www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ival_chicken

Active Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About ival_chicken

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  NeverGoingHome
 • Gear
  Ibanez BTB405qm,Stagg xb300,chitara clasica Hora Laura,chitara electrica Doina stratocaster?!?,Behringer v-tone gm108x2

Recent Profile Visitors

3742 profile views
 1. Salutare, Vand pedala Iron Cobra Single 200 noua in cutie: Pret 300 RON https://www.thomann.de/ro/tama_iron_cobra_hp200p_single_pedal.htm?ref=search_rslt_iron+cobra+200_306449_1 Mai vand premier Tama Imperial Star nou in cutie 14"x5", culoare Vintage Red: Pret 450 RON https://www.thomann.de/ro/tama_14_x5_imperialstar_snare_bbob.htm?ref=search_prv_4 SI premier Tama Imperial Star (ca cel de sus) Folosit 14"x5", culoare Black Sparkle (Functionalitate:10 Aspect:8): Pret 360 RON Sper sa nu fie o problema ca mai am un post de schimb/cumpar fus si ride cu aceleasi iteme! In acelasi timp schimb cu ride plus diferenta de bani unde este cazul. Multumesc!
 2. Salutare, Am facut rost de HH, mai am nevoie de ride. Pedala si premierele inca se pot da la schimb/vinde daca e cineva interesat. Multumesc! Andrei Marincas Ai fi interesat de ce am la schimb? Multumesc pentru oferta!
 3. Salut! Are cineva in Bucuresti noi sau folosite dar nu crapate: - fus 13-14" - ride cel putin 20" Le pot cumpara sau pot face schimb cu: - pedala single Iron Cobra 200 noua (in cutie, nefolosita) - https://www.thomann.de/gb/tama_iron_cobra_hp200p_single_pedal.htm - premier Tama Imperial Star 14"x5" nou in cutie Red Stream + fata prezentare Tama - https://www.thomann.de/ro/tama_14_x5_imperialstar_snare_bbob.htm - premier Tama Imperial Star 14"x5" folosit, Black Sparkle, aspect 8/10 functionalitate 10/10 + fata prezentare Tama - https://www.thomann.de/ro/tama_14_x5_imperialstar_snare_bbob.htm Multumesc!
 4. M-am decis.Imi voi comanda orange crush pix de 100w fara sa il probez pt ca nu am unde,mergem pe incredere...cand o sa il am o sa fac un review sa existe!!!!
 5. o sa ma uit si la ele merci,dar chiar nu are nimeni...e ciudat ca nu gasesim nimic concret de el nu?
 6. http://www.orangeamps.com/crush-pix-cr100bxt-available-end-of-july-2010/ - asta este comboul tranzistor cu lampa.....dar stie cineva ceva concret despre el?a avut sau are cineva?please help ca ma arde sa il cumpar!!!
 7. debarasator in suburbia si student la psihologie zi si basist si tobosar parti bune : bei si fumezi pe gratis ai intrare pe gratis in multe locuri, parti naspa: orar de "caca intenso" (16:00-05:00) o zi da una nu,bani nu foarte multi siii....trebuie sa car navete de bere uneori..... :|
 8. sper sa nu-mi dispara subit postul dar chiar am crezut ca aici trebuie sa postez ) scuzele mele...pai sunt 460 euro de pe thomman si din cate am vazut pe net,mici demouri suna ok...dar as vrea sa ma conving personal...
 9. Doresc sa mi cumpar un set de tobe elctrice Millenium MPS-200 si am cateva intrebari: - Care e diferenta dintre Millenium MPS-200 si Millenium MPS-400? - Pot baga sampleuri externe in modulul setului pentru fiecare toba in parte? - Are careva dintre voi sa pot sa le testez?
 10. Dap e un sistem de prindere a penitei pe deget...nu am vazut de vanzare la noi asa ceva...dar poti sa te interesezi la muzica, senia etc ahh uite la Cosu scuze nu am vazut
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.