streisean

Active Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

13 Good

About streisean

 • Rank
  Membru
 • Birthday 30/03/85

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Nume
  Ianos Ionut Lucian
 • Trupa
  Fjord
 • Scule
  tobe

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,945 profile views
 1. vând Zildjan K Ride 20"

  Vandut! Se poate inchide. Multumesc.
 2. vând Zildjan K Ride 20"

  Negociabil!
 3. vând Zildjan K Ride 20"

  Pret nou: 1075 ron!!
 4. Cumpar cinele

  Salutare, Am un zildjan K ride aici, daca esti interesat:
 5. vând Zildjan K Ride 20"

  Gata analiza... Voi zice pas
 6. vând Zildjan K Ride 20"

  Salutare! Ma gandesc si iti spun maine.
 7. Cine are de dat, PM pliz. Multumesc!
 8. vând Zildjan K Ride 20"

  Nup. As fi vrut neaparat crash si mai degraba un 19", 20".... In orice caz, s-au mai schimbat niste lucruri si deocamdata e UP doar pentru bani.
 9. B20, Hand-hammered! UP UP!
 10. Pret: 1100 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Un ride superb cu un sunet bogat, modern, foarte usor de crash-uit. Il dau pentru ca am nevoie de ceva cu un sunet mai mare. Schimb doar cu crash 18", 19" sau 20", B20, sunet modern. Multumesc frumos.
 11. Salutare, suntem cativa omuleti (tobe, chitara, bas, voce) care vor sa puna bazele unui proiect nou si care mai cauta cel putin un chitarist. Proiectul e nou nout asa ca cine va veni se poate implica si in partea de compozitie. Directia e catre un sunet mare, spatial, aerisit, multe efecte, teme repetitive, hipnotice, totul destul de downtempo... deci se merge spre un post metal/shoegaze. Ca referinte putem da: Avem si o conditie: sa iti placa mult mult referintele de mai sus. Asadar, daca esti din Bucuresti si esti interesat, PM te rog. Multumesc frumos.
 12. ofer Lectii De Tobe In Bucuresti

  Up! Costul ramane acelasi dar durata sedintei se scurteaza la 60-70 de minute.
 13. Multumesc frumos Sebastian dar e prea dry pentru gustul meu.
 14. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Ride-ul l-am luat recent si imi place enorm. Are un raspuns rapid, e foarte bogat si foarte usor de crash-uit. Am nevoie insa de mai mult sunet!! Tot ceva bogat, cu raspuns rapid insa... mai mult. Daca incurca pe cineva un ride mai mare... il astept la un schimb. Ne reglam ulterior si cu diferenta de pret daca este cazul. Ride-ul este intr-o stare foarte foarte buna. Poze la cerere. NU E DE VANZARE!! DOAR SCHIMB!
 15. Pret: 750 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Accept schimburi: Nu accept schimburi Mai multe detalii despre ride, gasiti aici: http://www.musiciansfriend.com/drums-percussion/stagg-dh-dual-hammered-brilliant-medium-ride-cymbal/486116000920000 Il puteti auzi, atat ping-uit cat si crash-uit, aici: (de pe la min 1:30) Multumesc!