pot fi folosite de pe stick sau pot fi salvate in memoria proprie a procesorului) - inregistrare directa in procesor fara a fi nevoie de un calculator - iesire de sunet stereo si iesire de casti Pedala de control a fusului este cu actiune continua (adica la ridicarea fusului se aude si sunetul intre-deschis si nu doar deschis sau inchis) Crash-urile au functia de "Choke" adica dupa lovire sunetul se poate opri cu mana ca la cinelele acustice Toba mica este dual zone (sunet normal pe suprafata mare iar marginea iesita in afara are sunet de rama sau orice alt sunet se sincroniza pe ea) Setul vine cu pedala originala pentru toba mare (cea din poza separat) iar pad-ul pentru toba mare poate acomoda si o pedala dubla.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.