www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

streisean

Active Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

15 Good

About streisean

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Band
  Fjord
 • Gear
  tobe

Recent Profile Visitors

5,710 profile views
 1. streisean

  Tobar caut un proiect de/cu muzica electronica

  Acum imi dau seama ca nu am pus nimic cu mine. Poate de asta nu s-a legat nimic. Pun aici ultimul clip cu mine la tobe (si cam singurul).
 2. streisean

  Tobar caut un proiect de/cu muzica electronica

  Nimic nimic. Intre timp m-am luat cu alte nebunii si am si renuntat sa mai caut. Dar recunosc ca nici mesaje cu directia asta nu am primit.
 3. UPDATE PRET: 395 de lei!!! NU FITI CRAZY!!! :)))
 4. streisean

  Tobar caut un proiect de/cu muzica electronica

  Up, sa vad ce se mai iveste.
 5. Deci ride-ul e din aliaj B20, NU B8, NU alama. 430 ron!!!
 6. Mi-am dat seama ca nu am poze reale cu ride-ul. Zbam, atasate.
 7. Ii puteti auzi ping-ul bine definit si sunetul enorm si plin, aici, live, de la minutul 1:30
 8. Suna poate usor nelalocul lui titlul subiectului, stiu. Cu toate astea as vrea sa ma alatur unui proiect in genul HVOB sau Golan sau Nordic Giants sau Kiasmos (aici cumva ne imaginam niste tobe:)). Spun in genul trupelor, pentru ca singura cerinta indispensabila ar fi bogatia sunetului (da,da, layere peste layere, ceva care sa sune ca o ditamai orchestra chiar daca pe scena vom fi doi omuleti). Pe langa partituri de percutie pot veni cu idei la chitara, clapa. Am si cateva piese scrise in GP pe care incerc acum sa le inregistrez in cubase. Niste schite, linii de pornire, vedem la fata locului daca merg sau nu. Daca nu, sunt oricum foarte pro in a participa la partea de compozitie muzicala (moama, ce exprimare ca la carte a iesit....:))) As vrea sa fiu abordat strict pe nisa asta, de sunet imens. Ca sa fiu cat mai precis, postez niste linkuri ale trupelor mai sus mentionate: BPM-ul poate fi mai downtempo dar si mai alert spre DNB liquid si chestii de genul..... Imi puteti trimite mesaj privat aici sau imi puteti trimite e-mail la: iianos85@yahoo.ro. V-am pupat si spor la cautari! LE: in Bucuresti!!
 9. Vad ca linkul de mai sus nu mai e bun asa ca sunt nevoit sa specific ca ride-ul este cel de aici: https://www.drumdepot.co.uk/shop/cymbals/stagg-20-dual-hammered-medium-ride/
 10. Un ride serios si bine construit. Aveti mai multe detalii aici: https://www.guitarcenter.com/Stagg/DH-Dual-Hammered-Brilliant-Medium-Ride-Cymbal.gc
 11. Un ride serios si bine construit. Aveti mai multe detalii aici:
 12. Pret nou odata cu unicele sfinte sarbatori: 600 RON
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.