www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

streisean

Active Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  Fjord
 • Gear
  tobe

Recent Profile Visitors

6506 profile views

streisean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

16

Reputation

 1. Stiu ca mai am un topic pe aici dar e destul de specific pe o alta directie. Asa ca il scriu si pe asta sa zaca aici, doar-doar se iveste ceva. Nu de alta dar parca iar am chef de un metal mare si gras si spatial. Adica un post metal, drone/experimental. Si ma refer la ceva in genul asta: Sau asta: Sau asta: Deci greoi si leganat si atmosferic asa. Daca vrea cineva sa incerce directia asta, ma bag. Pentru orice altceva (fie ca e spre prog, thrash, heavy etc etc), NU MA BAG. Si asta sunt eu, batand ceva core-ala (la care, din nou, NU ma bag :))):
 2. Acum imi dau seama ca nu am pus nimic cu mine. Poate de asta nu s-a legat nimic. Pun aici ultimul clip cu mine la tobe (si cam singurul).
 3. Nimic nimic. Intre timp m-am luat cu alte nebunii si am si renuntat sa mai caut. Dar recunosc ca nici mesaje cu directia asta nu am primit.
 4. Deci ride-ul e din aliaj B20, NU B8, NU alama. 430 ron!!!
 5. Mi-am dat seama ca nu am poze reale cu ride-ul. Zbam, atasate.
 6. Ii puteti auzi ping-ul bine definit si sunetul enorm si plin, aici, live, de la minutul 1:30
 7. Suna poate usor nelalocul lui titlul subiectului, stiu. Cu toate astea as vrea sa ma alatur unui proiect in genul HVOB sau Golan sau Nordic Giants sau Kiasmos (aici cumva ne imaginam niste tobe:)). Spun in genul trupelor, pentru ca singura cerinta indispensabila ar fi bogatia sunetului (da,da, layere peste layere, ceva care sa sune ca o ditamai orchestra chiar daca pe scena vom fi doi omuleti). Pe langa partituri de percutie pot veni cu idei la chitara, clapa. Am si cateva piese scrise in GP pe care incerc acum sa le inregistrez in cubase. Niste schite, linii de pornire, vedem la fata locului daca merg sau nu. Daca nu, sunt oricum foarte pro in a participa la partea de compozitie muzicala (moama, ce exprimare ca la carte a iesit....:))) As vrea sa fiu abordat strict pe nisa asta, de sunet imens. Ca sa fiu cat mai precis, postez niste linkuri ale trupelor mai sus mentionate: BPM-ul poate fi mai downtempo dar si mai alert spre DNB liquid si chestii de genul..... Imi puteti trimite mesaj privat aici sau imi puteti trimite e-mail la: iianos85@yahoo.ro. V-am pupat si spor la cautari! LE: in Bucuresti!!
 8. Vad ca linkul de mai sus nu mai e bun asa ca sunt nevoit sa specific ca ride-ul este cel de aici: https://www.drumdepot.co.uk/shop/cymbals/stagg-20-dual-hammered-medium-ride/
 9. Un ride serios si bine construit. Aveti mai multe detalii aici: https://www.guitarcenter.com/Stagg/DH-Dual-Hammered-Brilliant-Medium-Ride-Cymbal.gc
 10. Un ride serios si bine construit. Aveti mai multe detalii aici:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.