• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

streisean

Active Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

13 Good

About streisean

 • Rank
  Membru
 • Birthday 30/03/85

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti

Other Information

 • Nume
  Ianos Ionut Lucian
 • Trupa
  Fjord
 • Scule
  tobe

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,904 profile views
 1. vând

  Vandut! Se poate inchide. Multumesc.
 2. vând

  Negociabil!
 3. vând

  Pret nou: 1075 ron!!
 4. Salutare, Am un zildjan K ride aici, daca esti interesat:
 5. vând

  Gata analiza... Voi zice pas
 6. vând

  Salutare! Ma gandesc si iti spun maine.
 7. Cine are de dat, PM pliz. Multumesc!
 8. vând

  Nup. As fi vrut neaparat crash si mai degraba un 19", 20".... In orice caz, s-au mai schimbat niste lucruri si deocamdata e UP doar pentru bani.
 9. B20, Hand-hammered! UP UP!
 10. Pret: 1100 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Un ride superb cu un sunet bogat, modern, foarte usor de crash-uit. Il dau pentru ca am nevoie de ceva cu un sunet mai mare. Schimb doar cu crash 18", 19" sau 20", B20, sunet modern. Multumesc frumos.
 11. Salutare, suntem cativa omuleti (tobe, chitara, bas, voce) care vor sa puna bazele unui proiect nou si care mai cauta cel putin un chitarist. Proiectul e nou nout asa ca cine va veni se poate implica si in partea de compozitie. Directia e catre un sunet mare, spatial, aerisit, multe efecte, teme repetitive, hipnotice, totul destul de downtempo... deci se merge spre un post metal/shoegaze. Ca referinte putem da: Avem si o conditie: sa iti placa mult mult referintele de mai sus. Asadar, daca esti din Bucuresti si esti interesat, PM te rog. Multumesc frumos.
 12. ofer

  Up! Costul ramane acelasi dar durata sedintei se scurteaza la 60-70 de minute.
 13. Multumesc frumos Sebastian dar e prea dry pentru gustul meu.
 14. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Ride-ul l-am luat recent si imi place enorm. Are un raspuns rapid, e foarte bogat si foarte usor de crash-uit. Am nevoie insa de mai mult sunet!! Tot ceva bogat, cu raspuns rapid insa... mai mult. Daca incurca pe cineva un ride mai mare... il astept la un schimb. Ne reglam ulterior si cu diferenta de pret daca este cazul. Ride-ul este intr-o stare foarte foarte buna. Poze la cerere. NU E DE VANZARE!! DOAR SCHIMB!
 15. Pret: 750 RON Localitate: Bucuresti Contact: iianos85@yahoo.ro Accept schimburi: Nu accept schimburi Mai multe detalii despre ride, gasiti aici: http://www.musiciansfriend.com/drums-percussion/stagg-dh-dual-hammered-brilliant-medium-ride-cymbal/486116000920000 Il puteti auzi, atat ping-uit cat si crash-uit, aici: (de pe la min 1:30) Multumesc!